Şimdi Ara

proxy sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftadır laptopta kendi kendine anlık internet gidip geliyor 1-2dk sürüyor bazen dahada uzun.Genelde proxy serverıyla ilgili hatalar veriyor ama hiçbir proxy kullanmıyorum ama işte proxy serveriyla bağlantı kurulamadı falan gibi hatalar veriyor ama dediğim gibi proxy kullanmıyorum.Sadece yasaklı siteler için hotspot kullanıyorum o da zaten kapalı durumda.Bu proxy hatası verip internete giremediğimde hot spotu kullanarak internete girebiliyorum ama o da interneti çok yavaşlatıyor.Ve hotspotu kapatınca tekrar aynı hataı veriyor.Öneriniz nedir ?

Programı kapatsanızda yine aynı ayarlar aktif kalacaktır.

Chrome kullanıyorsanız şunları yapın:

Google Chrome Proxy ayarları nasıl resetlenir?

Sorun devam ederse lütfen haberdar edin.
  • yerel ağ bağlantısı ayarlarından dns ayarlarınızı otomatik hale getirdinizmi ?

Orijinalden alıntı: jese30

yerel ağ bağlantısı ayarlarından dns ayarlarınızı otomatik hale getirdinizmi ?

hocam zaten otomatik de şöyle birşey var.internet explore dan internet options , connections ve lan settings den use a proxy server for your lan ı uncheck yaptığımda sorun ortadan kalkıyor ama bu seferde hotspot vg programlar çalışmıyor.Nedense bu olay sonradan başıma gelmeye başladı acaba format atsam düzelme ihtinalı varmı yada sorun neyden kaynaklı ?
    Router ın IP alma sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.