Şimdi Ara

PS+30 OTUZ YAŞ ÜSTÜ PLAY STATION KULLANICILARI DERNEĞİ (148. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (13 Mobil) - 1 Masaüstü13 Mobil
5 sn
14.671
Cevap
18
Favori
295.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19:00 gibi Bc2 deyim beklerim....

Orijinalden alıntı: delioglan77

munir cabuk gel kardes .diger arkadaslar gece 12 den sonra kaciyor .gelde katliam yapalim

Gadasını aldığım SONY bana Ben SANA, hele bir elime geçsin PS3 sabahlayacaz inş...

Bu arada en kısa sürede yatakodasına bir yedek alacağım. Uyumadan oynamak için :) Hem bozulursa yedek olsun evde...

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • Merhaba beyler, şükür mersinde güneşi görebildik
    Kesin bu ultraviyole işi bağımlılık yapıyor....

Dernek geçen hafta baya sakindi, kemikleşmiş üyeler haricinde pek ses soluk yoktu;
    Ben derimki üye sayı sınırı 30 olsun, yeni üye olmak isteyen olursa, etkin olmayan üye silinir.

Bilmem siz ne dersiniz???

Orijinalden alıntı: Fordon

Merhaba beyler, şükür mersinde güneşi görebildik

Dernek geçen hafta baya sakindi, kemikleşmiş üyeler haricinde pek ses soluk yoktu;
    Ben derimki üye sayı sınırı 30 olsun, yeni üye olmak isteyen olursa, etkin olmayan üye silinir.

ok

PSN : erkete
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-mikado

quote:

ok

daha kısa bir cevap olamazdı sanırım
    olabilir

CPU:Amd Ryzen 3900x | GPU:Evga Gtx 1070 ti | RAM:G.Skill F4 C16-8GTZNC 2x8gb 3600mhz | Anakart:MSİ MPG x570 Gaming Edge wi-fi | SSD:OCZ vertex 480GB | SSD2:Sandisk 480 GB|SSD3:Vaseky 500 GB | Kasa:Corsair 400 R | Monitör:Viewsonic 32'' 144 Hz 2K Monitör:Acergd245hq 120Hz 3d ready|Klavye:Corsair K55 | Mouse:Logitech G502| Kulaklık:Logitech g930 wireless ,Sennheiser PC 350| Mousepad:Logitech | Gameped:Microsoft xbox 360 gamepad |Ses kartı:Creative sound blaster z | Philips Hue play |
  • 30 olsun aktif olsun üç gündür hala aynı sayfadayız

Nihat ben her zaman gt5 katılımına varım hele cuma cumartesi geceleri kaçmaz, BC2 takasladıgım halde dernek oynadıgı için zavviden tekrar sipariş verdim oyunda ustalar bu acemiye yardım ederse alışırım. özellikle delioglan77 oyunda çok usta, geceleri çok sık BC 2 de yanında bitecem artık

Gt5 de uzmanda son yarışım All star kaldı kafayı yedirtecek bana tek tek bütün etaplar bir iki denemede gold oluyor ama sıralı şampiyonaya girdinmi tökezliyorum dogru arabayı bulamadım bide ikinci elde 1 000 000 cr bi mazda aldım işe yarar diye oda boş çıktı parada b.k a gitti kıdemli de 3 bölüm bitirdim bu All star kadar zorlamadı bu yarışı bitiren dernek arkadaşlarım hangi arabayı kullandıgını yazarsa çok iyi olur pagani zondayı gözüme kestirdim 2.500.000 cr parayı boşa yatırmayalım gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 18 Aralık 2010; 14:17:40 >

• quote:

evet bencede öyle olsun çapari nin dediği gibi kaç gün oldu hala aynı sayfadayız

psn:eroldursun
  • quote:

olabilir..beni silmede :) birader geldi yurtdisindan.bi 10 gün daha online aranizda olamiyacagim. oyun icin davet yolliyanlar kusuruma bakmasin,cevap veremezsem ps3 basinda ben degil,kardesim basinda demektir :)

uzun zamandir raflarda tozlanan resident evil 5 koop yapip bitirmis oldum dün. ne oyunmus haberimiz yok :)

• arkadaslar hepinize iyi hafta sonlari iyi oyunlar vallahi biz donuyoruz hollandada yarim metre kar yagdi buraya hayat felc oldu yollarda 800 km araba konvoyu olustu.ama herseye ragmen sicak evde PS3 oynamak herseyi unutturuyor bu meretin yuzunden uyku uyuyamiyorum.ruyalarima giriyor ama sikayet etmiyorum 70 sine kadar devam allah omur verdigi surece .OGUZ hosbulduk kardes bu aksam oynuyalim sabaha kadar yarin pazar is yok herhalde.ama conguest oynamam ne o ya saga sola kos anamiz agliyo.en iyi takim oyunu RUSH.onu oynuyalim diger arkadaslarda gelirse.

