Bildirim
PS/2 Klavye Çalışmıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bu sıkıntıyı klavyeyi değiştirerek çözebilirsin. USB girişli klavye daha sağlıklı olacaktır. -
hocam usb klavyem var fakat ps/2 klavyeler usbye göre çok daha performanslı olduğu için ps/2 tercih etmek istiyorum. eskilerde hep ps/2 kullanırdık, bir sorun çıkmazdı. acaba windows veya anakartım mı uyumsuz? ki birkaç kere çok da güzel çalışmıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: SnipeR95
hocam usb klavyem var fakat ps/2 klavyeler usbye göre çok daha performanslı olduğu için ps/2 tercih etmek istiyorum. eskilerde hep ps/2 kullanırdık, bir sorun çıkmazdı. acaba windows veya anakartım mı uyumsuz? ki birkaç kere çok da güzel çalışmıştı.
Evet eskiden hep ps2 kullanırdık ama şimdi yeni anakartlar ve yeni windows sürümleri sıkıntı çıkartıyor bazen. -
Merhabalar konuyu tekrar açıyorum ama, anakartım MSI 970A-G46, fast boot özelliğini aktif edince ps/2 klavye her seferinde çalışıyor fakat fast bootta fan ayarları çalıştırılmadığı için fan hep son hızda dönüyor.
Klavyenin fast bootta çalışması, normalde çalışmaması, nasıl çözülebilir acaba :) internette birkaç regedit değiştirme videosu gördüm fakat pek işime yaramadı (Start değerini 1 yapma falan vardı)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X