Şimdi Ara

PS 2 Component sorunu *Çok Acil Yardım*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6 yıllık SCPH-50004 manda kasa sahibiyim. PHILIPS HOTEL TV 32HF9385 TV aldık birkaç hafta önce. Tabi hemen bi component kablo aldım 15 TL'ye görüntü süperdi ama ses yoktu. Dedim ucuz etin yahnisi böyle olur yeni bi kablo aldım gittigidiyordan 60 TL'ye Orjinal Sony Component kablo fakat gene aynı. Görüntü süper ses yok. Ne DVD film takınca ses var ne de oyunlarda.

Ürünü gittigidiyor'dan aldığım için onay vermem gerekiyor, eğer kabloda bir problem varsa geri göndericeğim için ACİL yazdım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• Bence TV'nin çıkışında problem olabilir. Pek anlamam gerçi ama bi' fikir olarak sunayım dedim.
  • @Respect

aldığın kablo bu kablomu? eğer buysa farklı tv ler dede dene derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 15 Temmuz 2009; 21:02:37 >
  • Gösterdiğin gri kablo RGB kablo.
    Respect kardeş, bu aldığın kablo kaç uçlu?
  • @SuicideHellsing

Bende ondan korkuyorum. Umarım TV'den değildir yoksa uğraş babam uğraş.

@deliyimbiraz

Yok hocam o değil. Benim aldığım kablo aşağıdaki resimdekinin birebir aynısı.

• ps2 den en iyi görüntüyü yukardaki kabloyla tüplü tv den alırsın hocam. 8 tl civarı fiyatı var. lcd tv de, ps2 den iyi görüntü alanı hiç duymadım ama varsa alabilen bilemicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LCD TV - Component kablo, Tüplü TV - RGB kablodan daha iyi sonuç verdi. Bence burda esas olan TV'nin özellikleri. Ama benim sorun malesef hala devam etmekte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Respect***

LCD TV - Component kablo, Tüplü TV - RGB kablodan daha iyi sonuç verdi. Bence burda esas olan TV'nin özellikleri. Ama benim sorun malesef hala devam etmekte.

bi inceliyim bakalım şu modeli

ps2 menüsünden kablo seçimini değiştirip denedinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 15 Temmuz 2009; 21:40:44 >
  • Denedimde zaten görüntüde bir problem yok. Digital Out'u On-Off yapmakda bi işe yarımıyor. 60 TL girdi gibi gözüküyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.