Şimdi Ara

PS 4 İçin Kulaklık Önerisi...( Kulaklık Ana Konu) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
79.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 4-5 ay önce new gold wireless aldım 2.el şanşıma çok temizdi ,bu ürünü önere bilirim çevresel ses olayı çok güzel sürekli bf1 oynuyorum kullanmaya başladığımdan beri hiç arkalanmadım ses seviyeside tatminkar en yüksek seste oynayamıyorum. şarjı 5,6 arası gidiyor o biraz sıkıntı olabilir bazı arkadaşlar için ama tam bir fiyat performans ürünü bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazimerd89

Hocam var mı bir sıkıntı bende alacağımda. Tvden bağlanınca gecikme falan oluyor mu
    Usb den film ve tivibu dan kanal açtım ve ses az da olsa gecikmeli geliyor. Ben deneme için yaptığım halde rahatsız etti. Bunlarla konsantre bi halde film izlemek veya oyun oynamak bence imkansız. Bilginiz olsun. Ps4 ün gold wireless kulaklığı oyun oynarken hiç gecikme yapmıyor mu gerçekten onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pardon, düzeltme yapıyorum. Usb den açtığım Remux filmde sıkıntı varmış. Kulaklığı çıkarıp tv hoparlöründe de sesin geç geldiğini farkettim. Sonra bir klasik olan LOTR açıp ilk filmin ilk 8 dk sını izledim ve kesinlikle 0.1 sn bile gecikme yapmadı Sony CH510. En kısa zamanda Ps4 ile oyun oynayıp ondaki deneyimim de yazarım. İyi geceler...

• Akg n700 nc uyumu nasıldır ps4 pro ile, Samsung sitesinde kod indirimi ile 1249 TL ye geliyor

• elessar13 E kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ps4 performansı nasıl acaba

• kazimerd89 K kullanıcısına yanıt
    Onu deneyemedim henüz, yazarım ilk fırsatta
  • Merhabalar. 350-400 tl bandında bir kulaklık almak istiyorum hazır indirim dönemi gelmişken. Rainbow Six oynuyorum. Kulaklık alma isteme sebebim bu.

Şu an Beats Solo3 Wireless kullanıyorum ve kablo ile DS4'e bağlayabiliyorum. Daha önce Gaming Headset kullanmadım. Arada çok fark olur mu? Ses kasmak istiyorum.

Şu ana kadar :
    1)Arctis 3 2019
    2)HyperX Cloud Stinger
    3)HyperX Stinger Core
    4)HS50

Bu kulaklıkları baya araştırdım fakat karar veremedim. Beni bu konularda bilgilendirip, yardımcı olan olursa çok sevinirim. İyi forumlar :)

• merhaba arkadaşlar bende ps4 kulaklık arıyorum James Donkey 700 serisi ps4 ile uyumlu mu aceba? baya araştırdım bulamadım usb girişli olmasından dolayı şüphelerim var? birde 150-200 tl bandında ne önerirsiniz başka
  • Plantronics rig400hs ile sharkoon B1 modeli arasındayım. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

• Ps4 new wireless headset 650 TL Çek vs kullanılabilir, çek ve 11.11 puanlarıyla bana 550 6 takside geldi.

m.n11.com
    Sony Ps4 Kulaklık Gold Wireless Headset Sony Eurasia Garantili - n11.com
    https://m.n11.com/sony-ps4-kulaklik-gold-wireless-headset-sony-eurasia-garantili-P389394921

• Amazondan HyperX Cloud Flight almıştım. Hem PC hemde PS4 Pro da sorunsuz olarak kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranızda TURTLE BEACH STEALTH 600 kulaklık kullanan var mı ?
    tecrübe etmiş biri bilgilendirirse sevinirim.
  • One X ile beraber almıştım geçen yıl. 3 ay gibi bi süre kullandım. Fena kulaklık değil, şarj konusunda tatmin eder 14 saati görüyordum ben. Ses konusunda beklentinizi karşılayamayabilir o konuda uyarıyım. Sesin kalitesi güzel fakat seviyesi düşük geldi bana.
  • artics raw aldim ps4 icin,dualschok ta mikrofon vs hicbir sorun yok fakat bana ses duzeyi az geldi,division2 oynarken denedim ilk defa boyle gumbur gumbur patlama silah sesleri gelmedi bana,acaba dualschok tan alabilecegimiz ses duzeyi hep boylemidir,bunu direk usb donusturucu ile ps4 cihaza bagladigimizda ses duzeyi artarmi yoksa yine ayni mi kalir ? dualschok çikiş gücü bu kadar mi yani ?

sanki boyle kisitlanmis duzeyde gibi geldi sesler bana..birde cep telefonu ve digital piyano muzik seti vs denemem bakalim ses duzeyi neymiş..

• legacy of kain kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen Ds4 ten alabileceğiniz ses kısıtlıdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • raizel R kullanıcısına yanıt
    yaz sonu gibi trust 322 bilmem kablolu simdi tam model hatirlamiyorum,vatandan almistik onu bloodborne de taktigimda guzeldi sesi ama mikrofon calismayinca iadeye verdim hemen..bunu da deneyim bakalim bloodborne de ama ne bileyim ben daha dolgun ses beklerdim acikcasi..

usb ile ps4 cihaza baglasak ta sonuc aynimi olur acaba..

• birde evde piyanomda kullandigim sennheiser mikrofonsuz kulakustu var onu da denerim ds4 te ,bakalim ses duzeyini merak ettim..

edit: sennheiser bir tik daha iyi..ama onda da yeterli bass olayi yok..siradan kulakiçi kulaklik takiyosun ds4 e, sniper tüfek sesi yeterince doyurucu geliyor,bi dunya para verdiklerimiz bass özürlü adeta..neysiiiiii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 8 Ocak 2020; 16:29:38 >

• bu ne işe yariyor tam olarak..ilk defa gordum store da..kablolu kulakliklar icin bir faydasi olurmu ?

• Merhaba arkadaşlar, ağırlıklı olarak single player oyunlar oynuyorum. Multiplayer oyun çok nadir oynuyorum. 100-150TL bandında f/p ürünü önerir misiniz? Multi oynamadığım için çok fazla para vermek istemiyorum.

• sn-rw1'i ds4'e nasıl bağladınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.