Şimdi Ara

Prototype (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
361
Cevap
0
Favori
28.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 ler havada uçuşmuş, her zamanki gibi çok cömertsiniz arkadaşlar... benim mantığıma göre xbox 360 oyunları için düşünürsek:

10 alan oyun az ve klasik olmalıdır, kült olmalıdır, belki sayısı 3 ü 4 ü geçmemelidir.: örneğin kimi GOW der, kimi GTA 4 der, kimi COD der, halo diyenler bile olabilir.

9 alan oyun aslında çok iyi olan ama klasik diyemeyeceğimiz oyun olmalıdır: RE5 olabilir, DMC 4 olabilir, Midnight Club LA olabilir, Fifa 09 olabilir, Lost Planet olabilir.

8 ise; çok iyi olan oyunun bir altındaki sınıfta yer alabilecek, sadece iyi oyun olmalıdır: Mesela yeni Red Faction çıktı biliyorsunuz, o bence tam 8 lik bir oyun çok iyi değil ama kesinlikle iyi oyun ve üzerinde emek harcandığı da açıkça belli... veya assassin's creed, soulcalibur 4, bioshock, mirrors edge... çok iyi diyemeyeceğimiz ama "iyi oyun" olduğu konusunda pek çok insanın hemfikir olduğu oyunlar olabilir.

7 de de bu oyun işte... "eeehh..." vasat grafikler, iğrenç bir fizik motoru, eğlenceli oynanış, çerezlik vakit geçirmelik bir oyun... yani prototype :)

velhasıl 8 de saydığım oyunlarla onlara göre nispeten daha bir "hafif" olan bu oyunu aynı kefeye koyamam. herkesin zevki farklı tabii ki ama yukarıda saydığım tabloya bakarsanız bu oyuna 8 demek pek çok oyuna haksızlık olur.

öndeden de dediğim gibi prototype için benim notum 6,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Haziran 2009; 11:43:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

8 ler havada uçuşmuş, her zamanki gibi çok cömertsiniz arkadaşlar... benim mantığıma göre xbox 360 oyunları için düşünürsek:

10 alan oyun az ve klasik olmalıdır, kült olmalıdır, belki sayısı 3 ü 4 ü geçmemelidir.: örneğin kimi GOW der, kimi GTA 4 der, kimi COD der, halo diyenler bile olabilir.

9 alan oyun aslında çok iyi olan ama klasik diyemeyeceğimiz oyun olmalıdır: RE5 olabilir, DMC 4 olabilir, Midnight Club LA olabilir, Fifa 09 olabilir, Lost Planet olabilir.

8 ise; çok iyi olan oyunun bir altındaki sınıfta yer alabilecek, sadece iyi oyun olmalıdır: Mesela yeni Red Faction çıktı biliyorsunuz, o bence tam 8 lik bir oyun çok iyi değil ama kesinlikle iyi oyun ve üzerinde emek harcandığı da açıkça belli... veya assassin's creed, soulcalibur 4, bioshock, mirrors edge... çok iyi diyemeyeceğimiz ama "iyi oyun" olduğu konusunda pek çok insanın hemfikir olduğu oyunlar olabilir.

7 de de bu oyun işte... "eeehh..." vasat grafikler, iğrenç bir fizik motoru, eğlenceli oynanış, çerezlik vakit geçirmelik bir oyun... yani prototype :)

velhasıl 8 de saydığım oyunlarla onlara göre nispeten daha bir "hafif" olan bu oyunu aynı kefeye koyamam. herkesin zevki farklı tabii ki ama yukarıda saydığım tabloya bakarsanız bu oyuna 8 demek pek çok oyuna haksızlık olur.

öndeden de dediğim gibi prototype için benim notum 6,5

Sen cimrilik ediyo olmayasın. Bu tarzda olup bundan çok daha kötü olan oyunlar var. Bu kadar eğlenceli bir oyuna 6,5 az.

