Şimdi Ara

PS/2 Klavye Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemim win 10, bios güncel, fakat ps/2 klavye bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor.

çalışmadığı seferlerde windows açılırken ekstra bir yükleme bekleyişi (güncellemelerden sonra çıktığı gibi) oluyor.

bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim teşekkürler!

• Bu sıkıntıyı klavyeyi değiştirerek çözebilirsin. USB girişli klavye daha sağlıklı olacaktır.
  • berkay_53 kullanıcısına yanıt
    hocam usb klavyem var fakat ps/2 klavyeler usbye göre çok daha performanslı olduğu için ps/2 tercih etmek istiyorum. eskilerde hep ps/2 kullanırdık, bir sorun çıkmazdı. acaba windows veya anakartım mı uyumsuz? ki birkaç kere çok da güzel çalışmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnipeR95

hocam usb klavyem var fakat ps/2 klavyeler usbye göre çok daha performanslı olduğu için ps/2 tercih etmek istiyorum. eskilerde hep ps/2 kullanırdık, bir sorun çıkmazdı. acaba windows veya anakartım mı uyumsuz? ki birkaç kere çok da güzel çalışmıştı.

Evet eskiden hep ps2 kullanırdık ama şimdi yeni anakartlar ve yeni windows sürümleri sıkıntı çıkartıyor bazen.
  • Merhabalar konuyu tekrar açıyorum ama, anakartım MSI 970A-G46, fast boot özelliğini aktif edince ps/2 klavye her seferinde çalışıyor fakat fast bootta fan ayarları çalıştırılmadığı için fan hep son hızda dönüyor.

Klavyenin fast bootta çalışması, normalde çalışmaması, nasıl çözülebilir acaba :) internette birkaç regedit değiştirme videosu gördüm fakat pek işime yaramadı (Start değerini 1 yapma falan vardı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS/2 Fare Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.