Şimdi Ara

Protez saç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaşım 30, henüz yeni 30 oldum arka taraf hava alanı gibi oldu kel oldum resmen. Son dönemlerde protez saç baya moda oldu. Ve kellerin imdadına yetişti. Ektirme hem aşırı pahalı hem tam sonuç vermiyor. Önerirmisiniz beyler 2700 fiyat verdiler? Yaptıran tecrübeli arkadaşlar varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Protez Saçlar: Gerçekçi ve Doğal Bir Görünümün Anahtarı

Saç dökülmesi, pek çok kişinin karşılaştığı ve özgüven sorunlarına yol açabilecek bir durumdur. Protez saçlar, bu sorunu gidermek ve size doğal ve özgüvenli bir görünüm kazandırmak için tasarlanmıştır.

Protez saçlar, gerçekçi bir görünüm sağlamak için özel olarak tasarlanmış, doğal insan saçlarından veya sentetik elyaflardan yapılır. Çeşitli boyutlarda, renklerde ve dokularda mevcut olan protez saçlar, kendi saçınıza uyacak şekilde özelleştirilebilir.

Protez saçların uygulanması, konusunda uzman bir profesyonel tarafından yapılmalıdır. Uygulama sırasında protez saç, kendi saçınıza veya kafa derinize yapıştırılır veya tutturulur. Protez saçlar, günlük olarak yıkanabilir ve şekillendirilebilir, bu da size doğal saçlarınız üzerindeki hissi ve kontrolü sağlar.

Sedat Peker Saç Modeli

Sedat Peker saç modeli, yakın zamanda popülerlik kazanan ve protez saçlarla elde edilebilen bir saç modelidir. Bu model, kısa, sivri kenarlı yanlar ve üstte daha uzun, hacimli saçlarla karakterizedir. Protezi bu saç modeliyle biçimlendirmek, size aynı cesur ve etkileyici görünümü verebilir.

Protez saçlar, saç dökülmesinden muzdarip olanlar için çok yönlü ve uzun ömürlü bir çözümdür. Doğal bir görünüm sağlayarak özgüveninizi geri kazanmanıza ve dilediğiniz saç stiline sahip olmanıza yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "Ektirme hem aşırı pahalı hem tam sonuç vermiyor. Önerirmisiniz beyler 2700 fiyat verdiler? Yaptıran tecrübeli arkadaşlar varmı?"

üstüne 1 tl ekle ektir , kesin çözüm? protez dediğin peruk gibi bir şey binevi
  • Beyler önerilerini alayım

• Babam da var memnun yıllar önce yaptırmıştı bakımı çok zor paran yoksa yaptırma ağabey bizi müşterilerden biri yaptırdı yetiştiremedi bakım parasını.

• Birinde gördüm adamın protez değil sanki gerçek gibi duruyordu. Ama 2700 Baya pahalı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rixeos

Babam da var memnun yıllar önce yaptırmıştı bakımı çok zor paran yoksa yaptırma ağabey bizi müşterilerden biri yaptırdı yetiştiremedi bakım parasını.

Ne gibi hocam yani yaptırdıktan sonrada baya masraflımı?

• Çok moralim bozuluyor rezalet birşey saçsızlık doğru ya doğru

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç dökmeyen saç serumu
    4 ay önce açıldı
    Saç spreyi saç dökülmesi
    4 yıl önce açıldı
    Saç Mezoterapisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • misafir sevmeyen adam kullanıcısına yanıt
    Ağabey benim babamın yaptırdığı maalesef öyle. Değişik saç bakımı var. Sizin yaptıracağınız da aşağı yukarı aynıdır belki ama kesin konuşmayayım.

• quote:

Ağabey benim babamın yaptırdığı maalesef öyle. Değişik saç bakımı var. Sizin yaptıracağınız da aşağı yukarı aynıdır belki ama kesin konuşmayayım.

Valla bakımı muhakkak olur tabi ama durumum yok yani 1500 civarına yaptırabilsem çok iyi olur çünkü 2700 çok aşırı fazla.

Çok araştırmak lazım ağabey sıkıntılı bir iş bir de sana ait olmayınca ne olursa olsun o tadı vermiyor.

• quote:

Çok araştırmak lazım ağabey sıkıntılı bir iş bir de sana ait olmayınca ne olursa olsun o tadı vermiyor.

Yav muhakkak hocam doğalın tadını vermez. Ama kel kaldım resmen daha 30 yaşındayım gencim yani peruk dahi düşünüyorum 150 TL civarı.

Türk erkeklerinin çoğunluğunda var bende de seyrek maalesef.

• quote:

Türk erkeklerinin çoğunluğunda var bende de seyrek maalesef.

Valla hocam seyrek olsa yine razıyım kelim resmen.

