Şimdi Ara

Proteus da scart ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Allah aşkına arkadaşlar :) Proteus u yeni öğrendim(35 imden sonra nelere sardık:)) ..

Ares te olan SCART-1W (bildiğimiz scart) ' ı nasıl ISIS e çağırabilirim..
    Elimde scartla alakalı karışık bir devre var ISIS e çizdirip Ares le pcb sini otomatik çıkartmak istiyorum..

ISIS in kütüphanesinde SCART yok (yada ben bulamadım 6 saattir ):(

Proteus 7.1 SP2 kullanıyorum.Nette her gördüğüm library i ve sample da yükledim..

SAYGILAR

• aresdeki kütüphanenin adını verirmisin birde şemayı ekle istersen yardımcı olmaya çalışalım
  • :) kütüphanenin adı derken Nasıl bakılıyor adına

scart-1w ismi ama..
    şema aşağıda.. yardımların için sağol ama sakın çizip yollama kastım abi ben çizecem görcez elmi yaman ISIS mi ?
    sen sadece scartı yolla olurmu ?

Proteus da scart ...

Proteus da scart ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_free2 -- 26 Eylül 2007; 5:10:16 >

• Scart'ı kendin yaratabilirsin. Proteustan 21 pinli bir soket bul onunla çiz daha sonra Areste modelini yarat otomatik bağlanır. Çok sıkışırsan ben acil değilse yaparım.
  • 35 Proteus için ideal yaş .

Proteus da scart ...
  • evet haklısın bende 39 yaşımda öğrendim.
    quote:

Orjinalden alıntı: musallim

35 Proteus için ideal yaş .

Proteus da scart ...

• Yaf be iyilik sever insanlar..Şu koskoca resimleri upload edene kadar , oluşturduğunuz (isis için) scart dosyasını library den copy past edemediniz mi

Model çıkartmak nasıl oluyor. 21 pinli herhangi bir şeyi ucundan başından tutup çekiştirip filanmı?

SAYGILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimler ip ucu idi.Sitem düşüneceğine incelese idin hazır dosyalar olduğunu görür ve uygun proteus versiyonu arardın,belkide elindekinde vardır.
    Forum da verildi,bazı yasaklara yöneticilerimiz göz yumuyorki öğrenecek arkadaşlarımıza yararı olsun.

Proteus-isis-ares kullanım kılavuzlarını en az 5 kere hemde kapsamlı biçimde anlatanlarını verdim.
    Başka arkadaşlarımızda aynı şekilde yazdılar.
    Sorduğun soruların resimli ve düşündüğünden detaylı anlatımları var.
    gugul da bir çokları var, her okulun sitesinde var....

Bu satırları biraz sitem biraz yol gösterme olarak algılayabilirsin.
  • :( Sitem dolu bir mesaj değil di.
    Hazırcılardan değilim bunu bilmeni isterim..
    3 günde 4 kitap okuyarak proteus öğrendim fakat şu modelleme işini beceremedim.
    ares te scart var tabii. Ama isiste hazır scart yok maalesef . Ufak bir destekle becerebileceğimi düşünmüştüm oysa.
    ip ucunu görebilmek için resimleri zoom yaptığımızda iyileştiren program bile aradım

Uygun bir proteus versiyonunu düşünmemiştim.Sağol..

SAYGILAR
  • Ares de dosya hazırlamak kolaydır.
    İsisde ise çok iyi derecede C ve elektronik bilgisi gerekir.Çünkü sadece gösterim değil simulasyonda gerekir.Acemilerin hazırladığı dosyalarda sim olmaz , bunu no simulasyon model şeklinde belirtir.Böyle elemanlardan oluşmuş çizimi sim derseniz cıkk der , durur.

Verdiğim resimlerin birinde üstte isis resimleri ve altta paket resmi yani arese atınca göreceğin hali vardır.Birinde ise yok,ipuçlarından biride o idi özel olarak seçmiştim.

Senin gibilerin sorduğu soruları netten derleyip bir dosyaya koymuşum bir zamanlar.Yararı olabilir.

İSİS-ARES S-C <<<

Edit : Birde resim ekleyeyim.
    Aresde 3D ve pin yerleşim üsttekilerin...
    Aresin 3d si henüz yeni,geliştirirler .
    Güzel 3D resimler istiyorsan eagle-powder harikadır.Altium da fena değildir.

Resimler 7.2 sp2 den...

Proteus da scart ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 27 Eylül 2007; 1:40:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.