DLC'lerde problem var hocam. Genel bir sorun. Çoğu kişide öyle oluyormuş. Düzeltilmesi lazım. |
PS PLUS Extra-Deluxe / Eklenecek-Kalkacak Oyunlar Listesi - [ANA KONU] Bilgiler İlk Mesajda (14. sayfa)

-
-
Spider man Miles Morales, Control, Uncharted the Lost legacy bunları tükettim hocam :) Hep aklımda olup, illa plus ile gelir diye almadığım oyunlardı böylece bitirmiş oldum.
-
Normalde bu DLC'leri de oynayabiliyor olamamız lazımdı değil mi?
Düzeltilmesini bekleyeceğiz o zaman..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada Spider-Man ilk 30 dakka sıkıcı geldi ama sonrası epey sardı. Güzel oyun olmuş
Evet, hata var.
-
şu youtube kanalında en iyi 30 ps extra oyunu derlemişler.
Wingelmyoutube
These best PS4 and PS5 games are available now for new PS Plus Extra and PS Plus Premium/Deluxe subscribers. 00:00 - TOP Playstation Plus EXTRA Games 00:07 - 30 Days Gone 00:27 - 29 Final Fantasy XV 00:47 - 28 Ghostrunner 01:07 - 27 MediEvil 01:27 - 26 Watch Dogs 01:47 - 25 inFAMOUS Second Son 02:07 - 24 Guardians of the Galaxy 02:27 - 23 Wreckfest 02:45 - 22 The Last Guardian 03:06 - 21 Mortal Kombat 11 03:25 - 20 Uncharted: The Lost Legacy 03:42 - 19 Assassin's Creed Valhalla 04:07 - 18 Horizon Zero Dawn 04:25 - 17 Spider-Man: Miles Morales 04:45 - 16 Hollow Knight 05:07 - 15 Far Cry 4 05:27 - 14 DOOM 05:42 - 13 Death Stranding 06:02 - 12 Control 06:22 - 11 Returnal 06:42 - 10 Marvel's Spider-Man 07:05 - 9 Ghost of Tsushima 07:22 - 8 Final Fantasy VII Remake 07:42 - 7 Batman: Arkham Knight 08:00 - 6 Shadow of the Colossus 08:22 - 5 Demon’s Souls 08:45 - 4 Uncharted 4: A Thief's End 09:02 - 3 Bloodborne 09:22 - 2 God of War 09:42 - 1 Red Dead Redemption 2 #PS4 #PS5 #PSPlus #PSPlusExtra #PSPlusPremium #Free #PlayStation #Gameshttps://www.youtube.com/watch?v=UeyME0WJlbo -
Arkadaşlar oyunu indirdim diyelim kaldırdılar yine oynuyabiliiyornuyım oyundayken yarımmı kalıyo yani?
Mesela dün Assassins creedi indirdim oyun çok uzun ne zaman kalkar hemen kalkarmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalkan oyun olursa oynayamazsın. Assassin's Creed Valhalla'nın tarihi belli değil. O yüzden uzun süre kalır diye tahmin ediyorum. 1 sene veya en az 6 ay. Belki de Ubisoft Classics'in içinde yer aldığı için hiç kalkmayabilir de. Bilmiyoruz henüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Temmuz 2022; 10:44:32 > -
Resetera'da daha önce sızıntıları doğru çıkmış olan bir üyenin paylaşımına göre Plus Extra/Premium Temmuz ayı için eklenecek oyunlardan ''bazıları'' aşağıdakiler olabilir.
Pushsquare'de haberi paylaşmış aşağı kaynak bırakıyorum.
-
Sizin bu mesajı görünce ben de dikkat ettim. Android uygulamasında Aylık Oyunlar kısmında Crash ve diğer oyun için Satın alındı yazısı varken Man of Medan'da bu yok. Yani bir gariplik olduğunu sezmiştim ama pek umursamamıştım.
Eğer extra/deluxe kataloğundan indirdiyseniz mevcut duruma göre oyun katalogdan kalkınca kütüphanemizde kilit işareti çıkacak ve oynayamayacağız.
Ya bu AC filan iyi hoş da bu abonelik sisteminde üçüncü parti oyunlarda hep standart sürümlerini koyuyorlar galiba? AC'de DLC'ler yok. Ben daha önce Ultimate sürümünü aldım ve şimdi bu abonelikle verildi diye biraz üzülmüştüm ama baktım ki hiçbir DLC'yi vermiyor görünüyor. DLC oynamak için üstüne satın almak gerekecek gibi. Zaten çakal Ubi Valhalla ile birlikte DLC'leri 2'ye ayırıp ayrı ayrı satar hâle gelmiş. Ragnarök DLC'sini bu abonelikle oynayabilseydin güzel olacaktı.
Yok hocam indirmedim, sadece kütüphaneye ekleyip geçtim. Ben normalde telefon uygulamasından ekliyorum kütüphaneye de bu sefer uygulamada adam akıllı görünmedi. Normalde Aylık Oyunlar kısmında görünürdü Crash'ı buradan diğer 2 oyunu da PS4'teyken eklemiştim. Ama eklerken bir kıllanmadım da değil tabi. Sistem yeni, bir aksaklık var belli. Hangi oyun hangi kütüphaneye eklendi filan falan yani. Oynayacağımı sanmıyorum ama yine de sorunun düzelmesini isterim.
Doğru hocam abonelik sistemlerinde DLC'siz sürümler veriliyor genelde. Oyunu oynatıp DLC satmak dertleri.
Towerfall Ascension oyunu PS Plus kataloğuna dahil görünüyor her yerde fakat mağazaya girdiğimizde oyunu indiremiyoruz, satın alma ekranına yönlendiriyor.
-
Katalogda olduğundan düzeltirler hocam. Listede ismi var.
-
Assassin’s Creed Rogue Remastered da gelecekmiş.quote:
Orijinalden alıntı: oyungazi
Bu mesaj silindi.
Önüme Assassin's Creed Unity çıktı, keşke Plusa gelse de bir baksam diye düşündüm geliyormuş
Bir de acaba bu klasikler kataloğu da aylık olarak güncellenecek mi PS4/5 oyunları gibi? Araştırdım ama net bir cevap bulamadım..
-
Önümüzdeki günlerde belli olur, bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X