Şimdi Ara

PS cafe işletiyorum soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayda ne kadar kazaniyosun giderin ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cem1907

ayda ne kadar kazaniyosun giderin ne kadar
    Şu an ortalıktaki ps cafelerden ortalama biraz daha iyi bir cafe açmak için ne kadar bir sermaye lazım ? Ve günlük ne kadar kazanıyorsunuz

Orijinalden alıntı: MRCTYLN

Şu an ortalıktaki ps cafelerden ortalama biraz daha iyi bir cafe açmak için ne kadar bir sermaye lazım ? Ve günlük ne kadar kazanıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Mesela ps4 çıktı çıkacak bu işinizi nasıl etkiliyor sizde bundan yararlanmak adına almayı dusunuyomusunuz kafeye ? ben hesapladım ps3 günlük kiralama işi çok mutiş kar getiriyor ? kiralamada yapıyomusunuz

Orijinalden alıntı: MRCTYLN

Alıntıları Göster
    elektrikler gidince ne yapıyosunuz ? :D

Orijinalden alıntı: Rodzina

Cafe acmak tamam da oyun acmak nedir?
    öncelikle ps4 e geçiş süreci olur arada bir oynayan kullanıcılar direk ps4 e alışamaz ki şuan bile ps2 soran var bana. Bir miktar ps4 alıcaz olumlu olursa almaya devam edicez. Kiralama olayı genelde haklısın iyi kar bırakıyor ama makineyi ne halde kullandıklarını bilmiyoruz ve arada kollarda sorunlar çıkıyor. @VIPERBOLD

ortalıkta ps cafelerden kasıt biraz daha açarsan detaylı anlatırım şehirde yazarsan daha iyi olur. açarsan dediğim tv boyutları nedir genel olarak ps cafelerdeki o şehirde @mrctyln53

elektrik giderse heleki cafe doluysa müthiş bir auuuuv sesi yükseliyo hemen 2 eleman kapıya geçiyo kaçan olmasın diye. (Müthiş bir kalabalık ayaklanıyor ortalama 80-90 kişi zapt etmek zor ) ilkbahar aylarında ayda 1 kere kesiliyordu daha sonrasında dağıtım şirketi ile iyi bir görüşmemiz oldu 6 aydır elektrikler hiç gitmedi @delgado.11

her konuda olan muhaliflerdensin oyunla alakalı sorunuz olursa sorun gibisinden yazmıştım @gol mü ofsayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGold -- 24 Ekim 2013; 0:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

Xbox al.kafeye ciddiyim

xbox aldık 3 adet tutulmadı geri sattık denedik yani anlayacağınız. Tavsiye için yinede teşekkürler

Orijinalden alıntı: BayGold

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

Xbox al.kafeye ciddiyim

xbox aldık 3 adet tutulmadı geri sattık denedik yani anlayacağınız. Tavsiye için yinede teşekkürler

Alıntıları Göster
    kafede aynı anda abur cubur ya da patates kızartması hamburger tost sandiviç gibi yiyecekler veriyor musunuz ? içecek falan. bunların kar durumu nedir? ayrıca başınıza gelen hırsızlık olayları oldu mu hiç? joystick ya da oyun çalmaya çalışan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

kafede aynı anda abur cubur ya da patates kızartması hamburger tost sandiviç gibi yiyecekler veriyor musunuz ? içecek falan. bunların kar durumu nedir? ayrıca başınıza gelen hırsızlık olayları oldu mu hiç? joystick ya da oyun çalmaya çalışan ?

sadece içecek en ucuza giden içecek 35 krş kar bırakır sudur. Kola çeşitleri 1 tl bırakır. Hırsızlık 1 kere oldu çocuk cdyi çantasına koymuş baktım ekran ps3 giriş sayfasında CD nerde dedim abi değiştirecekti dedi hangi abi dedim şu dedi onu çağırdım yok dedi ufaktan tokatlayıp yolladım. CD çantalarından çıktı. Joystick çalınmadı zaten belli oluyor kapatırken hesap alınırken müşterinin masası kapatılır. 1 Kere sinirlenilip sert şekilde joystick yere çarpıldı paramparça oldu müşteri 80 tl yi ödedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGold -- 24 Ekim 2013; 0:50:35 >

