Bugün playstation move aldım da şu an hiç move uyumlu oyunum yok demolarla yetiniyorum Yakınlarda almayı düşünüyorum sizce hangi oyunu almalıyım ?
ilk olarak sport champions oyunu'nu denemelisin. Move'un hakkını veren bir oyun.Daha sonra ise the shoot veya golf'u seviyorsan tiger woods oyunu'nu deneyebilirsin. Eğer silah aldıysan resistance 3 ve killzone 3'ü deneyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
The amazing spider man da move destekli ama denemedim.
Fight Night Champion olabilir box seviyorsan
Amazing Spider Man movela nasıl acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: egecan23
ilk olarak sport champions oyunu'nu denemelisin. Move'un hakkını veren bir oyun.Daha sonra ise the shoot veya golf'u seviyorsan tiger woods oyunu'nu deneyebilirsin. Eğer silah aldıysan resistance 3 ve killzone 3'ü deneyebilirsin.
Selam bende yeni aldım move pack resistance 3 oynamaya çalışıyoruz ama bilmediğimiz bir ayarımı var nedir hem move hem kol ile zor oluyor.bir elimizle kol diger elimizde move senkronizasyon sorunu yaşıyoruz :D kolay bir yolu varsa bilmemizde fayda var sanıyorum birde bu oyunu online oynamak istiyoruz fakat kayıt yapın diyor yazıyoruz her türlü bilgiyi fakat ıd ve pass da hata var diyor kayıt yapmıyor teşekkürler
dostum bende geçenlerde almıştım move, bende şu an; sports champion-the fight-heavy rain var gayet güzel oyunlar yani onları oynarken zaman çabuk geçiyor mesela the fight beni benden alıyor yumruk sallarken terliyorum heavy rain'i belki oynamışsındır bile ama hikayesi ve move uyumlu olması çok güzel.