Şimdi Ara

Sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Ocak 2024; 17:8:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kullandim da bunu ne ise yaradigini hatirlamiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

Ben kullandim da bunu ne ise yaradigini hatirlamiyorum.

Antidepresan

• Oğlum sizi kandırıyorlar okb cart curt diye
    Nasıl para kazanacaklar yoksa.
    Kendinize gelin, genç yaşta heba etmeyin kendinizi doktor kapılarında.

İnsan ne isterse o olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Antidepresan

Ne yapiyor?

• Zontak kullan hiç bir şeyin kalmaz.

Şaka bir yana tekrar bir psikiatra git fakat Uzman Doktor olursa daha iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

Antidepresan

Ne yapiyor?

Serotonin (mutluluk hormonu) yayar , istenmeyen düşünceleri yokeder insanı uyuşturur duygusuzlaştırır. Yani 10 kişi seni dövse kalkıp teşekkür edersin. Arkadaşlarlaydık bi espri yaptı hiç birinden ses yok ben 1 dakika gülmüştüm fena bişey ama bir yandanda insanı daha sinirli yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Ekim 2015; 23:20:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu konuda trollemeyin lütfen.Cidden berbat birşey bu hastalıklar(psikolojik).

Öncelikle ilaçlarına devam et.İshal durumu yapmaz.Oda psikolojik olabilir.2-3 ay etkisini yititirir ilaç bağırsak sistemini o kadar etkilmez.Unutkanlık konusunda bende çektim biraz.Doktoru ve ilaçları aksatma.Korkularının üzerine git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 2 Ekim 2015; 23:23:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Oğlum sizi kandırıyorlar okb cart curt diye
    Nasıl para kazanacaklar yoksa.
    Kendinize gelin, genç yaşta heba etmeyin kendinizi doktor kapılarında.

İnsan ne isterse o olur

Kandırma değil. Youtubeye okb yaz incele yada gel yanımda 1 hafta kal. Elim paraya değer elimi yıkarım kapıkollarını silerim . Ama kendi isteğimle değil. Yapmamaya çalışıyorum ama o kadar zorki yapmasam hiç bir şey düşünemiyorum yemek yiyemiyorum elimi bişeye süremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Arkadaşlar bu konuda trollemeyin lütfen.Cidden berbat birşey bu hastalıklar(psikolojik).

Öncelikle ilaçlarına devam et.İshal durumu yapmaz.Oda psikolojik olabilir.2-3 ay etkisini yititirir ilaç bağırsak sistemini o kadar etkilmez.Unutkanlık konusunda bende çektim biraz.Doktoru ve ilaçları aksatma.Korkularının üzerine git.

Bu hastalık kesin olarak geçmezmi? Psikiyatri kutuyu bitir yanıma gel demişti ben 16 tane kullanıp bırakmıştım. Bir çok yerde 2 senede geçeceği yazıyor ama 2 senede yan etkisi çok olmazmı böbreklerim kötü olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 3 Ekim 2015; 9:33:38 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Arkadaşlar bu konuda trollemeyin lütfen.Cidden berbat birşey bu hastalıklar(psikolojik).

Bu hastalık kesin olarak geçmezmi? Psikiyatri kutuyu bitir yanıma gel demişti ben 6 tane kullanıp bırakmıştım. Bir çok yerde 2 senede geçeceği yazıyor ama 2 senede yan etkisi çok olmazmı böbreklerim kötü olmazmı?

Geçer.Lakin kesinlikle psikolojik olarak durumunu atlatman lazım.ilaçlar 2 yılda böbrek bitirmez.Bu ilaçlar beyni uyuşturan cinsten.Kısacası sen beynini bir zaman aralığında hafifletiyorsun.Oda kendini toplamya baaşlıyor.ilacın yardımı bu

• Nasıl Okb bu? Gramer hatalarını geçtim, sözcüklerin yazımında bile hatalar var. Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Neyse düzenli olarak tedavi almadınız mı? Doktor kontrolüyle kullanmadınız mı ilacı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentus

Nasıl Okb bu? Gramer hatalarını geçtim, sözcüklerin yazımında bile hatalar var. Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz? Neyse düzenli olarak tedavi almadınız mı? Doktor kontrolüyle kullanmadınız mı ilacı?

Doktor verdi kutuyu bitir yanıma gel dedi 16 tane içtim 1 senedir kullanmıyorum.

Bu link tam beni tarif ediyor burda yazanların hepsi bende var hayattan soğudum diyorumki içimden 10 tane içeyim antibiyotiği üstünede tüm prozakları kurtulayım

http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?4214-Takinti-Saplanti-Obsesyon-Sorununuz-Olup-Olmadi%F0ini-Test-Edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 3 Ekim 2015; 9:32:40 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı kollarını niye siliyon ben anlamadım temizliktenmi takıntı desem takılcak şey mi bulamadın

• Herkesin ruhsal bozukluğu vardır herkes biraz kafadan kontaktır. İlaç kullanma. Prozac hiç kullanma, rehabilitasyon merkezine gidip bırakamayanlar var. Kullanmayı bırakınca ruhsal çöküntü yaşarsın. Varsın elini günde 3 saat yıka ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Herkesin ruhsal bozukluğu vardır herkes biraz kafadan kontaktır. İlaç kullanma. Prozac hiç kullanma, rehabilitasyon merkezine gidip bırakamayanlar var. Kullanmayı bırakınca ruhsal çöküntü yaşarsın. Varsın elini günde 3 saat yıka ne olacak

Ellerimin halini görmek istermisin avucum içi soyuluyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Kapı kollarını niye siliyon ben anlamadım temizliktenmi takıntı desem takılcak şey mi bulamadın

İlk önce bunu :
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Obsesif_kompulsif_bozukluk

Sonra bunu oku:
    http://e-psikoloji.com/forum/showthread.php?4214-Takinti-Saplanti-Obsesyon-Sorununuz-Olup-Olmadi%F0ini-Test-Edebilirsiniz

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    Benim de şınav çekmekten soyuluyor, kızgın asfaltta şınav çektim yaz boyunca. Akıl verecek değilim kafan çalışıyordur ben ilaçla bir insanın ruhsal sorunlarını aşacağına inanmıyorum. Terapi ve telkin belki ama ilaçlar sadece ruhsuzlaştırır, hislerini öldürür.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.