Şimdi Ara

PS 3'ün yaptığı herşeyi PS 2 yapabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
4.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar şaka yaptım bu arada deliyimbiraz beni savunduğun için teşekkür ederim.nintendo wii ve ps2 gibi çok satan konsollar o konsolun başarısını gösterir nokta

PSN: GankstaPlaya
  • Donanımsal açıdan PS2 ile PS3'ü karşılaştırmak doğan ile ferrari'yi kıyaslamaktan öteye geçemez ama bu PS2'nin kötü bir konsol olduğunu göstermez (Dünyanın en çok satan konsollarından biridir kendisi ) bana göre PS2 çıktığında PS3'den daha iyi bir konumdaydı ve bu konsol beni PS3'den daha çok heyecanladırmıştı. Konuyu açan arkadaş PS2'nin emektar haliyle bile (2000 yılında çıktığını düşünürsek) neler yapabildiğini, yapabileceğini göstermeye çalışmış ve güzelde olmuş, teşekkürler

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Donanımsal açıdan PS2 ile PS3'ü karşılaştırmak doğan ile ferrari'yi kıyaslamaktan öteye geçemez ama bu PS2'nin kötü bir konsol olduğunu göstermez (Dünyanın en çok satan konsollarından biridir kendisi ) bana göre PS2 çıktığında PS3'den daha iyi bir konumdaydı ve bu konsol beni PS3'den daha çok heyecanladırmıştı. Konuyu açan arkadaş PS2'nin emektar haliyle bile (2000 yılında çıktığını düşünürsek) neler yapabildiğini, yapabileceğini göstermeye çalışmış ve güzelde olmuş, teşekkürler

• Hayatımda bu kadar gülmemiştim. Konu sahibi arkadaştan Allah razı olsun.
  • Başlığa uzun uzun yazdım sonra sildimBir anda düşündüm,bu başlığı açan beni biraz zor anlar uzun uzun yazmamın anlamı yok,dil dökmeme gerek yokBende oksijen tüketiyorum,günümüz şairleride,bu arkadaşımızdaŞimdi ben kendi hayatını kazanmış ve profesyonel anlamda oyunculuktan meslek edinmiş bir insan oluyorum,nazım hikmetler veya orhan veliler şair oluyor,ozan oluyor.Birde bu arkadaş gibiler oluyor PS3"ün yaptıklarını PS2"de yaparmı ya da yapar diye diretiyor.Hyundai arabayı Ferrari"ye değişmem diyor bazılarıda,zaten azıcık mantık olsa Ferrari"yi hediyemi ettiler alır satar ve 50 tane Hyundai alır yani daha ne diyeyim ben

Böyle başlığa ancak böyle bir mesaj giderdi kimse kusura bakmasın gücenmesin arkadaşlar.Tartışma yaratmakta değil amacım zaten tartışılacak bir mesajda değil benim ki,saçmalığa değişik bir bakış açısı

• PS2 PS3 ten, psone ps2 den,amiga 500 psone dan, commodore64 amiga500 den, atari600 commodore64 den benim için her zaman daha iyi olmuştur.. o kadar....( sanıyorum yaşlanıyorum)!!!??

Orijinalden alıntı: NextGenCeo

Başlığa uzun uzun yazdım sonra sildimBir anda düşündüm,bu başlığı açan beni biraz zor anlar uzun uzun yazmamın anlamı yok,dil dökmeme gerek yokBende oksijen tüketiyorum,günümüz şairleride,bu arkadaşımızdaŞimdi ben kendi hayatını kazanmış ve profesyonel anlamda oyunculuktan meslek edinmiş bir insan oluyorum,nazım hikmetler veya orhan veliler şair oluyor,ozan oluyor.Birde bu arkadaş gibiler oluyor PS3"ün yaptıklarını PS2"de yaparmı ya da yapar diye diretiyor.Hyundai arabayı Ferrari"ye değişmem diyor bazılarıda,zaten azıcık mantık olsa Ferrari"yi hediyemi ettiler alır satar ve 50 tane Hyundai alır yani daha ne diyeyim ben

Böyle başlığa ancak böyle bir mesaj giderdi kimse kusura bakmasın gücenmesin arkadaşlar.Tartışma yaratmakta değil amacım zaten tartışılacak bir mesajda değil benim ki,saçmalığa değişik bir bakış açısı

Aynen katılıyorum..

