Şimdi Ara

PROTON GEN 2 R3 135 HP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GÖRÜNTÜ TEKNİK ÖZELLİKLER COK İYİ . 1.6 MOTOR 135 HP 215 KM MAX HIZ.
    ARAC FABRİKA CIKISI MODLU.
    TEK DEZAVANTAJI ADININ PROTON OLMASI GİBİ DURUYOR.
    Fiyatta da 10.000 ytl indirmişler!
    GEN 2 R3 135 HP Deri Döşeme 39990

TEKNIK OZELLİKLER:

Motor hacmi 1597 cc
    Silindir çapı x strok 76 mm x 87.3 mm
    Azami Güç 135hp (99kW) @ 6,490rpm
    Azami Tork 154Nm @ 5,480rpm azami tork 6,800rpm
    Performans 0 – 100km/h 9.7sn, Azami hız 215km/s
    Yakıt Enjeksiyon Sistemi MPI (çok noktadan enjeksiyon)
    Ön süspansiyon Mc Pherson & viraj çubuğu
    Arka süspansiyon Çok Noktadan bağlantılı sistem ve viraj çubuğu
    Lastik ve jantlar 195/55R15 lastik ve 6.5JJ x 15 inç jantlar
    Fren Ön hava kanalcıklı 4 tekerlekte disk frenler
    Uzunluk 4310 mm
    Genişlik 1725 mm
    Yükseklik 1435 mm
    İz genişliği (ön/arka) 1475 mm / 1470 mm
    Dingil mesafesi 2600 mm
    Boş Ağırlık 1170 kg
    Şanzıman Manuel
    Yakıt Deposu Hacmi 50 litre
    Bagaj Hacmi 370 litre / 700 litre ( koltuklar yatık )

DAHA FAZLA BİLGİ : http://www.protontr.com/r3.php

GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR? BU ARAÇ ALINIR MI? EN AZ 6 SENE KULLANMAK İÇİN.

• BU DA NETTEN BULDUGUM HABER..
    +++++++++++++++
    Proton yarış otomobillerinin geliştirilmesinden sorumlu birimi R3 tarafından üretilen ve seri üretimde bulunan en güçlü 1.6 litre otomobil unvanına sahip Gen2 135 HP Türkiye’de satışına başlandı.

Proton bünyesinde çalışmalarını sürdüren ve uzmanlık konusu yarış otomobilleri hazırlamak ve standart Proton otomobilleri üzerinde gövde, şasi, motor, fren, elektrik sistemlerinin performansını geliştirmek olan R3 (Race-Rally-Research) Firmasının ürettiği Proton Gen2 R3 modelleri Auto Show ile birlikte Türkiye’de de satışa sunuluyor.

Hali hazırda 110 HP gücünde ve Lotus tarafından geliştirilmiş olan CAMPRO motoruna sahip olan Proton Gen2, artık 135 HP versiyonu ile ülkemizde benzersiz bir otomobil olacak.

Gen2 R3 modeli gövde kitleri ile standart Gen2 modellerinden kolayca ayırt edilebiliyor. Diğer yandan ise araç içinde en temel farklılık hakiki deri döşemeli koltuklar ile sağlanmış durumda.

Araca ait diğer önemli farklılıklar ise motor ve bagaj bölümünde yer alan stabilizer barlar, özel fren ve süspansiyon sistemleri. Otomobil üzerinde standart Gen2 modellerinden farklı jantlar da kullanılmakta.

•  PROTON GEN 2 R3 135 HP!

PROTON GEN 2 R3 135 HP!

PROTON GEN 2 R3 135 HP!

• Bence 28 e medium donanım al.
  • Autoshow dergisinde testi vardı 1,6 110 hp'nin. Pek iyi şeyler yazılmamıştı ama dergilere pek güven olmaz tabii.
    Yanlız çok yakması baştan kabul edilmeli. ben olsam 40 milyarı vermem. Daha bilinen tanınan bir markadan yana kullanırdım terchimi.
    Bu arada buradaki bayii kapandı.
  • bence çok para araba güzel duruyor ama onun yerine 42000 ytl ye golf 1.4 tsi 140 hp al daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEHE -- 27 Aralık 2006; 17:19:45 >
  • Bu seneki Autoshow'da yakından inceleme fırsatı bulmuştum. Teoride iyi gibi görünüyor ama kullanırken nası olur bilmem. Tek bildiğim viteslerinin gayet rahatsız edici bir şekilde geçtiği. Sert ve zor vitesleri değiştirmek için baya çaba harcamak gerekiyodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 TDCi 109 HP v 115 HP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı pahalı geldi bana. Bende bi ara incelemiştim.
  • Proton'un yetkili servisleri ve satış sonrası hizmetleri nasıl?
  • Benim şahsi fikrim protonun Türkiye pazarında bu modelle yeni olması servis konusunda büyük bir dezavantaj getiryor

