Şimdi Ara

PS dünyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CinkoKarbonPil_05

Bana bir tane cs lol dota dan birini sadece 2-3 gün oynayıp bırakan birini göster dişimi kırıcam. Hepsi en az 5-6 yıl sıkılmadan oynanacak oyunlar. Cs 'de o türk serverlerinde attığımız maçları, yaptığım haritaları, lol'de veletsiz platin lig günlerimi, dota'lı, steam'lı günlerimi, skype'tan arkadaşlarımla oynadığım armalı, h1z1'li, dayz'li günleri hiçbir zaman unutamam. Ama uncharted'ı 4 günde bitirdim sattım aklımdan çıktı bile.

Bu soruyu ciddi olarak soruyorum lütfen yanıtla. Sen gerçekten de uncharted, gow tarzı oyunları hardcore oyunlar mı sanıyordun? Hardcore'nin zorno dışındaki anlamını bildiğine emin misin?

Peki sen hardcore oyunculugun gercekten ne oldugunu bildigine emin misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim tüm ps4 oyunlarının ömrü tek başına taş çatlasın 3 aydır. Benim 10 yıldır wow oynayıp hala sıkılmayan ve binlerce lira harcatmış olmasına rağmen helal olsun diyen arkadaşlarım var. Lol, dota, cs tarzı oyunları oynayan herkes en az 3 yıl oynamıştır. Ama exclusive oyunların ömrü taş çatlasın 1-2 haftadır. Bilmem anlatabildim mi? Ps3'te uncharted, the last of us ve gow'u oynayıp bitirmiştim. Güzel oyunlardı lafım yok ama hemen bitmişti bitince de satmıştım. Oyun yok olmuştu. Hayatımda tek unutmadığım sp oyun mw serisi olacaktır. Çünkü onun ortamı çok farklıydı. Harika müzikleri, seslendirmesi, karakterleri ve senaryosu vardı. Uncharted'in, gow'un çoğu sahnesini unuttum bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 10 Eylül 2015; 20:07:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Valla hocam oyun zevkini bilmem ama online olmayan oyunlar beni sarmıyor. Online oyunlar doğru düzgün sadece Destiny, fifa, gta, Eso, bf var ki hepsi bir yerden sonra sıkıyor. Yani ben hardcore oyuncuyum otururum 3-4 saat oynarım, online oyunlar severim dersen bulaşma bile. Ama ben kırk yılda bir kafa dağıtmaya girerim. God of war'ı uncharted'ı falan oynarım yeter (ki sırf şu oyunlar için ps'ye 1200 TL verecek kadar zenginsen) diyosan ps al. Benim pc bozuk olduğu için bir şeyler almam gerekiyordu, pc alacak param olmadığı için ps aldım ama pek bana hitap eden bir alet değil pek girmiyorum.

Canım pc'de o wow'lu, cs'li, dota'lı, lol'lü, arma'lı, tf'li günleri çok özlüyorum

Senin yazdıklarından hardcore oyuncu olmadığın belli hacım. Sen mmorpg oyuncususun.

• hardcore oyunculuk = ağır asosyalin bir başka tanımı.
  • Adını ne koyarsan koy. Mmorpg severim çünkü seni 10 yıl bile götürür. Ama gow gibi sp oyunları 3-4 gün...

• Eksileyeceğinize adam akıllı cevap verin. Yalan mı? Hangi exclusive oyunu sıkılmadan 1 ay oynadınız allah aşkına? Bir ps4 oyuncusunun sıkılmaması için her hafta oyun alması gerekir. Pc'de böyle bir sorun yok.

• Merhaba arkadaşlar,
    Ps dünyasına hakkında bilgi ediniyoruz sayenizde.
    Benim gibi tereddütte olan biri için önemliydi bu.
  • Kardeşim üstte gördüm de ps4 dünyası daha elit demişsin. Bu forumdaki tiplere bakma herkes düzgün biriymiş gibi gözüküyor ama gruba girdiğinde görüyosun ki 2 kelimelerinden biri küfür. Yani köylü pc'de de köylü ps4'te de köylü. Ps4'te nasıl insanlarla karşılaştım görsen aklın şaşar

Paran varsa pc topla, paran yoksa ps4 al. Bu kadar basit. Benim param yoktu ps4 aldım. Pişman mıyım? Değilim çünkü başka seçeneğim yoktu. Pc'im varken günde 6 saat oynardım şimdi en fazla 1 saat giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 11 Eylül 2015; 1:04:44 >
  • Eyvallah kardeşim , sağolasın.
    Pc olayı güzel de rakı sofrası kurmak gibi bişey, ayrıntısı çok.
    Ps tam fastfood gibi diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos_ -- 11 Eylül 2015; 1:23:54 >
  • Güzel benzetme Ama şöyle söyliyim ki pc yoksa ps alman çok büyük saçmalık olur pişman olursun. Ama küçük de olsa bir pc varsa ve sp oyunları seviyosan, sürekli oyun alacak kadar param var diyosan ps al o zaman. Madem o kadar heveslendin Ama almadan önce ben de çok hevesliydim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 11 Eylül 2015; 2:10:37 >
  • Ben bi gaza geldim ya, hayırlısı artık. Böbrekleri bırakmayalım da PSN lerde

Zaten almazsam da sebebi sensin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos_ -- 11 Eylül 2015; 2:14:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eksileyeceğinize adam akıllı cevap verin. Yalan mı? Hangi exclusive oyunu sıkılmadan 1 ay oynadınız allah aşkına? Bir uncusunun sıkılmaması için her hafta oyun alması gerekir. Pc'de böyle bir sorun yok.