Ps2'nin ne kadar iyi bir konsol olduğu tartışılamaz ama vaktinde güzeldi.. Şu an bir insanın oyundan zevk alması gerekiyorsa alacağı konsol bellidir.. Ps3.. Ps2 değil.. Tabi bu demek değildir ps2 oynayan bir insan oyundan zevk alamaz.. Hala açar oynarım, zevk alırım ama günümüzün konsolu doğal olarak ps3'tür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulfly1 -- 20 Ocak 2010; 11:46:16 >

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.

• Soruyu başarı olarak algılarsak,

Playstation 3'ün, Playstation 2'nin başarısına ulaşması için daha çoooooooook yolu var bence

• quote:

Orijinalden alıntı: juma_efsane

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

220 woltu adaptor ile 12 volt yapabilirsiniz ancak 12 voltu 220 volt asla yapamazsiniz..
    Eger yapabilirseniz gelin bizim evde ki tuplu tv yide Full HDTV yapin cunki ayni sey..

dostum 12 volt 220 volta cıkarılır.... nasıl 220v 12 volta dusuruluyorsa bunun tam tersıde mumkundur

motoru patlatırsın o kadar....

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

quote:

Orijinalden alıntı: juma_efsane

quote:

220 woltu adaptor ile 12 volt yapabilirsiniz ancak 12 voltu 220 volt asla yapamazsiniz..
    Eger yapabilirseniz gelin bizim evde ki tuplu tv yide Full HDTV yapin cunki ayni sey..

dostum 12 volt 220 volta cıkarılır.... nasıl 220v 12 volta dusuruluyorsa bunun tam tersıde mumkundur

motoru patlatırsın o kadar....

Konuların dallanıp budaklanmasının hastasıyım :D

Zamanında Elektrik okumuş bir adam olarak, fen bilgisi dersinden hepinizin bildiği güç formulunu yazayım.

P=UxI (Güç (Watt) = Gerilim(Volt) x Akım(Amper)

12 Voltu 220 ye çıkarmak mümkün ama bunun için akımı kısmak gerekiyor. Diğer bir değişle Güç değişmez.

Konuyla alakalı alakasız şekilde bağlarsak

Ps2 nin gücü sabittir. Sen Ps2 de Ps3 ayarında grafik kasacağım dersen (olur olmaz ayrı mesele) o grafiği alsan bile Fps den kaybedersin diyebiliriz. Kasatka nın anlatmak istediği doğru yani

Kıyaslamayı teknik anlamda düşünmek yanlış. Başarı anlamında PS3, PS2 nin tozu değil şuan. Ps3 kırıldı haberlerinin çıkmaya başladığı şu günlerden sonrası ne olur bilinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 25 Ocak 2010; 10:55:51 >

• ps2 hayıtıma girğinden beri çok mutluyum 2 ay önce aldım süper birşiy kardeşim arkadaşımda ps2 2 tane oyunu habire onları oynayıp duruyo ben hdd oynuyorum bu rada benim ps2 slim usb hdd karışmasın 120 yakın oyun var 30 yakın cd var multitap var 5 kişi oynayabiliyoruz daha ne olsun demi spr
    XBOX ONE musician songwriter guitarist
  • bunlarda boş işler

Orijinalden alıntı: faho

Ps2'ye varana kadar,o jenerasyonun kapasite olarak en güçlü konsolu,fakat 1-2 oyun hariç bu kapasitesi kullanılmayan hatta kapasitesi hiç zorlanmayan Gamecube'ye de odaklanmak lazım,Nintendo sadece controller ve bazı aktivitasyonlar eklese idi,gamecube bu jenerasyonda hala hayatta olurdu.

Wii için yapılan mekanik ar-ge 'ye de bence gerek olmazdı.

Aynen X360 ve Natal oluşumu gibi bir olayı,Gamecube ve Gamemote gibi bir olşum ile görmemiz gayet mantıklı olurdu

Zaten Wii remote tarzı bir olay başta gamecube için tasarlanmıştı. Sonradan yeni bir konsol yapıp bunu geliştirdiler.

• quote:

12Volt 220 volt yapılabilir,doğru inverter'ı kullanırsanız,biz yapıyoruz çünkü.

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

quote:

12Volt 220 volt yapılabilir,doğru inverter'ı kullanırsanız,biz yapıyoruz çünkü.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.