Şimdi Ara

Ps 4 garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, Sony Türkiye garantili ps4 almayı düşünüyorum. Feza konsol 1300 TL fiyat verdi. Ama fatura vermiyorlar fatura alırsam 1.370 TL ödemem gerekiyormuş. Faturaya gerek olmadığını her hangi bir sorunda faturasız olarak işlem görebileceğimi barkodun yeterli olacağını söylediler.
    Faturasız sony Türkiye garantili alan arkadaşlar var mı onu merak ettim? Ayrıca fatura olmadan bir sorun yaşar mıyım garanti aşaması geldiğinde. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben fransadan aldım garantisi yok taş gibi secım senın 1 100 aldım

• Garantisiz urun almayin isinizi riske atmayin sonra basiniz yanabilir cunku baya bir problem yasiyan arkadas oldu makinayla bende yasamadim ornegin.Mesela vatanda destiny beyaz bundle 1500 lira idi birde oraya bakin isterseniz.

• Hayır ürün Sony Türkiye garantiliymiş zaten sadece fatura vermiyorlar o kısmını anlayamadım.

• _rda _ kullanıcısına yanıt
    İnernetten almayı düşünmüyor musunuz? 1300 tl ye hem faturalı hem de sony eurasia garantili ps4 var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bar_10

İnernetten almayı düşünmüyor musunuz? 1300 tl ye hem faturalı hem de sony eurasia garantili ps4 var.

Nerede var hangi site? Ps3 takas etmeyi düşünüyorum fezadan alırsam.

• Takas olacaksa o zaman değişir tabi ama şunun gibi sitelerde mevcut.
    http://www.hizlial.com/sony-playstation-4-500-gb-oyun-konsolu/10337929
  • Tşk ederim fiyat iyi fakat benim merakım faturasız tr sony garanti oluyo mu

• Arkadaşlar Media Markt da satılan ps4 ler sony garantili mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _rda

Tşk ederim fiyat iyi fakat benim merakım faturasız tr sony garanti oluyo mu

ürün bozuldu vardın garanti için müsteri hizmetlerine sordukları ilk soru fatura, ikinci soru garanti belgesi,

faturan yokmu bu ürününü bizden mi aldın hadi defol git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmk20 -- 22 Eylül 2014; 17:36:09 >
  • En kötü paralel ithalat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-597F70DC5 -- 22 Eylül 2014; 17:40:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de faturasız almayı düşümmüştüm sonra sony müşteri hizmetlerini aradım faturasız hiçbir şekilde garantiye girmez bilgisini aldım. Daha sonra dedim 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

ben de faturasız almayı düşümmüştüm sonra sony müşteri hizmetlerini aradım faturasız hiçbir şekilde garantiye girmez bilgisini aldım. Daha sonra dedim 3 kuruş fazla olsun sağlam olsun.

Anladım hocam çok sağol cevap için

• kesinlikle faturalı al. vergiden ne kaçırsak kardır diye düşünenler senin başını yakmasın
  • Faturasız ürünleri büyük ihtimal garanti kapmasına dahil etmezler hocam.
  • Hazır garanti ile ilgili konu açılmışken bende birşey sorayım bari

kutudan çıkan garanti belgesini bir yere onaylatmamız gerekiyor mu acaba?yada aldığımın yerin faturası yeterli olur mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 23 Eylül 2014; 2:04:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.