Şimdi Ara

15 m2 için uygun fiyatlı bir klima tavsiyesi,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15m2lik bir oda için 9000btu yeterli geleceği bilgisini forumda yaptığım incelemeler sonucu elde ettim. Yazın soğutma kışında ısıtma amaçlı kullanacağım alacağım ürünü.

Çok yüksek fiyatlarda olmayan fakat A sınıfı enerji tüketimi olan bir ürün düşünüyorum. Koçtaş ta rubenisleri gördüm. Acaba rubenis düşük fiyatlı sınıf için nasıl bir klimadır. Alernatif olarak önereceğiniz marka ve ürünler nelerdir?

Şimdiden teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayfunT -- 4 Haziran 2010; 21:55:25 >

• abi önce kaçlira paran var onu yaz tamam.yani ihtiyaç analizi ne alabilirsin tesbiti için

sonra rubenis falan geç hepsi 90 dolarlık klimadır bunlar düz r22 gazlıdır kışın ısıtmazlar
    yani 2kere2 nasıl 4 ederse yani bu bir geçekse r22 gazlı klimada ısıtmaz abi

1-ısıtma için mecbur senin bakacağın r410 gazlı olsun bu biir

2- S.S.H yani satış sonrası hizmeti olsun bu iki

3-Sen nerede ikamet ediyorsun yöre neresi mevsimler nasıl

4- Ev nasıl izalasyon nasıl
    abi bu iş çok zor aslında
    ama çok ta kolay
    bastırırsın parayı general fujitsu panasonıc sharp alırsın iş biter ana namussuzun klimaları araba fiyatı
    bizler bir klimaya 2000-3000 tl veremeyiz verdikmi ekonomi ibre şaşar birde çevremize ben bu klimayı 3000 tl ye aldım desem nederler adama
    zorluğuda kolaylığıda parada bitiyor

ama sana abi tavsiyesi 12000 btu luktan aşağı alma bin pişman olursun marka ne olursa olsun ister ınverter ister düz alsun ister r22 gaz lı ister r410 gazlı al ama
    12000 btu luktan aşağı olmasın OK KARDEŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunT

Herkese selamlar,

15m2lik bir oda için 9000btu yeterli geleceği bilgisini forumda yaptığım incelemeler sonucu elde ettim. Yazın soğutma kışında ısıtma amaçlı kullanacağım alacağım ürünü.

Çok yüksek fiyatlarda olmayan fakat A sınıfı enerji tüketimi olan bir ürün düşünüyorum. Koçtaş ta rubenisleri gördüm. Acaba rubenis düşük fiyatlı sınıf için nasıl bir klimadır. Alernatif olarak önereceğiniz marka ve ürünler nelerdir?

Şimdiden teşekkürler,

merhaba ;

öncelikle şunu söyliyim bende 18000 btu hitachi var r22 gazlı 23 m2 odadı kışı onunla geçirdik gayette güze ısıtıyor,

9000 btu klima için bende Mitsubishi elk.MSH-GE25VB düz düşünüyorum,şu an %12 indirim var.
    tecrubeyle sabittir ,kalitesiz cihazlardan uzak dur derim,klima 1 kere alınıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunT

Herkese selamlar,

Şimdiden teşekkürler,

hocam 15 m2 odaya metrekaresine 400btu hesabı ile 400 x 15 = 6000 BTU klima bile yeter......
    şurayı bir oku ====>>>>http://forum.donanimhaber.com/m_31923080/tm.htm herkes memnun fiyat cazip

http://www.koctas.com.tr/U/Beko-LG-BKE-5465-D-Klima-/7000-BTU/50662?R=126

15 m2 için uygun fiyatlı bir klima tavsiyesi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 10 Haziran 2010; 3:36:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.