Şimdi Ara

Ps 4'teki sert düşüşün sebebi ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar avm lerde halâ 1500TL olsada,online alışveriş sitelerinde ve spotçularda 1250TL ye sony garantili ps4 ler bulunabiliyor.Haliyle de ps3 ün ömrü daha da kısalacaktır diye düşünüyorum bu ucuzlamadan dolayı.Sizce bu düşüş devam eder mi?vatan,bimeks,teknosa gibi mağazalarda da 1100-1200 arası fiyatları görür müyüz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Her ne kadar avm lerde halâ 1500TL olsada,online alışveriş sitelerinde ve spotçularda 1250TL ye sony garantili ps4 ler bulunabiliyor.Haliyle de ps3 ün ömrü daha da kısalacaktır diye düşünüyorum bu ucuzlamadan dolayı.Sizce bu düşüş devam eder mi?vatan,bimeks,teknosa gibi mağazalarda da 1100-1200 arası fiyatları görür müyüz ?

İlk giriş yaptığında olması gerekenden yüksek fiyatla giriş yaptı. Hem stok sıkıntısı olduğu için hem de ilk almak isteyenlerden ne kadar koparsak kardır mantığıyla. Yani şu anki ucuzlama aslında normal fiyatı düzeylerde. Bir de 1100-1200 fiyatlı ürünlerde paralel ithalat veya 1.bölge olması muhtemel. Mağazalarda bile yaşanıyor bu durum.
  • Peki 1000TL ye inme ihtimali var mı şubat 2015 e kadar sizce ?
  • 1100 lira bandina indi zaten. Dolar değer kazanmassa ve piyasa doygunluk yaşarsa düşer fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeda58

Peki 1000TL ye inme ihtimali var mı şubat 2015 e kadar sizce ?

Şubat'ta rahat 1000 tl'ye düşer.

Fav'a at bekle
  • Şubatta ps4 ,TLOU ve dying light la beraber alıcam inşallah
  • 1 yıl boyunca bu fiyattan düşeceğini sanmıyorum, ps3 çıkalı ne kadar oldu büyük mağazalarda hala 800-1bin tl arasında oyunlu olarak. Spotçularda belki düşebilir o fiyatlara 1 yıl sonra..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2015 ocak ayında yılbaşı indiriminde takip edicem bakalım belki ps4+2 oyun 1100e falan alırız
  • ps4 1000 tl ye düşse ne olacak yeni çıkan oyunlar spotta bile 175 tl civarı psn de 200 tl. çok rahat oyun alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

ps4 1000 tl ye düşse ne olacak yeni çıkan oyunlar spotta bile 175 tl civarı psn de 200 tl. çok rahat oyun alınmıyor.

175TL spotçu mu var sen yanlış bi yere bakıyorsun sanırım daha iyi araştır piyasayı derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfallker

quote:

ps4 1000 tl ye düşse ne olacak yeni çıkan oyunlar spotta bile 175 tl civarı psn de 200 tl. çok rahat oyun alınmıyor.

175TL spotçu mu var sen yanlış bi yere bakıyorsun sanırım daha iyi araştır piyasayı derim

İlden ile farklılık gösteriyordur belki Sivasta da durum aynı 150-170 arası ama sitelerden falan daha ucuza bulabiliriz sanırım.
  • 1100 küsür fiyatın altına düşeceğini sanmıyorum uzun süre.
  • Xbox One'ın gelmesi PS4'ün fiyatını etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: for.Today

Xbox One'ın gelmesi PS4'ün fiyatını etkiler mi?

Dusunmuyorum. Cunku x1 zaten ps4'den daha pahaliya satiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 cidden hem şık hemde yeni nesil exclerle adından çok söz ettirecek bi konsol.uncharted 4 ün fragmanını izledim harika olmuş ya

• ben gayet güzel araştırıyorum. oyun çıktığında alıyorum genelde dediğim fiyatlarda oluyor. ama 3-5 ay beklersen fiyatlar normale dönüyor 2. el olanları daha uygun. mesela ps4 e gta 5 yarın çıksa spotta kaç lira olur sence senin bildiğin aldığın yerler ne kadar fiyat veriyor merak ettim. örneğin ps4 e the last of us ı dr. dan ön siparişle 139 tl ye aldım. nette spotçu fiyatı 150 tl den başlıyor 180 tl ye kadar gidiyor. senin bildiğin uygun fiyata satan spotçu varsa hayrına yazıver biz de alalım boşuna para vermeyelim. ama dediğim gibi çıktığındaki satış fiyatını baz alıyorum aylar sonra alıp oynamıyorum.
  • quote:

ben gayet güzel araştırıyorum. oyun çıktığında alıyorum genelde dediğim fiyatlarda oluyor. ama 3-5 ay beklersen fiyatlar normale dönüyor 2. el olanları daha uygun. mesela ps4 e gta 5 yarın çıksa spotta kaç lira olur sence senin bildiğin aldığın yerler ne kadar fiyat veriyor merak ettim. örneğin ps4 e the last of us ı dr. dan ön siparişle 139 tl ye aldım. nette spotçu fiyatı 150 tl den başlıyor 180 tl ye kadar gidiyor. senin bildiğin uygun fiyata satan spotçu varsa hayrına yazıver biz de alalım boşuna para vermeyelim. ama dediğim gibi çıktığındaki satış fiyatını baz alıyorum aylar sonra alıp oynamıyorum.

Sahibinden sanalsaray gibi sitelerden alıyorum genelde infamous ilk çıktığı ay 138TL ye almıştım
  • ingilizce versiyonudur o. ilk çıktığında spotta türkçe versiyonu 170 tl civarıdı. ben genelde çıktığı gün alıyorum. o oyunun türkçesi 170-180 tl civarında çıktı ingilizcesi 150tl civarıydı. çıktığı gün alsaydın 138 den alamazdın. millet türkçeye rağbet edince mecburen spotçular fiyat kırdı. benim için önemli olan çıktığı tarihteki fiyatı. mesela mgs 5 phantom pain çıktığında aylar sonra almam. bu yüzden pahalı oluyor. infamous second son u çıktığında türkçesini 180tl civarında alımıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 31 Temmuz 2014; 18:12:38 >
  • quote:

ingilizce versiyonudur o. ilk çıktığında spotta türkçe versiyonu 170 tl civarıdı. ben genelde çıktığı gün alıyorum. o oyunun türkçesi 170-180 tl civarında çıktı ingilizcesi 150tl civarıydı. çıktığı gün alsaydın 138 den alamazdın. millet türkçeye rağbet edince mecburen spotçular fiyat kırdı. benim için önemli olan çıktığı tarihteki fiyatı. mesela mgs 5 phantom pain çıktığında aylar sonra almam. bu yüzden pahalı oluyor. infamous second son u çıktığında türkçesini 180tl civarında alımıştım.

bendeki türkçe valla 2. yada 3. haftasında falan almışımdır
  • 3 aşşa 5 yukarı aynı hesap işte arkadaşlar,biriniz ilk gün oynarken biriniz 1 ay sonra oynamışsınız

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.