Şimdi Ara

Proteus Ares de Scale problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares de çizdiğim baskı devre yi çıktı alırken bir türlü ölçeklendiremiyorum. scale değeri %50 ve %100 var, %100 yapsam çok büyük %50 yapsam çok küçük çıkıyor. istediğim çıktının elektronik devre elemanlarının bire bir ölçülerinde olmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim. aresi yeni kullanmaya başladım ve bu çizimi yapmak için tam 2 günüm gitti ama şimdi sonuç alamıyorum. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin

• Ares yazdırma ayarlarında skala %100 olmalıdır ve yazıcı ayarlarının da %100 ölçeğinde olduğundan
    emin olmalısınız.Yani ares yazdırma ayarları penceresindeki yazıcı özellikleri butonu ile bu ayarlara
    göz atmanız lazım.
  • pcb yi çizerken kullandığınız companentlerin ölçüleri uymayabilir. yani doğru ölçülerde elemanları kullandığınıza emin olun.
  • Ares bu konuda masumdur.
    Pdf için her yazıcı uygun olmayabiliyor , forumlarda okuyoruz.
    Adobe Acrobat Pro bul kur.Diğerlerinden büyüktür ama kesin hiç sorunun olmaz.
    Word , excel isis,ares gibi şeylere otomatik eklenir.Çalışmanızı yazdır dediğinizde doğrudan bire bir pdf ini yazar .İsterseniz çevirir isterseniz aynalarsınız.Daha sonra bu pdf i istediğinizi yazıcıda yazdırın ölçü tam çıkacaktır.
    Lakin arkadaşımızın dediği gibi elinizdeki kılıfa uygun elemanı siz seçeceksiniz malum.Yoksa oluşturacaksınız.Bir çok kez eleman oluşturma anlatan kılavuzlar verildi bulunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 11 Eylül 2008; 17:31:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.