Şimdi Ara

Proxy Singed Yararlımı Zararlımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar takip ediyorum bakıyorum bu proxy singed olayına bi türlü karar veremedim yararlımı zararlımı.

şimdi sen zaten kasılıyorsun o bir gerçek.yanlız karşındaki adam wave skilleri olan ve rahatça wave temizleyen bi yapıya sahipse adamda bir dakikadan sonra cok rahat cs kaçırmadan kasılıyor.
    doubl proxy yaptıgın zaman eger middeki arkadaş yeteri kadar kasılmamışsa ve karşısındaki oyuncu hızlı farm atıp senin mid ini zorluyorsa gene bişr işe yaramıyabiliyor aksi gibi kendi apc ni outfarm bırakıyosun.
    artık millet porxy singed ı farkına varıp çokta üstüne gitmiyor yani aman aman bir focus yapmıyorlar sana.

arada kaldım yani bende bi kassammı falan dedim ama şüphede kaldım.

• karşı tarafın sağlığına zararlı senin sağlığına yararlı.
  • kötü playerlara karşı yararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

kötü playerlara karşı yararlı

alakası yok adam druid bronzda mı yapıyor bunu ?
  • Proxy singed nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir bu proxy signed?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: üyal

quote:

Orijinalden alıntı: BlindBandit

kötü playerlara karşı yararlı

alakası yok adam druid bronzda mı yapıyor bunu ?

o adam diamond player, ne zaman baksam smurf accountunda oynuyor ayrıca diamond ta oynadıgı maçların 3 te 2 sinde reportlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nedir ya bu proxy signed?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 19 Haziran 2013; 12:18:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facepalm

Proxy singed nedir ?

İnhibitör kulesi ile onun önündeki kule arasında minionları Q ile temizliyorsun.Bu sayede karşıdaki adamın minionları adama gitmiyor ve adam pushluyamıyor.Daha sonra double proxy yapıyosun ve nexusun önünde mid ve top'un minionlarını kesiyorsun.
  • Bknz;http://forum.donanimhaber.com/m_76619200/tm.htm

Bu arada kötü oyunculara karşı değil aksine iyi bir takımın olduğunda yararlı oluyor. Sen adamları meşgul edip dalgaları toplarken takımın push, drake benzeri etkinliklerde bulunmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.