Doğru
    Eklemem gerekirse şunu söyleyebilirim.
    Iyi ki pc yi birakmisim cunku ps4 kendine baglamiyor.
    Pc hayat sonduren turden. Zamanin cok onemli oldugu lise yillarinda pc beni bitirdi keske annem babam beni dovseydi de o kadar basinda durmasaydim.
    Ps4 oynadiginiz 1-2 saat i bile keyifle gecirtiyor.
    Pc de 1-2 saat oynayinca doymuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 11 Eylül 2015; 3:17:51 >
  • Konsol'larla Pc nin oyun stratejisi tamamen farklı.
    -Konsol da Video game dediğimiz olay dibine kadar yaşanirken siz gidip MmoRpg oyunlarla kıyaslayamazsiniz.
    -Uncharted The last of us Halo fh2 . Bu oyunlar seni 2 yil goturur( xbox oyunlari) zira Xbox excleri bir sonraki konsola kadar seni goturebilecek kalitededir.Bu sebeple xbox360 ta hala goew yada Halo oynayan oyuncular var.
    -Konsol dediğin sadece ps4 degil, Xbox one in icerigine girdiğinde, konsol kalitesini=hizmetini gayet tatmin edici derecede aliyorsun.
    -Çok değil xbox one da 1 gun Fhz2 oyna ertesi gunde halo oyna. Zannediyorum ki dota nin counter in onun bunun bos tamamen zaman kaybi, kendini kendi benliğine çekip bir vakit harcadigini anlayacaksin.
    -Ps4 te exc olarak seni tok tutacak oyun yok zira ps3 doneminde de böyleydi. Simdi buraya gelip ps4 ile Pc yi karsilastirman anlamsiz. Ha karsilastiricaksan eger Xbox one daki Halo oyunculariyla karsilastir :) neymis 1 aymis :D
    -Konsol oyuncusu olma, ozellikle Xbox one. Sana zaten kaliteli party chat, skype, twitch, Hürriyet uygulamasi gibi sosyal alanlar sunuyor, sen bunun icine girdiğin zaman pc yi falan unutursun ve oynadigin o ustten gorunumlu oyunlar zamanini ne kadar çaldigini bir kez daha fark ettirir.
    Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 11 Eylül 2015; 6:14:01 >

• Maliyet değişir .Oyunları hemen alacağım derseniz senede belkide +800 tl oyuna parayı bırakırsınız . Ben konsollar çıkınca 1.5 sene ara koyup öyle alıyorum . O zamana kadar oyunlar 2.elde bollaşıyor ve ucuzluyor . Sadece exc leri aldığım için senelik belki 200 tl veriyorum . Diğer oyunları da pc üzerinden oynuyorum . +4 sene geçtikten sonra arşiv için topluyorum .2 elde 40 tl geçmiyor o zaman .

Birde bu ultra gamer , hardcore gamer ,big tits gamer gibi saçmalıklar eskiden yoktu . Millet oyununu oynar ,geçerdi . Şimdi nerede işsiz varsa gamer olmuş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 11 Eylül 2015; 7:55:48 >
  • Uncharted The last of us Halo fh2... Bu oyunlar seni 2 yıl götürdüyse sen hiçbir şey görmemişsin demektir. Ps4 exc. leri her zaman xbox one'dan üstündür. Daha öncede böyleydi. Git fanboyluğunu kendi forumunda yap. Buradaki herkes xbox one'ın ps4'ün yanına yaklaşamayacağını bilir.

• Evet pc'nin öyle bir dezavantajı var. Ama sebebi de konsoldan çok daha büyük bir deneyim sunması. Konsolda 1-2 saat içinde sıkılırken pc de 8 saat'de oynasan hala oynayasın gelir.
  • quote:

Uncharted The last of us Halo fh2... Bu oyunlar seni 2 yıl götürdüyse sen hiçbir şey görmemişsin demektir. Ps4 exc. leri her zaman xbox one'dan üstündür. Daha öncede böyleydi. Git fanboyluğunu kendi forumunda yap. Buradaki herkes xbox one'ın ps4'ün yanına yaklaşamayacağını bilir.

