Bildirim
PS-2 Sorunu (oyun ve film okumama)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Piyasada len temizleme apartları var onu kullanın ama steril suyunu kullanmayın mat yapıyor(muş) ve bilginiz yoksa içini açmayın forumuma bakabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: denoo
Piyasada len temizleme apartları var onu kullanın ama steril suyunu kullanmayın mat yapıyor(muş) ve bilginiz yoksa içini açmayın forumuma bakabilirsin.
Saol dostum okudum forumunu...sadece tornavida gerekio galiba ba$ka bi$eye ihtiyacim var mi, tamir icin??Temizleme apartlari falan demi$sin de... -
orda bir ayar yapıyoruz dikkatli olman lazım yanlış yaparsan geri ayarlaman gerekecek yoksa servisten başkası yapamaz artık. -
DVD'yi koruyan kutuyu acamadim kendim, adamlara inanilmaz ski vida yapmi$lar lanet olsun...yetkili servise vericem bugn aleti.. -
ne kadara yaparlar bu lens sorununu hala vermedim, bilen var mi ? -
ayarlarlarsa 20-30 değişirse 100-120 geçmiş olsun. -
eeeeeeeeee hala vermedin mi servise merak ettim yav -
haftaya zaman buldugum zaman veririm...sonucu da buraya yazarim... -
hala vermedin mi cihazı merakla bekliyorum.sadece ayarla işi bitirebildin mi?benim cihazda arızalandı.lensi sadece pamukla sildim hallemedim bu gün temizleyici ile denmeyi düşünüyorum -
Çip ile bağlantı kısmında sıkıntı olabilir. Temizlemek gerekiyor sık sık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Senjougahara Hitagi
Çip ile bağlantı kısmında sıkıntı olabilir. Temizlemek gerekiyor sık sık.
2006 konusu ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X