Şimdi Ara

Prototype (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
0
Favori
28.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Oyun beni ciddi ciddi bağladı kendine, kapıyorum oyunu aradan 10 dakika sonra tekrar açıyorum. İnanılmaz güzel gözüktü oyun gözüme, grafiklere bakmıyorum bile oynanabirlik, yapılan hareketler ve upgrade sistemi bomba olmuş.

Oyunda biraz ilerledim umarım kısa sürmez oyun, herhangi bir kişinin kılığına girme olayı falan harika olmuş. Havaya zıplayıp havada uçma olayı, X-MEN tarzı çakma bıçaklarıylada göz çekmiyor değil (:

Oyuna kesinlikle şans verin arkadaşlar ama yukarıda da denilmiş sanırım Spiderman W.O.S çakması diye, evet orası doğru işte.

ben oyunu i am legend spiderman karışımı birşeye benzettim.oyun güzel oynayın derim.

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

Hacı pmyi attım,hadi kolay gele

Joseph Usta , Banada yollayabilir misin şu PM'den. FW nin yeni versiyonu çıkana kadar böyle patchli takılalımda, yeni versiyon çıkınca attırırız FW'yi.

Edit : Oyunlar 1.51 istiyor, Ben 1.6 yapsam açar değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazare -- 7 Haziran 2009; 10:43:39 >

Orjinalden alıntı: Lazare

quote:

Hacı pmyi attım,hadi kolay gele

Joseph Usta , Banada yollayabilir misin şu PM'den. FW nin yeni versiyonu çıkana kadar böyle patchli takılalımda, yeni versiyon çıkınca attırırız FW'yi.

Edit : Oyunlar 1.51 istiyor, Ben 1.6 yapsam açar değil mi ?

evet 1.6 attırman en uygunudur live için

• oyunu yarım saattir oynuyorum,
    ama halen net bir fikir edinemedim,
    ne bilim? konu ve kahramanımız gayet iyi,
    grafikler vasat üstü ama yinede sıkılmadan kesinlikle oynanabilecek bir oyun,
    özellikle B tuşuyla cisimleri söküp-kaldırıp LT tuşuyla tanktı,helikopterdi vurmak çok eğlenceli,
    herifin binalara hızlıca tırmanıp Hulk gibi zıplamasıda çok iyi düşünülmüş,
    birde öldürdüğümüz çoğu düşmanın şekline girmemizde cabası,
    grafikler biraz daha iyi olsa düşman yapay zekasıda biraz geliştirilebilseymiş ortaya çok daha iyi bir oyun çıkarmış,
    ama bu haliylede keyifle oynanabilir.
  • Beklediğim oyunlar arasındaydı bu hafta içi oynarım sanırım malum finallerden dolayı biraz ağır gidiyorum
  • Arkadaşlar bir yardım edin oyunu aldım takıyorum. Loading ekranı geliyor sonra disc unreadable yazısı çıkıyor ok deyince kapanıyor. Makinemde 1.6 fw yüklü adamlar diyorki en son update yüklemen lazım live aç oyunu aç update ekranı çıkacak diyor bende çıkmıyor. 1.8 update yüklememiz lazımmış nerden yükleyebiliriz bu 1.8 updateyi ? (FW değil, update)
    gamertag : Evr3ns3l
  • quote:

"Lazare Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor...."

GSM numarası vermediğim için sanırım. Neyse yinede çok sağol Joseph. Ben yarın gidip 1.6 FW attıracağım en sağlamı şimdilik bu sanırım.
  • Dvd'yi 2 kez değiştirdim. Bilgisayarda açıyorum içinde update için $systemupdate var diğerleri audio_ts ve video_ts bunun isosunu alayım dedim. $systemupdate klasörü olduğu için imajını alamıyor. Hangi programla imajını alabilirim $systemupdate'yi görmemesi gerek imgburn denedim olmadı.
  • 10. bölümü geçen varmı arkadaşlar, hani şu bizimki helikopteri beklerken beklediğimiz adam vazgeçip inmiyorya helikopterden ordan sonra sürekli helikopter ve adamların saldırdığı orda ne yapmamız gerek anlamadım kaçsamda kovalayan o kadar çokki bir noktada indiriyorlar adamı.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar,oyuna 10 üzerinden kaç verirsiniz?

8 alır benden. Grafik ve yapay zekada biraz eksikleri var ama eğlence katsayısı yüksek.

en doğrusunu söyleyeyim: 6,5 hakkıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Haziran 2009; 18:32:00 >

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

8 alır benden. Grafik ve yapay zekada biraz eksikleri var ama eğlence katsayısı yüksek.

Benden de 8 alır.

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: Demus

quote:

Benden de 8 alır.

10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 7 Haziran 2009; 22:18:52 >
  • Bende çok beğendim eğlenceli gerçekten birde şu 10. bölümü geçebilsem daha iyi olucak...Bende 8 alır iki puan grafiğe gitsin ama story bence güzel. Grafik kötü değil ama çok güzelde değil biryerden sonra göz alışıyor aramıyorsun zaten oyuna dalınca.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.