Şimdi Ara

Proton 415 GLSi Parça Sorunu Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz 99 Model Proton 415 GLSi Buldum.Araba müthiş bir araba test için sürdüm r19 dan kat kat daha iyi.Yaşadığım yer İstanbul.İstanbulda Parça sorunu çok olurmu?Parçası bulunda bile çokmu pahalıdır?

• Bilgisi olan yokmi?
  • Takipteyim ama bilen yok gibi saanki.
  • +bu bilgi banada lazım
  • Bu ülkenin en kötü yanlarından biride bu.Miss gibi kaliteli donanımlı araçlar tutulmaz.Parçası bulunmaz.Piyasası olmaz.Ama kıçıkırık şahinin piyasası 5 para haketmediğim halde tavandadır.Parçasını heryer satar.Ama arabanın kullanışlık açısından hiç bir yönü yok.Kalite desen kalite yok konfor desen konfor yok performans desen performans yok düşük yakıt tüketimi desen oda yok.Ama araba 7500 - 8000 tl den aşağı temiz olanı satılmıyor.
  • Mesajınızı yeni gördüm 2004 yılından beri 7 adet proton kullandım bende istanbuldayim kesinlikle sıkıntı çekmedim zaten 8 yane yetkili servis var istanbulda ben merkez servisi kullanırım genelde halkalida aracı oraya gösterebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: protonkolik

Mesajınızı yeni gördüm 2004 yılından beri 7 adet proton kullandım bende istanbuldayim kesinlikle sıkıntı çekmedim zaten 8 yane yetkili servis var istanbulda ben merkez servisi kullanırım genelde halkalida aracı oraya gösterebilirsiniz

Ben anadolu yakasında oturuyorum.Anadolu yakasındada servis falan vardır parça sorunu olmaz deyin büyük sevaba girin.Anadolu yakasındada parça sıkıntısı olmaz değilmi?

Ve fiyatları nasıl parçaların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimatak -- 11 Temmuz 2012; 0:59:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende takipteyim.
  • Aslında çok kişi takipte çünkü pek bilinmeyen bir durum söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimatak

quote:

Mesajınızı yeni gördüm 2004 yılından beri 7 adet proton kullandım bende istanbuldayim kesinlikle sıkıntı çekmedim zaten 8 yane yetkili servis var istanbulda ben merkez servisi kullanırım genelde halkalida aracı oraya gösterebilirsiniz

Ben anadolu yakasında oturuyorum.Anadolu yakasındada servis falan vardır parça sorunu olmaz deyin büyük sevaba girin.Anadolu yakasındada parça sıkıntısı olmaz değilmi?

Parça sıkıntısı yok denilebilir iki tane yetkili servis var bende netten bakarak cevap veriyorum Ümraniye ve Kartal parça sıkıntısı yok fiyat olarakta 1 iskonto yaparlar orjinalde 2. ucuz ben 0 protonumun 10.000 bakımını 190 TL ye yaptırdım

• quote:

quote:

quote:

Parça sıkıntısı yok denilebilir iki tane yetkili servis var bende netten bakarak cevap veriyorum Ümraniye ve Kartal parça sıkıntısı yok fiyat olarakta 1 iskonto yaparlar orjinalde 2. ucuz ben 0 protonumun 10.000 bakımını 190 TL ye yaptırdım

Çok sağol hocam bu gün alıyoruz arabayı.Hemde ben pendikte oturuyorum kartalla yan yana.

Arabayı 2 ustaya gösterdim.1.si motorda sıkıntı yok bakımını yaptırırsan ömür boyu binersin dedi.2.si canavar gibi motor hiç zorlanmamış dedi.

Arabayı aldığım adam 60 yaşında emekli öğretmen.Yani çok az kullanmış ve çok sakin kullanmış.

Arabanın konforu aynı 2005 model ford focus gibi.Çok rahat.Klima airbag abs felan hepsi var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağol hocam bu gün alıyoruz arabayı.Hemde ben pendikte oturuyorum kartalla yan yana.

Arabayı 2 ustaya gösterdim.1.si motorda sıkıntı yok bakımını yaptırırsan ömür boyu binersin dedi.2.si canavar gibi motor hiç zorlanmamış dedi.

Arabayı aldığım adam 60 yaşında emekli öğretmen.Yani çok az kullanmış ve çok sakin kullanmış.

Arabanın konforu aynı 2005 model ford focus gibi.Çok rahat.Klima airbag abs felan hepsi var.

Hayırlı olsun kaça aldınız ?

• Proton araçlar gerçekten iyidir ama distribütör bukonuda pek iyi diyemem ulumotor distribütör ama maşallah Proton hariç tüm araçlar orda mevcut uzun lafın kısası gerçekten iyi araç bi toyota ayarında diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıllık hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.