• quote:

quote:

sadece içecek en ucuza giden içecek 35 krş kar bırakır sudur. Kola çeşitleri 1 tl bırakır. Hırsızlık 1 kere oldu çocuk cdyi çantasına koymuş baktım ekran ps3 giriş sayfasında CD nerde dedim abi değiştirecekti dedi hangi abi dedim şu dedi onu çağırdım yok dedi ufaktan tokatlayıp yolladım. CD çantalarından çıktı. Joystick çalınmadı zaten belli oluyor kapatırken hesap alınırken müşterinin masası kapatılır. 1 Kere sinirlenilip sert şekilde joystick yere çarpıldı paramparça oldu müşteri 80 tl yi ödedi.

anladım hocam. eğer yiyecek satıyorsanız hele ki saydığım tarzda şeylerse genelde oradaki insanlar elleriyle yiyor çatal falan kullanmıyor sonra yağlı ellerle joysticke dokunuyorlar onların temizlenmesi falan sıkıntı oluyor.

hocam peki size göre işin en zor yanı nedir ? bir de en iyi yanı nedir? yani ufak bir artı eksi yaparsanız sevinirim.

dipçik. bu iş ile ilgili pek ilgim yok sadece arada gidiyordum merak ediyorum orada çalışan ya da sahibi olanlar neler düşünüp hissediyor.

• quote:

quote:

quote:

anladım hocam. eğer yiyecek satıyorsanız hele ki saydığım tarzda şeylerse genelde oradaki insanlar elleriyle yiyor çatal falan kullanmıyor sonra yağlı ellerle joysticke dokunuyorlar onların temizlenmesi falan sıkıntı oluyor.

hocam peki size göre işin en zor yanı nedir ? bir de en iyi yanı nedir? yani ufak bir artı eksi yaparsanız sevinirim.

dipçik. bu iş ile ilgili pek ilgim yok sadece arada gidiyordum merak ediyorum orada çalışan ya da sahibi olanlar neler düşünüp hissediyor.

Alıntıları Göster
    zor yanı insanları memnun etmek ki hertürlü insan geliyor. Adamın ne olduğunu bilmiyosun genel olarak ılımlı olmalısın müşteri nasıl tavırda olursa olsun sakin davranmalısın ki en zor yanı bu. 4-5 kere aynı kişi kolu beğenmiyor ve bir süre sonra o insan bunu sinir haline getiriyor yeri geliyo bağırıyor olabildiğince sakin kalmalıyız. Tabi bizde insanız çizmeyi çok aşan olursa sert yapıp atıyoruz bu 2 kere başıma geldi. Müşteriler arasında kavga çıkabiliyor nadiren. En iyi yanıda geniş bir çevren oluyor. Yeni çıkan oyunları ilk olarak deneme şansı ve genelini oynama şansı yakalıyosun. Birde bu mal bozuk veya bedeni olmadı değiştir derdi yok. Oynar parasını verir kalkar gider @gtrskyline

• saati ne kadar?

anladım hocam teşekkür ederim tecrübelerinizi aktardığınız için. sakin kalmak gerçekten zor. hayırlı işler diliyorum kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: $php

Tuvaletler temiz mi?
    sürekli olarak yıkanıyor koku olayına dahi karışıyız @$php

sürekli olarak yıkanıyor koku olayına dahi karışıyız @$php
    Hiç simülasyon ps3 ünüz var mı (Mesela sadece araba yarışı için g27 bağlayıp güzel bi kafes yapıp gerçeğe yakın olması gibi) guitar hero gibi materyaller kullanıyor musunuz ? kullanmıyosanız kullanın diyorum

Orijinalden alıntı: bamyalamus

Hiç simülasyon ps3 ünüz var mı (Mesela sadece araba yarışı için g27 bağlayıp güzel bi kafes yapıp gerçeğe yakın olması gibi) guitar hero gibi materyaller kullanıyor musunuz ? kullanmıyosanız kullanın diyorum

onunla alakalı bir kaç ay içinde ps4 çıktığı zaman genişleme planlarımız var. Faaliyete geçince ss koyarım. Öneri için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC0927F0F

ciro ve kar ne kadar hocam
    PES 2014'ün beğenilme düzeyi gün itibariyle nedir? ben şahsen oyunun oynanırlığını çok başarısız buldum. kendi kendime diyorum ki acaba sorun bende mi yoksa genel görüş bu mudur? teşekkürler.
    Benliğime raptettim rapi...
    Rapin yetiyorsa imha et beni...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.