Şimdi Ara

Ps 4 satıyorum. Dikkat etmem gerekn noktalar nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. Kullanmış olduğum Ps 4'ü satıcam. içinde oluşturmuş oldugum 3 tane profil var. tr psn, uk psn ve hongkong psn. oyunların ikisini tr psn den ve birini uk psnden aldım.
    Dikkat etmem gereken 1 husus aklıma geldi sadece. o da plusa girmiş oldugum kredi kartını silmek. başka aklıma birşey gelmedi sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim bu konuda.

• Oyunlari ayrı satın. Makinenin yaninda yok pahasına gidiyor cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum oyunlar psn den alındı. oyunlarla beraber satıcam. ben kendi profilimi silsem kendine bir profil ve email alsa o oyunları yeniden oynayabilirmi. yoksa benim mailimden mi girmesi gerekiyor oyunları oynayabilmek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

dostum oyunlar psn den alındı. oyunlarla beraber satıcam. ben kendi profilimi silsem kendine bir profil ve email alsa o oyunları yeniden oynayabilirmi. yoksa benim mailimden mi girmesi gerekiyor oyunları oynayabilmek için

Siz oyunlari kendi hesabinizdan oynuyorsaniz, oyunlarin hesabi farkliysa dediginiz gibi yapip bastan baslayabilir oyunlara..
  • Hesap vermenizi önermiyorum başkalarına. Galiba hesap özetlerinde silmiş olsanız bile alışveriş yaptığınız kartın detayları yazıyordu.

Oyunları sec olarak forumda satarsınız sonradan.
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    oyunlarıda veriyorum öyle anlaştık. ben kendi profilimi silsem o kendine profil açsa oyunları oynayabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

oyunlarıda veriyorum öyle anlaştık. ben kendi profilimi silsem o kendine profil açsa oyunları oynayabilirmi

Hayır oynayamaz. Senin profilin mutlaka konsolda olması gerekir. Ha profili silersin oyunlar kalır. Ama tekrar hesap açıp satın alması gerekir. Yoksa acamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.