Ps4 excleri değil ps3 excleri diyecektin sanırım?
    Ben multiplayer anlamında uzun goturur demek istemiştim. Tabi ki Ps excleri Xbox dan daha da geniş ve ve büyük :)
    Doğru burada '' Sadece Ps kullanmış birileri '' yanına yaklaşamayacağını o rezelat Ds4 analoglarından, tetik tuşlarından,PSN in serverlarından tutup,Kolun kavrama noktasına kadar bilirler :)
    Resimlerle açıklayayım.
     PS dünyası  PS dünyası

- Sol resimde görebileceğin gibi Orta parmağım analogun alt kısmına çarpıyor . ve uzun oynanışta rahatsız bir pozisyon sunuyor.

-Sağ resimde ise kolun arka tarafında oval bir kısım olduğundan orta parmak yüzük parmağı ve küçük parmağa değmeden kolun odak tutuşunu ortada kalmasını sağlıyor.
    Ve uzun kullanımda dokuların birbirine ağırlık yada teması olmamasından herhangi bir Rahatsızlık pozisyonu olmamış oluyor.

Hala Ps4 mü diyorsun? eğer diyorsan fikrine saygı duyarım ve seni kale almam. (Taraf olduğun anlaşılır)

Fanboy değilim.Beni bazılarıyla karıştırdın sanırım.Burada, Xbox bölümünde söylüyorum. 2 konsolu da kullanıyorum artısı eksisi ne gördüysem çatır çatır söylerim.
    Asıl fanboyluğu kendinle beraber ''Burada '' seni destekleyen yada aynı fikirde olanlar yapıyorlar.

• valla şöyle diyim bende. playstation 1 den beri ps kullanıyorum. çokta severek oynadım şimdiye kadar fakat artık oyun fiyatları yüzünden işin cılkı çıkmış durumda. artık sadece exc. oyunları ps4 e almaya karar verdim çünkü ne kadar insanın parası olursa olsun bir oyuna en az 200 tl vermek bana saçma ve boşuna israf geliyor. pc' me xbox one kontrolcüsü aldım gayet güzel takılıyorum ordada. örnek vermek gerekirse ps4'te nereyede 200 tl nin altında mgs 5 yokken steamde 89 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

quote:

Uncharted The last of us Halo fh2... Bu oyunlar seni 2 yıl götürdüyse sen hiçbir şey görmemişsin demektir. Ps4 exc. leri her zaman xbox one'dan üstündür. Daha öncede böyleydi. Git fanboyluğunu kendi forumunda yap. Buradaki herkes xbox one'ın ps4'ün yanına yaklaşamayacağını bilir.

Ps4 excleri değil ps3 excleri diyecektin sanırım?
    Ben multiplayer anlamında uzun goturur demek istemiştim. Tabi ki Ps excleri Xbox dan daha da geniş ve ve büyük :)
    Doğru burada '' Sadece Ps kullanmış birileri '' yanına yaklaşamayacağını o rezelat Ds4 analoglarından, tetik tuşlarından,PSN in serverlarından tutup,Kolun kavrama noktasına kadar bilirler :)
    Resimlerle açıklayayım.
     PS dünyası  PS dünyası

- Sol resimde görebileceğin gibi Orta parmağım analogun alt kısmına çarpıyor . ve uzun oynanışta rahatsız bir pozisyon sunuyor.

-Sağ resimde ise kolun arka tarafında oval bir kısım olduğundan orta parmak yüzük parmağı ve küçük parmağa değmeden kolun odak tutuşunu ortada kalmasını sağlıyor.
    Ve uzun kullanımda dokuların birbirine ağırlık yada teması olmamasından herhangi bir Rahatsızlık pozisyonu olmamış oluyor.

Hala Ps4 mü diyorsun? eğer diyorsan fikrine saygı duyarım ve seni kale almam. (Taraf olduğun anlaşılır)

Fanboy değilim.Beni bazılarıyla karıştırdın sanırım.Burada, Xbox bölümünde söylüyorum. 2 konsolu da kullanıyorum artısı eksisi ne gördüysem çatır çatır söylerim.
    Asıl fanboyluğu kendinle beraber ''Burada '' seni destekleyen yada aynı fikirde olanlar yapıyorlar.

Xbox One online altyapısı, arayüz ve gamepadinin kalitesiyle ps4 den önde, fakat ps4 gerek daha yüksek grafikler gere daha iyi ex. oyunlarla türkiye şartlarında online fazla oynamayan single takılan oyuncular için daha mantıklı.

• Evet bunlar dile getiriliyor. Ben ps ile mutlu değilim ama aleti de yerden yere vuranları anlamıyorum. Yok alt yapı problemi varmış yol fan sesiymiş. Fan sesi 50 yılda bir yükseliyor ve alt yapı hatalarıyla en fazla 5 kere falan karşılaşmışımdır. Kolu da son derece rahat. O kola kötü diyen biri osuruktan da nem kapar, psikolojik problemleri vardır, hatta imha edilmelidir. Bence PS her türlü xbpx'tan üstün ama hiçbir şekil de hiçbir konsol pc ile yarıştırılamaz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.