• quote:

Sen cimrilik ediyo olmayasın. Bu tarzda olup bundan çok daha kötü olan oyunlar var. Bu kadar eğlenceli bir oyuna 6,5 az.

cimrilik etmiyorum, sebebini uzun uzun açıkladığım gibi bu oyun için 6,5 yeterldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 8 Haziran 2009; 14:24:16 >
  • Hocam utanmasan 4,5-5 vereceksin heralde Neden bu oyunu beğenmedin bende anlayamıyorum. @ahmettombak'ın dediği gibi bari oyunun eğlencesi için 1 puan daha verip 7,5 ver yani.

Ayrıca sıralamada hata var; Bioshock 8 değil 9 puan almalı... soulcalibur 4 ile Bioshock'u aynı keseye koymayalım bence...

Hocam utanmasan 4,5-5 vereceksin heralde Neden bu oyunu beğenmedin bende anlayamıyorum. @ahmettombak'ın dediği gibi bari oyunun eğlencesi için 1 puan daha verip 7,5 ver yani.
    Ayrıca sıralamada hata var; Bioshock 8 değil 9 puan almalı... soulcalibur 4 ile Bioshock'u aynı keseye koymayalım bence...

Güzel hatrınız için en fazla 7 veririm. Eğlenceli olabileceğini kabul ettiğim için 7 zaten ama bu grafikler, bu tek düze klasik görevler ve bu ilkel fizik motoru 2006'da kaldı. Alıp alabileceği maksimum 7'dir.

Bioshock la soulcalibur 4 aynı kefeye koyulmaz, belki bioshock 9 a alınabilir, doğrudur. Bazı oyunlar göreceli de olabilir tabii ki... (burda prototype i kastetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Haziran 2009; 15:10:23 >
  • XBOX'cular resim ekleyebilir mi ?

Orjinalden alıntı: RIDANES

Bitti.

Hocam kaç ach verdi?

Orjinalden alıntı: keteor

quote:

Bitti.

Hocam kaç ach verdi?

310.Ama çok kasmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: keteor

quote:

Bitti.

Hocam kaç ach verdi?

310.Ama çok kasmadım.

Ok hocam cevap için saol, bende deneyeyim oyunu gelen yorumlar iyi

• Hala şüphesi olanlara IGN incelemesi. 7.5 vermişler.

http://xbox360.ign.com/articles/992/992950p1.html
  • Oyunun ilk videosu düştüğü zaman inanılmaz potansiyele sahip bir oyun bekliyorduk, şimdi elimizde kala kala 7 puana sahip bir oyun kaldı. Bu yapımcılar ya acele ettiriyorlar ya da işi bilenlerle çalışmıyorlar. Şöyle fikirleri Infinity, Crytek, Ubisoft Montreal, Guerrilla Games ve Rockstar gibi yapımcıalr yapmaz ki, şöyle adam akıllı open world oyunu oynayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 10 Haziran 2009; 17:43:00 >

Oynanabilirlik ve oyun oynaken verdiği keyif açısından oyuna 8/10 verebiliriz. (yukarıdaki yorumlarıda göz önüne aldım)

Şunu demeliyimki xbox'ı olan hiç çekinmeden bu oyunu denemeli. En başta sebebi insanları parçalarken yaptığı sadistlikler.

Tanklara omuz atma, Helikoptere araba fırlatma, menude seçenek değiştirirken slow monition hareketler, havada uzun uzun süzülmeler oyun size değişik ve hoş bir duygu tattıracaktır.

Grafik yönünnden evet çok iyi diyemeyiz ama bunu ben haritaların içindeki kalabalık nufusa bağlıyorum.

Oynanabilirliği yüksek bir oyun. Kontrolü kolay.

Oyun yüklenme süresi oldukça uzun gibi geldi. 15-20 sn felan (yani uzun bana göre:) )

Hiç çekinmeden alınabilecek (indirilebilecek) bir oyun.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.