• Buyur hocam Hava alanı

Protez saç adam

• Saçın durumu bu buda önden görünüm

Protez saç

• Resimler çıkmamış

• Bak hocam, ben nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı 13 yaşında tepeyi, 20 yaşında tamamen tüm saçı kaybettim. O yaştaki bir genç için üniversiteye yeni başlamışken sakalı daha adam gibi çıkmazken saçsız olmak nasıl bir histir sen düşün. Yıllardır ilaçtı topikti protezdi ekimdi şuydu buydu aklına gelebilecek piyasada olan bütün alternatifleri düşündüm üzerine kafa yordum denedim. Mühendisim ingilizcem 15 yaşından beri var tahmin edersin ki forumlardan falan değil harbi harbi bilimiyle araştırdım anladım. Ve son kararım şu, saç dökülmesinin hiçbir çözümü değmez. Basitçe çözümlerin üzerinden geçeyim senin için;

1-Minoxidil kullansan kırışık yapan var sivilce yapan var, 30 yaşında adamsın sivilceyle uğraşman daha kötü.
    2-Propecia hap alsan hormonel dengen bozulabilir kuşun kalkmaz belki libidon biter. O zaman 1 tutam saçtan daha önemli marifetlerin olduğunu hatırlarsın.
    3-Protez saç komik ve uğraştırıcı bir şey. Seni tanıyan birinin saçının protez olduğunu fark ettiği anı düşünsene. Kendiyle barışık özgüvenli adam mı olmaz istersin yoksa pısırık 30 yaşında saçına başına takmış adam mı? Saç herkeste var marifet değil saçlı olmak. Yaşın gelmiş kabullenip bırak dökülsün.
    4-Saç ektirsen şu an saç ektirenlerin yüzde 80'i pişman. Bazılarının derisi uyuşmuyor saç kusuluyor, bazısı tekrar döküyor saçı 3-4 seans daha yaptırıyor. Şans eseri memnun kalanlara da doktor hem yukarıdaki hapı hem minoxidili kullan yoksa dökülür diyor. Üzerine bir de para veriyorsun.

Sen 30 yaşına gelmişsin, esmersin türksün. Saç dökülmesi bariz testosteron fazlalığından. Kıllı olmandan. Daha erkek olmandan. Ben çok zamanımı harcadım bu konuda psikolojimi bozdum, ergen olduğum için hak verirsin neden yaptığım hakkında. Ama senin şu anda yapman gereken aynanın karşısına geçip o kalan saçları kesmek, bırakabiliyorsan sakal bırakmak, tarzını oturtmak ve yoluna devam etmek. Saçsızlığın güneşte kafamızın yanması dışında bir eksisi yok sağlık olarak, ama bununla harcayacağın zaman direk ömrünü kısaltacak hangi açıdan bakarsan bak. Umarım ciddiye alırsın bu mesajı.

Bu arada, bir ekleme yapayım yukarıdaki çözümlerden hiçbiri uzun vadeli kalıcı bir çözüm sunmuyor. 1 yıllığına saçı kafada tutuyor sonra fazlasıyla geri döküyor mesela minoxidil falan. Aksi durumlar da var tabii. Demek istediğim bu çözümler bile çözüm değil, piyasada çözüm yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 7 Ağustos 2017; 23:44:0 >

• Genesis. kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajını okudum ama ben baya taktım saçsızlığa. Tam tersi saçsızlık kendime olan güvenimi berbat hale getirdi. Ama haksızda değilsin mesajın mantıklı tarafları çok bana birşey öner o zaman paylaştım saçın durumunu resimlerle kelim resmen son 2 senede bu hale geldi resmen.

• Şahsen tanıdığım biri var protez saç ektirdi , fönü ve bakımını eksik etmez isen gayet güzel oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: misafir sevmeyen adam

Hocam mesajını okudum ama ben baya taktım saçsızlığa. Tam tersi saçsızlık kendime olan güvenimi berbat hale getirdi. Ama haksızda değilsin mesajın mantıklı tarafları çok bana birşey öner o zaman paylaştım saçın durumunu resimlerle kelim resmen son 2 senede bu hale geldi resmen.

Biliyordum böyle bir cevabın geleceğini, üzüldüm.

Araba kazası geçirebilirdin, ölebilirdin, yüzün yanabilirdi, kolun kopabilirdi. Ciddi bir cilt rahatsızlığıyla doğabilirdin. Senin sadece 30 yaşında saçın döküldü. Ve ben sana tüm samimiyetimle garanti veriyorum ki hiçbir çaresi yok, mutlu olacağın tek senaryo saçını kazıtıp yaşamaya devam etmek. Taktım diyorsun iyi tamam tak ama yapabileceğin hiçbir şey yokken taksan ne yazar, ölüm gerçeğine de takıyor musun değiştiremeyeceğin halde? Zaten folikül kalmamış tamamen kelleşmiş sayılırsın bu saatten sonra kurtarmaz hiçbir şey.

Çok istiyorsan protez, saç ekimi falan başla para akıtmaya. Ama 3 yıl sonra gelip pişman olup elde var 0 bu foruma bir konu daha açma. Üslubum sert geliyorsa kusura bakma ama hem sana hem kendime sinirleniyorum. Dünyada bu kadar zorluklar içinde yaşayan insanlar varken nasıl saçı takabildik diye.

https://www.youtube.com/watch?v=pmN2ZcfSFRs

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.