Şimdi Ara

PS 4 DİREKSİYON SETİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. PS4 için direksiyon seti aramaktayım fakat çok fazla bütçem yok. En fazla 400 TL verebilirim. 1500 TL'lere çıkamam. Gördüğüm kadarıyla thrustmaster t80 benim için ideal duruyor. Nasıl bir direksiyon fazla bir fikrim yok. Bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Haftaya Almanya'ya gidiyorum. Ürünü oradan almayı düşünüyorum orada 200-250 TL civarına geliyor. Logitech direksiyonlar çok pahalı oradada. Tavsiye ediyor musunuz? Oynayacağım oyunlar; DriveClub, NFS ve yeni çıkacak olan DİRT Rally.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 6 Şubat 2016; 19:14:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan zaten oynanacak yarış oyunu yok gran turismo çıkana kadar paranı biriktir G29 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Şuan zaten oynanacak yarış oyunu yok gran turismo çıkana kadar paranı biriktir G29 al

Oyunlara cok para harcıyorum. İstesem g29 alırım ama okadar para vermek istemiyorum. Zevkine oynayacagım. 7/24 oynayacak zamanım yok. Bu direksiyon cok mu kötü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Merhaba arkadaşlar. PS4 için direksiyon seti aramaktayım fakat çok fazla bütçem yok. En fazla 400 TL verebilirim. 1500 TL'lere çıkamam. Gördüğüm kadarıyla thrustmaster t80 benim için ideal duruyor. Nasıl bir direksiyon fazla bir fikrim yok. Bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Haftaya Almanya'ya gidiyorum. Ürünü oradan almayı düşünüyorum orada 200-250 TL civarına geliyor. Logitech direksiyonlar çok pahalı oradada. Tavsiye ediyor musunuz? Oynayacağım oyunlar; DriveClub, NFS ve yeni çıkacak olan DİRT Rally.

Saydığın oyunlar için direksiyon seti alınmaz, parana yazık. Ayrıca NFS ye vereceğin paraya da yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

quote:

Merhaba arkadaşlar. PS4 için direksiyon seti aramaktayım fakat çok fazla bütçem yok. En fazla 400 TL verebilirim. 1500 TL'lere çıkamam. Gördüğüm kadarıyla thrustmaster t80 benim için ideal duruyor. Nasıl bir direksiyon fazla bir fikrim yok. Bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim. Haftaya Almanya'ya gidiyorum. Ürünü oradan almayı düşünüyorum orada 200-250 TL civarına geliyor. Logitech direksiyonlar çok pahalı oradada. Tavsiye ediyor musunuz? Oynayacağım oyunlar; DriveClub, NFS ve yeni çıkacak olan DİRT Rally.

Saydığın oyunlar için direksiyon seti alınmaz, parana yazık. Ayrıca NFS ye vereceğin paraya da yazık.

Nfs var zaten. 49 tlye geldi us psnden almıstım. Direksiyon seti almanyadan alacagım icin uyguna geliyor 200-250 civarı. Türkiyede 500 tl aynı direksiyon.

• Yine de gereksiz. Bu oyunlar için alacaksan hiç alma, GT gibi oyunlarda da kullanırım diyorsan da iyisini al. Benim mantığım böyle çalışır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Joystick ile Direksiyon seti.
    11 yıl önce açıldı
    XBOX 360 DİREKSİYON SETİ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

Yine de gereksiz. Bu oyunlar için alacaksan hiç alma, GT gibi oyunlarda da kullanırım diyorsan da iyisini al. Benim mantığım böyle çalışır.

Sagolun yorumunuz icin hocam. Ama 1500 tl ile 250 tl arasında cok fark var. 7/24 oyun oynayan birisi olmadıgım icin 6 kat fazla para veremem suan. O parayla oynamadıgım oyunları alırım.

Edit: bilen yokmu arkadaşlar bu direksiyon nasıldır iyimidir? Thrustmaster iyi bir marka 1500-1600 tlye direksiyonları var fakat bu modeli nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 6 Şubat 2016; 20:33:54 >
  • Up.

• Gereksiz deyip boşuna alma diyenlere bakmayın. Thrustmaster t100 ü öneririm basit bir direksiyon seti ama heves almak için ideal.Sıkılınca tekrar satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Gereksiz deyip boşuna alma diyenlere bakmayın. Thrustmaster t100 ü öneririm basit bir direksiyon seti ama heves almak için ideal.Sıkılınca tekrar satarsınız

Hocam amacım heves almak değil güzel bir şekilde oyunumu oynamak. Memnun kalırmıyım?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Gereksiz deyip boşuna alma diyenlere bakmayın. Thrustmaster t100 ü öneririm basit bir direksiyon seti ama heves almak için ideal.Sıkılınca tekrar satarsınız

Hocam amacım heves almak değil güzel bir şekilde oyunumu oynamak. Memnun kalırmıyım?

