Şimdi Ara

PS Kafe'de işe başlıcam, ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç çalışmadım. Orda eleman ne yapıyor ? Müşteriye oyunu götürüyor , kolları çalıştırıyor başka birşey yaptığı yok dimi ? bilgili arkadaşlar var ise biraz yardım ederse sevinirim beyler.

• Bİ kaç ay çalışmıştım. Oyunu takar, kolları ayarlar verirsin, kalkanın hesabını kapatırsın. Müşteri olmadığı zamanlarda da geç oyun oyna. İyi para veren bir yerde çalışırsan kebap iştir.
  • Aslinda en eglenceli işlerden biri. Anlamayanlar bile hemen kavrar. Hesap keser-kapatirsin. Oyun takarsin, sistemi kolları filan çalistirirsin. Calistigin yer islek bir yerse bence iyi kazanirsin.
  • hocam bende yazın çalışmayı düşünüyorumda, ne kadar alıcaksın?
  • Arkadaşlar fiyat hakkında bi fikrim yok, tavsiye eden ile konuştuğum da haftalık 200-250 alırsın dedi.
    Mekan işlek yer.. Arkadaşlara danıştım onlar da sizin gibi diyor ama ilave olarak paspas falan haftada genel temizlik diyor. Tost vs.
    Bence o kadar da olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanAlone -- 18 Şubat 2013; 19:07:02 >
  • Konu tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanAlone

Arkadaşlar fiyat hakkında bi fikrim yok, tavsiye eden ile konuştuğum da haftalık 200-250 alırsın dedi.
    Mekan işlek yer.. Arkadaşlara danıştım onlar da sizin gibi diyor ama ilave olarak paspas falan haftada genel temizlik diyor. Tost vs.
    Bence o kadar da olucak.

ciddi isen kaçırma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, yarın gördüğüm de söylicem girmek istediğimi. Son durumu buraya yazarım.
    Beyler dün işe başladım 4 te gidip 2 de kapatiyoruz dukkanı temizlik ile beraber 2.30'u buluyor. Akşamcıyım.
    Ortam güzel eve çok yakın mesafe. 1 saat sonra sıkıntı kalmadı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanAlone -- 22 Şubat 2013; 12:42:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.