Şimdi Ara

prozac herhangi bir zarar verir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    haftanın 3-4 günü evdeyim
    psikiyatrim prozac yazmıştı ama organlarıma bir zararı olur diye kullanmamıştım
    kullanan ve faydasını görüp,zararını görmeyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• organlarına zararı vs olmaz olsa da büyük olmaz. dünyada en çok kullanılan antidepresanlardan biri o ama tabi ilaçsız yaparım ben diyorsan almaman daha iyi.
  • bişey olmaz prozac en hafif antidepresanlardandır.fakat asla başladıktan sonra doktor kontrolü olmadan bırakmayı deneme,yerle yeksan olur beynin.
  • Prozac reçetesiz mi aldın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsgariÜcretli2023

Prozac reçetesiz mi aldın
    doktorum reçeteye yazmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R3DROS3V3RTIGO -- 13 Ocak 2020; 18:46:50 >
  • başlamadıysan eğer hiç başlama. antidepresanlar çok da masum ilaçlar değil. Hatta trumpın karısı bununla ilgili olarak antidepresan kullanmayın diyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben kullandığım süre boyunca beni intihara meyilli etmişti, bayağı hem de. düşünceleriniz varsa kullanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iychan İ kullanıcısına yanıt
    Trumpun karısı diyorsa dogrudur

• Bağımlı felan yapmaz en kuvvwtlisini kullandım zayıf bünyem olduğu halde davranışlarımda hiçbir değişiklik olmadı bide istediğim saattte içiyordum ereksiyon problemide hiç olmadı bunlar ayak al iç tek yan etkisi halsizlik uykusuzluk.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Saçma saçma konuşma ben 1 ay kullanıp 1 hafta kullanmıyordum hiçbir değişiklikte görmedim yalan tek yan etkisi uyku ve halsizlik.Bide kullandığım antipsikotikti en kuvvetlisi.Abartmayı ne kadar seviyor millet sanki eroin kullanıyoz canın isterse at ağzına günde 3 defa attığım oldu 3 gün atmadığım oldu...

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    Hocam ağrı kesici mi alıyorsunuz kafaniza göre alıp bırakamazsiniz bu ilaçları, insanları yanlış yönlendirmeyelim lutfen

• cmpunk01 kullanıcısına yanıt
    yeterince zarar vermis sana zaten kardeş

• prozac icip kızın evine gitmiştim. o günden beri kullanmıyorum prozac'ı. allah belasını versin öyle ilacın. alt takımlar duruyor bildiğin dostum hiç bir hareket oluşmuyor. ona göre kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

prozac icip kızın evine gitmiştim. o günden beri kullanmıyorum prozac'ı. allah belasını versin öyle ilacın. alt takımlar duruyor bildiğin dostum hiç bir hareket oluşmuyor. ona göre kullan
    ikna oldum,kullanmayacağım XD
    ama işsizlikten de sıkıntıdan kafayı yemek üzereyim
  • R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    valla dostum bende 1 senedir işsizim.

8 9 sene kullanmadığım antidepresan kalmadı. sana verebileceğim tek tavsiye spor yap. uyku düzenini oturt. erken yat sabah 5.30 kalk

ben öyle yapıyorum. her sabah 7.30 da yürüyüşümü yapıyorum. soğukta insan açılıyor. spor yaparsan mutluluk hormonu salgılarsın. stresin azalır emin ol. takma kafana. antidepresanlar bir çözüm değil.
  • Örneğin mantar ilacı mantarı iyileştirirken karaciğere zarar veriyor. Hepatit halk arasında sarılık hastalığı tedavi edilebilir fakat Hepatit E olursa başın sağolsun.

Antidepresanlar direk beyni hedef alır sinir sistemini tahrip eder. Üstteki örneğe bakarsan az çok başına gelecekleri tahmin edersin. Alzheimer i unutma. Genç iken zararları belki hissedilmeyebilir yaşlılığı düşünün.

Kolay kolay ilaç firmaları bir yeri bozmadan öteki yeri tedavi eden bir ilaç kullanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

valla dostum bende 1 senedir işsizim.

8 9 sene kullanmadığım antidepresan kalmadı. sana verebileceğim tek tavsiye spor yap. uyku düzenini oturt. erken yat sabah 5.30 kalk

ben öyle yapıyorum. her sabah 7.30 da yürüyüşümü yapıyorum. soğukta insan açılıyor. spor yaparsan mutluluk hormonu salgılarsın. stresin azalır emin ol. takma kafana. antidepresanlar bir çözüm değil.
    sporu spor salonunda mı yapsam dışarda mı kararsızım
  • İşsiz depresyonda ki adam 5:30 da kalkıp ne yapacak bütün gün düşüncelerden daha kötü olur.

• R3DROS3V3RTIGO R kullanıcısına yanıt
    valla koşu bandında yürüme-koşma bana saçma geliyor. sokakta yürünmüyor ama güzel bir park bulursan uzun yürüyüş parkuru olan harika oluyor.

bizim burda parkın çevresi 1.2km ( eryaman / kemal sonunur parkı ) dışarda yürümek çok güzel. yürüyüş parkuru buz tutmuş oluyor sabah. kulaklığımı takıyorum mis gibi.

vucut çalışacaksan salon tabiki. :) yürüyüşü dışarda yapmanı tavsiye ediyorum. çok daha doğal. diğeri yapay geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.