Şimdi Ara

PS 1 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
19
Favori
51.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde hala ps1 sğlam oyun olan varsa pm'den ulaşşsın.
  • ANAAA YALNIZ DEĞİLMİŞİM OLEEEY :D

EN SEVDİĞİM OYUNLAR :

-STREET FIGHTER EX2 plus
    -Syphoon Filter
    -Driver 2 ( çok zoor)
    -Resident Evil 3
    -Silent Hill 2
    -Apacolypse (bruce willis)
    -Call of Dut 1 - 2 - underground
    -Castlevania 2
    -Winning Eleven 98 ( :D )
    -Fifa 2005 (Rezalet)
    -Tomb Raider
    -The Great Escape

Şimdilik hatırlayabildiklerim bunlar.Acaba cd ye çekip oynama şansımız var mı ? Çoğu kabarmışta.
  • Syphoon filter favori ya cok guzel oyundu hele 2 kisilik birbirine karsi modu falan tadindan yenmezdi simdi bakiyim dedim arada donuyo ama hala calisiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benide eklermisiniz.Zamanında epey oynamıştım.Artık canım isterse PSP'den oynuyorum.
  • winingde futbolcular birbirlerinin içinden falan geçiyordu iyi günlerdi çocukluk işte...

• Unutmayalım hala açar arada ePSXe'de oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masti

Jackie Chan Stuntmaster

Bu oyunu oyna çok güzel hem grafik olarak da fena değil.

Babamla bi crash bi de onu oynardık vay beeeee :(
  • Çocukluğumda çok istediğim ama kavuşamadığım alete bir kaç ay önce eskicide rastladım sadece 5 liraydı kolları kabloları eksiksiz hemen kaptım Takıp çalıştırdım sorunsuz çalıştı ama çipli olup olmadığını anlayamıyorum bir cd yazdım çalıştırmadı. Bilen birinden yardım bekliyorum. Yazın benide
  • Ekle. Syphon Filter az mı oynadık.
  • Re 2 efsanedir.

• crashle kafayı yerdik :D
  • winning oynardik o zamanlar. cok zevkli bir oynanisi vardi

• Ps3 ruhu tasiyorum ben. :)

• ustalara saygı kuşağı... bende konu canlı olsun diye ssli olarak favorilerimi yazayım

1-GTA 2
     PS 1

PS 1

2-Crash Team Racing
     PS 1

3-Fifa 99
     PS 1

[DHTUBE=]

4-Need for Speed High Stakes
     PS 1

5-Driver
     PS 1

6-Tekken 3
     PS 1

7-Vigilante 8
     PS 1

8-Mortal Kombat 4
     PS 1

PS 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 27 Temmuz 2013; 3:10:43 >

• Elimde hala var yaz beni ilk ciktiginda aldim ps1den pismam degilim ama ps2 tam bir husran yaz beni

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan199815

Elimde hala var yaz beni ilk ciktiginda aldim ps1den pismam degilim ama ps2 tam bir husran yaz beni

Hem Grafik olarak hem de konu olarak ps1 in daha gelişmiş versiyonu olan ps2 niye tam bir hüsran onu açıkla da anlıyalım.

Tamam ben de ps1 çok severim sevmesine de,ps2 de konsol dünyasının efsanesidir,hüsran falan değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

quote:

Elimde hala var yaz beni ilk ciktiginda aldim ps1den pismam degilim ama ps2 tam bir husran yaz beni

Hem Grafik olarak hem de konu olarak ps1 in daha gelişmiş versiyonu olan ps2 niye tam bir hüsran onu açıkla da anlıyalım.

Tamam ben de ps1 çok severim sevmesine de,ps2 de konsol dünyasının efsanesidir,hüsran falan değil!

Katılıyorum bende yazıcaktım sen gerekeni yazmışsınn zaten. Ps2 efsane konsoldur.

Altyazılı

• Digimon World, Terracon hatırladığım oyunlar. Konuyu biraz okudum çoğu oyun hala aklımda ama 2'si unutulmaz oyunlar. Yaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlisinek

quote:

laf konuştu balkabağı.

• Arkadaşlar satan varsa ps1 istanbuldan temizse alabailirm.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.