Bizim yaşadığımız Man of Medan problemi için Reddit’te başlık açmışlar hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (15. sayfa)

-
-
Teşekkürler hocam bilgi için. Hala orada da sorunu anlamayanlar var. Ben girdim ekledim sorun yok yazmış bazıları. Extra veya premium/deluxe içinden bir kez download edildiyse sorun var anlamıyorlar. Başlarına gelince ancak anlayacak insanlar. PS5 ana başlığa da yazdım neredeyse kimse dikkate almadı ama ileride ağlamaya başlayacak herkes.
Reddit başlığına sorun olduğunu ben de yazdım. Konuyu canlı tutmak faydalı olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Sony Türkiye destekten cevap gelmiş. Görsel istiyorlarmış sorunu gösteren. Bu durumu görselle nasıl anlatabiliriz ki anlamadım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlgoMan -- 9 Temmuz 2022; 10:49:48 >
Şuanki halini telefon uygulamasından çek. En azından o fotoğrafta oyunun parayla satın alınamadığını kanıtlarız. Geri kalanını ise belki Reddit linklerini mesaja ekleriz.
Edit: Oyun şuanda indirimde 85 TL. İstesek bile indirimden oyunu satın alamıyoruz. Buradan da yürünebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Temmuz 2022; 10:58:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Extra pakete geçer geçmez Valhalla,Spider Man ve Death Stranding indirdim. Eğer yakın zamanda kaldırılacak olmasa 2k22'yi de indirirdim de gerek yok bence.
Umarım katalog zaman içerisinde kendini sürekli güncel tutar.
Bu konu da gayet yararlı olmuş. Ne kaldırılacak ne eklenecek Google amcayla uğraşmadan burdan fikir sahibi oluyoruz. 👍💯
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaratıc1KLAVYE -- 9 Temmuz 2022; 11:37:15 >
Evet, parayla satın alınamadığını da belirtebilirsin. Ayrıca Reddit linkleri eklenebilir ki işin ciddiyetini fark etsinler. Bir de çözüm sorabilirsiniz. Mesela kütüphemizden oyunu silseler nasıl oluyor diye. Çünkü parayla da satın alınamıyor. Bize bir çözüm yolu sunmalılar. Oyunu parayla da satın alamıyoruz. Bu kimin suçu?
Selamlar.
Sizin problem şu duruma da benziyor mu;
Ağustosta kütüphaneden silinecek olsa da nba2k22'yi kurdum. Diğer taraftan aynı oyunu şu an 89Tl'den satıyorlar.
Simdi ben hep oynamak isteyeceğim için oyunu alamıyor muyum?
Parayla aldırmama problemi bazı oyunlarda var. Bazı oyunlar ise alınabiliyor. Store hatalı.
Eline sağlık güzel konu.
@Venomstr
Temmuz Ayının PlayStation Plus Extra ve Premium Oyunları Sızdırıldı
Sony tarafından abonelik hizmeti şeklinde sunulan PlayStation Plus'a her ay yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sony, oyunları belirli dönemlerde duyuruyor ancak birçok oyun duyuru öncesinde sızdırılıyor. Şimdi ise Temmuz ayının sonlarında PlayStation Plus Extra ve Premium üyelerine sunulacak olan oyunlar sızdırıldı.
ResetEra kullanıcısı BlackBate tarafından sızdırılan bu oyunlar arasında, Stray, Assassin's Creed IV: Black Flag, Assassin's Creed Unity, Saints Row IV: Re-Elected ve daha fazlası yer alıyor.
İşte Temmuz 2022'de PlayStation Plus Extra ve Premium'a geleceği bildirilen oyunların tam listesi:
- Stray (Geleceği resmi olarak onaylanmıştı)
- Final Fantasy VII Remake Intergrade + Episode INTERmission
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Assassin's Creed Unity
- Assassin's Creed: Freedom Cry
- Assassin's Creed: The Ezio Collection
- Saints Row IV: Re-Elected
BlackBate, bu oyunların 19 Temmuz'da hizmete ekleneceğini açıkladı. Her ne kadar bu sızıntı resmi olarak doğrulanmış olmasa da birçok sızıntı doğru çıkıyor.
-
AC origins ve odyysey de gelir yüksek ihtimal gelecekte. Bu iki oyuna para vermeyin.
-
Çok dedikodu döndü doğru gibi duruyor liste
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu eski god of war oyunları psde niye yok acaba oynamak istiyorum ama yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sistemden kardeşlikle faydalanılabiliniyor mu
Evet.
-
USA veya diğer Avrupa PSN'lerde var. Oranın Plus'ı gerekli. PS3 oyunu olduğundan stream şeklinde var sadece. O şekilde oynayabilirsin. TR PSN'de ise yok.
-
Stray ps5 versiyonumu gelecek sadece yoksa ps4 içinde gelecek mi?
-
ps4 & ps5 olarak gelicek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X