< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
yeminle ben de 1-2 ay önce ps4ümün fotoğrafını çekmiştim ilan sitelerine koymak için o fotoğrafı gördüm duygulandım kırmızı bir taburenin üstüne koyup çekmiştim o fotoğrafı görünce duygulandım of of... |
|
bazı ps4 oyunları ps5de oynanıyor ama cd ile oynanıyor mu bilmiyorum playstation storeden alırsan yazıyor orada "ps5 ile de uyumludur." cümlesi varsa alıp oynayabilirsin rahatça valla özel seri olarak ps5 god of war ragnarokun serisi vardı galiba belki o mutlu edebilir seni unchartedı çok mu seviyordun belki ps5e de uncharted özel seri yaparlar |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 25 Nisan 2023; 23:27:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli mehmet -- 25 Nisan 2023; 23:40:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
hocam ben de ps3ümü ve pspmi satmıştım yıllar önce yeminle sizin gibi düşündüm emülatör var zaten oynamıyorum yıllardır bari cebime para girsin dedim pişmanım pişman birdahakine hatıra olarak kalsın diye kıyıda köşede tutacağım yeni bir şey alırsam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 26 Nisan 2023; 13:45:10 > |
|
hocam gamepassteki tüm oyunlar size ciddi söylüyorum bir tane playstation exclusive oyunu kadar etmez o denli iğrenç oyunlar var iyi bulabildiğin oyun gelse bile gamepasse kiralamış gibi hissediyorsun o oyun sana ait hissetmiyorsun rahatça oynayamıyorsun ben xbox aldım sırf gamepass için hataydı büyük bir hata eğer kaliteli oyun oynamak istiyorsam ben paraya kıymak zorundayım lükse girmek zorundayım bundan dolayı ps5 oyunları 10000 lira bile olsa sorun etmeyeceğim ve para biriktirip alacağım başka çare yok aksi takdirde sıkıcı çöp oyunlara maruz kalıyoruz tüm bunlar yetmezmiş gibi xbox aşırı az türkçe oyun çıkartıyor ama playstation bol bol türkçe oyun çıkartıyor çünkü playstation ülkemizde çok satın alınıyor tek korkum şu playstation ülkeden çıkmayı düşünüyormuş öyle iddialar var yeterince kar edemiyormuş ps plusı da türkiye'ye kapatabilirler belki hani öyle bir korkum var türkiyeden giderlerse türkçe oyun da göremeyiz türkiyeden gidince ps5 satımını başka bir Türk firmaya şirkete verecekler onla muhattap olacaz playstationla değil tek korkum bu ama iktidar değiştikten sonra bu kararlarından vazgeçeceklerini düşünüyorum şu videoyu izleyebilirsin Dakikalar
00:00 Sony, Türkiye'den gidiyor mu?
06:24 Steam zamları ve bu işin nereye gideceği
Bu videoda genel olarak ülkemiz oyun sektörü adına yaşadığımız olumsuz gelişmeleri konuşuyoruz. Tekrar edeyim buradan da buradaki Playstation haberi, daha doğrusu Sony haberi resmiyet kazanmış bir haber değil. Ancak farklı kaynaklara sahip söylentiler işin böyle olduğunu iddia ediyorlar. Ben de doğru olduğuna inandığım için bu senaryo üzerinden neler yaşanabilir videosu hazırlamak istedim. Aslında bir gündem videosu olacaktı bu. Ama konuştukça diğer konulara çok giresim gelmedi. Onlara da başka videolar da değiniriz. https://www.youtube.com/watch?v=v7s-OHRH3a4 |
|