Şimdi Ara

PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.534
Cevap
698
Favori
881.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
Giriş

Estağfurullah, ne kusuru. Siz doğru olanı yaptınız, ben yavaş kaldım :) Ayrıca önemli olan burada bilgi paylaşmak ve faydalı olmaktır. Kimin neyi, nasıl paylaştığının hiçbir önemi yoktur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • maciras kullanıcısına yanıt
    Yüzbaşım, yine döktürüyorsunuz :)

Emeğinize sağlık!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Yarbay'ım, sizden öğrendiklerimizi uyguluyoruz diyelim :) Teşekkürler! Ayrıca siz de az döktürmüyorsunuz :)

Salı günü konsola gelin de sizle WRC 24'te kozlarımızı paylaşalım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Black Friday(bu ay sonu gibi) kısmında belki girebilirim indirime diye düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Faydalanmak isteyenler için gayet güzel fırsat. Yalnız abonelik kısmı hâlâ 219 TL olarak gözüküyor. Ancak aboneliği satın al deyince indirim gözüküyor ve ücret 40 TL oluyor. Bilginiz olsun.

Not: Ayrıca FC 26, F1 24, UFC 5, Battlefield 6 ve diğer oyunları satın almak isteyenler 1 aylık abonelik (40 TL) sistemini satın alarak bu oyunları %10 indirim ile kütüphaneye ekleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 4 Kasım 2025; 13:55:34 >

Ancak şöyle bir güncelleme de yapmışlar. Yukarıda saydığım oyunların bazılarında (F1 24, Battlefield 6) %10'luk indirimi kaldırmışlar. Abonelikteki %10'luk indirim şu an yalnızca FC 26, UFC 5 ve Battlefield 1 oyunlarında geçerli oluyor. Kısacası aboneliği ya da oyunları satın almadan evvel bu ayrıntıya dikkat etmekte fayda var.

Ayrıca EA Play abonelik indirimi 17 Kasım saat 21.00'e kadar devam ediyor. Abonelik almak isteyenler bu tarihe kadar indirim fırsatından yararlanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maciras -- 6 Kasım 2025; 10:58:29 >

• saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

Dün veya önceki gün mü ne aylık oyunlardan bu oyunları ekleyebildim. Bende bir sorun olmadı. Stray'i Day 1 kataloğa eklediklerin indirip oynamıştım. O zamanlar ve birkaç yıl PS+ Deluxe ile devam etmiştim, son 1 yıldır sadece PS+ Essential ile devam ediyorum. Bununla bir ilgisi var mıdır bilmem ama bu detayı paylaşmak istedim. Sonuç olarak PS+ kütüphanesine ekleyebildim.

Billbil reis demiş gta 5 geri geliyor tabi gta 6nın ertelenme haberinden
    sonra normal olmuş 😅 sanırım take two ceosu bir ara demişti bizim oyunlarımız bu tarz servislere gir çık yapacak kalıcı olmayacak diye ki indirimde baya ucuza geliyor oyun bir ara almak daha mantıklı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord091 -- 7 Kasım 2025; 14:5:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.