Unsal fazla uye goz cikarmaz .herkes fifa veya gt5 oynuyor biz squad bulamiyoruz fazla uye olursa bbc2 oyuncusu cogalir..
    neyse arkadaslar hepinize iyi tatiller tekrar..saygilar

• Ya haklısın fazla üye göz çıkarmaz ama aktif olmadıktan sonra ne işe yararki kuru kalabalık
    Şimdiye kada 35 kişi üyelikten silinmiş şu anki üye sayımızda 28
    Ama 28 kişi aktif halde dernekte durmuyor,

Sistem artık şöyle işleyecek, Algoritma gibi
    Maksimum üye sayısı 30 olacak (bana kalsa 20 de olur, az olsun öz olsun)
    yeni üye olmak isteyen PM atacak bana
    Yen, üyeye yer açmak için eski üyelerden en son mesaj atanın ( mazeret durumu hariç PM le sorarım) üyeliği sonlandırılacak.

Yani 3 ay derneğe kimse üye olmak istemesse, mesaj atılsın atılmasın hiç bir üye silinmeyecek,

Az olsun öz olsun 20 daha iyi diyenler varsa onlarında fikrini alabilirim.

volkan zonda pagani var elimde full modifiyeli hale getirdim ödünç verebilirim.ama bir yarısta zonda bile para etmedi bana hangisi oldugunu hatırlamıyorum bugatti vardı elimde onuda full modifiyeli hale getirip oyle gecebildim yarısı su anda bugatti haricinde kuvvetli baska bir aracım olmadı ama onunda ağırlık sorunu var cabuk hızlanamıyor ama duz ve virajsız yarıslarda ucuyor alet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 18 Aralık 2010; 19:05:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

bence 30 üye sayısı uygun bir sayı ama herkese uyarım.

volkan zonda pagani var elimde full modifiyeli hale getirdim ödünç verebilirim.ama bir yarısta zonda bile para etmedi bana hangisi oldugunu hatırlamıyorum bugatti vardı elimde onuda full modifiyeli hale getirip oyle gecebildim yarısı su anda bugatti haricinde kuvvetli baska bir aracım olmadı ama onunda ağırlık sorunu var cabuk hızlanamıyor ama duz ve virajsız yarıslarda ucuyor alet

Bugatti bendede varda nihatçım bu All star da para etmiyor hantal kalıyor pagani zonda ile geçmişler forumda, vicdansız arabada 2.500.000 cr bide modifiye üstüne, beş parasız don gömlek kalıcaz

Bana bu akşam pagani zondayı ödünç verirsen en geç yarın akşama iade ederim.

• selam arkadaşlar.
    hatuna nıssan juke almakla boguşmaktan tam kurtuldum ohh dedim bukezde benim arabanın tentesi bozuldu tamda ünsalın dükkanına gidip kahve iciyim derken :) istanbula yollamakla cebelleştim ne ps3deki mesajları görebildim nede dogru düzgün oyun oynaya bidim. inşallah hafta sonu atraksiyon yaparız :)
  • herkese iyi hafta sonları arkadaşlar yoldayım birazdan eve varıcam bir organizasyon varsa ben uyarım (fifa gt5 kz2) çok seviyorum bu cumartesiyi yahu:) haa bu arada yeni bir ilişkiye başladım sizlerlede paylaşayım inşallah yeni ilişkim oyun hayatıma olumsuz yansımaz:)
  • Iyi aksamlar (capari) Volkan kardes Ben PM atamiyorum.cunku pm atmak icin cep telefonu istiyorlar.oyuna gelince bu oyun multi olarak COD . MOH. dan kat kat ustun bir oyun takim oyunu bu oyunun iki zor ve kolay olarak modu var.HARDCORE ve NORMAL. baska bir ayari yok 4 tane degisik oyun modu var .rush .conguest,squad rush, squad Deathmatch. rush oyunu m com stationlarini patlatiyosun VEYA defans yapiyosun.CONGUEST bayrak oyunu ben genellikle rush oynuyorum cok da zevk aliyorum.hele birde yaninda headset (kulaklik) kulalanan arkadaslar varsa tamam oyunun tadindan gecilmez .arkadaslarinla strateci gelistiriyosun o ölüyor onu kaldirmak icin kendine atesin ortasina atiyosun onun tankini tamir ediyosun.bu bir tam savas oyunu. sen oyunu al birlikte oynariz kardes.takim halinda oguz unsal erol basar kendi aramizda maclar yapariz. korkma becerirsin kardes bizde bilmiyoduk ogreniyosun zamanla

kilzone oyununa gelince o oyun cok karisik bence birde cok karanlik bir ortam pata kute giriyosun.ben kendi adima sevmiyorum oyunu ama sirf arkadaslar alinca bende aliyorum. neyse kardes bc2 de gorusuruz,sizler gibi sevyeli insanlarla tanistigima memnun oldum arkadaslar..saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delioglan77 -- 18 Aralık 2010; 21:03:24 >

• cem hayırlı olsun. allah bir yastıkta kocatsın

Orijinalden alıntı: LVolkan
    cem hayırlı olsun. allah bir yastıkta kocatsın

teşekkür ederim:) dur yastığa daha çok var:))
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.