Eğer 40000YTL civarı 130-140 hp civarı bir otomobil düşünsem en azından Protondan daha güvenilir olan VW Golf TSI 140HP yi tercih ederdim. Sonuçta bir otomobil alırken 2.el değerinide göz önünde bulundurmak gerekiyor...
  • güzele benziyo
  • bu aracı bende auto show da inceledim.
    benim fikrim içinin dışı kadar iddaalı olmadığı.
    çok sert plastik var ses yapmaya meyilli
    işçilik zayıf.

o paraya subaru impreza 2.0R tavsiye ederim.
    proton yanından bile geçemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: nipp

bu aracı bende auto show da inceledim.
    benim fikrim içinin dışı kadar iddaalı olmadığı.
    çok sert plastik var ses yapmaya meyilli
    işçilik zayıf.

o paraya subaru impreza 2.0R tavsiye ederim.
    proton yanından bile geçemez

vall hocam yazayim mi yazmayayim diyordum, lafi agzimdan almissin,
    subaru 2.0R sedan manuel fiyati 45 milyar kadar, o kadar param olsa tek gecerim, tabi vergisi biraz fazla olur ama bir araba goruruz, 160 bg, AWD, boxer sesi, vs. vs.
  • bi fikir vereyim protonda iyide 28 bin ytl ye daihatsu yrv turbo 1300cc var 8,8 sn de 100 km yapıyor bu gün gördüm siyah adam perde felan yaptırmış arabaya araba çok çekici duruyor.ya 130 yada 180 ps olması lazım.100 km dede 8 lt benzin tüketimi var.
  • ya hocam

iddalı bir fiyat memlekette
    toyota haricinde ki uzakdogulular bile tutmamışken
    bu arabanın yanından geçmemek lazım.

1 ay malezyadan olmayacak parça beklersin.
    arabanın dilinden sesinden anlayan olmaz.
    boşver.

40000 ytl ye o kadar çok seçenek var ki.
  • protonun internet sitesindeki fiyatlara kafadan 5 bin ytl fazla, aracın imajını tutturmak için özellikle öyle yapıolar, bayii de 22 milyara 1.6 sını satıyorlar.
  • ilerde yine kaçar giderler türkiyeden pazarda iş yapamayip elinde patlar....
  • proton bu araçlarda lotus motoru kullanıyor acaba nasıl motorlar test verisinide hiç okumadım duymadım bu motorun nasıl olduğu hakkında bilgisi olan varmı..????????
  • Yok proton motoru kullanıyorlar. Lotus zaten Protonun, 96 dan beri.
    quote:

Orjinalden alıntı: volkan_kolay

proton bu araçlarda lotus motoru kullanıyor acaba nasıl motorlar test verisinide hiç okumadım duymadım bu motorun nasıl olduğu hakkında bilgisi olan varmı..????????
  • Tamamda bu arac tamamen motorundan yürüyen aksamına kadar Lotus tarafından modifiye edilmis hali. Subaru ise standart ve vergisi yüksek.
    Auto show dergisindede motoru 110 beygir oldugu halde 13 sn civarında 100 km cıktıgından beğenilmiyordu.
    Sonucta adamlar motorada el atmıslar ve atmosferik 135 hp gibi rekor bir değer almıslar.0-100 km 9.7 sn gibi 2 ltlik motorların degerine yakın. Yalnız Lotus birde arabayı 1000 kg civarı bir agırlıga cekseymiş tadından yenmezmiş.
    Sonucta terk süphe önceki Fadıl durumu. Tekrar aynı olaylar yasanabilir mi?
    Birde bu aracı test etme sansımız var mı? Beykozda oturuyorum öyle bir Proton bayide görmedim. Yakınlarında Proton bayi olan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.