Şimdi Ara

Proware Kaynak Makinası Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bim'e cuma günü proware marka kaynak makinası gelecek. İnternette derinlemesine araştırmama rağmen hiçbir kullanıcı yorumuna ulaşamadım. Modelin linkini aşağıya atıyorum.

Daha önce fazla kaynak makinası kullanmışlığım yok. O yüzden alırken nelere dikkat edeceğim pek bilmiyorum. Ben bunu köyde kullanacağım hangi tür demirleri nasıl kaynatır bu makine arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENDE bu urunu almayı dusunuyorum varmı bılgısı olan ?
  • merhaba,
    BİM de satılan bazı ürünler bir parti getirilip (sadece BIM için) satılıp bitiyor. servis var mı? yasal olarak elbette olmak zorunda. 3 adet TSE belgeli servis ile anlaşıp bizim servisimizdir diyorlar bitiyor. arkası yok. bu yüzden marka ürün almak önemli. Ucuz derken elinizde kalır.
    ikincisi bahsi geçen makine trafolu bir makine. ağır olmasının yanında özellikle yazın çabuk ısınıp kendini korumaya alan performans alamayacağınız bir makine. İnverter denen yeni nesil makineleri tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
    Bir kou da daha yazmıştım. 3 ay önce Magmaweld ministick diye bir makine aldım. 4 kg ve 1,5 karış boyunda bir makine. 3,25 elektrod ile 3 gün kaynak yaptım. balkon korkuluğu. banamısın demedi. 2 kere de düşürdüm. yamuldu köşesi ama hala çalışıyor. benzeri ürünler de vardır piyasada. geniş servis ağı olan bilinen markayı tercih edin. bu tür yüksek akım/güç gerektiren aletlerde ucuza kaçmak olmuyor. Elektrikli matkap da da aynı şekilde. 50 liraya matkap aldık 3 kere duvar delemedik. motoru yandı. sorsan kullanım hatası... kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pvc kaynak makinası önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.