Şimdi Ara

PS PLUS Kredi kartı sorunu ve ÇÖZÜMÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
4.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben 14 günlük deneme almadan önce kredi kartı girmiştim (girmezsen 2 günlük deneme veriyordu), 14 günlük aldım ve dolmasına az kaldı.
    Bu işlemi yaparken "cüzdana otomatik para aktar" seçeneğini kapatmıştım, ve ayrıca 14 günlük deneme sonrası otomatik olarak 1 aylık üyelik satın almasın diye "otomatik uzatmayı" kapatmıştım.

    Şimdi bu ayarları nereden yaptığımı bulamıyorum pc'de veya ps4'te.. PS4'te "cüzdana otomatik para aktar" menüsü nerededir veya PC'den yapmak için bir link var mıdır?
    Çünkü 1-2 gün sonra 3 aylık satın almak istiyorum.
  • Sanırım buldum,

    Ps4 ana ekranda üstte AYARLAR/Playstation Network Hesap Yönetimi/Hesap Bilgileri/Cüzdan/Satın Alma Ayarları/Cüzdana Otomatik Para Ekle=EVET


    PSN Plus alırken problem yaşamamak için bu işlemi yapmam gerekiyor değil mi? Yani doğru işlemi yapıyorum?
  • Dediğin yöntem herkeste aynı değil. Ben ne uzatabiliorum. Ne checkout ta para ekleyebiliorum ne de cüzdana ekleyebiliorum ayarlardan. Hiçbirisi olmuo. Kartı sildim 72 saat bekledim sonra başka kart tanımladım ve aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Evet.. cüzdan da para yoksa bile eklemeye çalışma direk ps store dan alımı yap.
  • Selamlar hocam ne yazık ki bende de olmadı, ne ps4 üzerinden ne de pc den ps hesaplarına girdiğimde kartımı kabul etmiyor ya kart numarası hatalı diyor yada adres, şimdi başka bir banka kartı girdim anında kabul etti.
  • Konuyu hortlatmak istemezdim ama, burada belirtilen herşeyi denedim.2 kredi kartı bir sanal kart ile denedim.sonuç aynı.PS+ üzerinden de denedim olmuyor.Yok mu bunun çözümü arkadaşlar??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.