360 derece dönmüyor,vitesi yok,titreşimi de yok galiba. Bu yazdıklarımı istiyorsan kesenin ağzını açacaksın biraz. he ama oyun bununla oynanır mı oynanır.Demek istediğim çok bir şey bekleme yani standart bir direksiyon.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q5KHdKwghWk

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    T80 den kesinlikle uzak dur derim. Force feedback özelliği olmayan direksiyonlar anca çocuklar için, t80de de force feedback yok. Uyduruk ucuza satılan snoopy marka direksiyonlar gibi. Force feedback yani asfalt, toprak, tümsek farklarını yansıtan özellik. Bütçene en uygun bulursan t100 alabilirsin. O da PS3 için üretilen bir set olduğundan zor bulunuyor. Ben daha üst bir set almak için elimdeki t100 ü satışa çıkarmıştım ama şuan kararsızım çünkü üstüne çok fark vermem gerekiyor :) Yakında da Assetto Corsa ve Dirt Rally gibi direksiyonluk oyunlar geliyor, GT de gelecek. Direksiyon alacaksan bu oyunlar için almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

T80 den kesinlikle uzak dur derim. Force feedback özelliği olmayan direksiyonlar anca çocuklar için, t80de de force feedback yok. Uyduruk ucuza satılan snoopy marka direksiyonlar gibi. Force feedback yani asfalt, toprak, tümsek farklarını yansıtan özellik. Bütçene en uygun bulursan t100 alabilirsin. O da PS3 için üretilen bir set olduğundan zor bulunuyor. Ben daha üst bir set almak için elimdeki t100 ü satışa çıkarmıştım ama şuan kararsızım çünkü üstüne çok fark vermem gerekiyor :) Yakında da Assetto Corsa ve Dirt Rally gibi direksiyonluk oyunlar geliyor, GT de gelecek. Direksiyon alacaksan bu oyunlar için almalısın.

Hocam sanırım en mantıklısı g29 almak ama oda cok pahalı. Ne yapsam karar veremedim. Okadar para vermek istemiyorum. T100 nasıl bir direksiyon? İyimi? Ve siz ne almayı dusunuyorsunuz?

Aslında bende ps3 zamanından logitech dfgt vardı çok memnundum, ps4 desteği gelmeyince mecbur sattım. T100 aşağı yukarı onun ayarında, dezavantajı direksiyon simidi daha küçük birde 900 derece dönüş açısı yok. Gerçi yarış oyunlarında 900 derecenin de bir mantığı yok aslında. Anca tır oyunlarında işe yarar :) Ben denkleştirebilirsem t300 almayı düşünüyordum. T300 ve 500 ün mekanik aksanı g29 dan daha iyi diyorlar. Başlangıç için tavsiye dersen t100 önerebilirim. Project cars da falan oynaya oynaya alışırsın. T80 gibi direksiyonlarda dediğim feedback olayı olmadığı için keyif alamazsın. Fiyatı da zaten ederinin çok üstünde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Aslında bende ps3 zamanından logitech dfgt vardı çok memnundum, ps4 desteği gelmeyince mecbur sattım. T100 aşağı yukarı onun ayarında, dezavantajı direksiyon simidi daha küçük birde 900 derece dönüş açısı yok. Gerçi yarış oyunlarında 900 derecenin de bir mantığı yok aslında. Anca tır oyunlarında işe yarar :) Ben denkleştirebilirsem t300 almayı düşünüyordum. T300 ve 500 ün mekanik aksanı g29 dan daha iyi diyorlar. Başlangıç için tavsiye dersen t100 önerebilirim. Project cars da falan oynaya oynaya alışırsın. T80 gibi direksiyonlarda dediğim feedback olayı olmadığı için keyif alamazsın. Fiyatı da zaten ederinin çok üstünde.

T100 öneriyorsanız alacağım hocam sonucta kullanmıssınız. Direksiyon 360 derece dönüyor dimi? Vede direksiyon standını ne ile yaptınız siz hocam?

T100 270 derece ama dediğim gibi yarış oyunları için yeterli. Zaten 360 derece direksiyon yok bildiğim kadarıyla. Ben masada kullandığım için standa gerek duymuyorum.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sagolun verdıgınız bılgıler icin. Ben masada kullanmıyorum ayrıyetten bırde stand almam gerekıcek heralde. Cok sagolun..

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.