Şimdi Ara

Protesto mu dikkat çekmek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkisi de aslında arkadaşlar. Evet belki bir çoğunuzun haberi yok ama son günlerde konu dışı şu konu yüzünden hareketli.

http://forum.donanimhaber.com/m_64175562/mpage_1/key_/tm.htm

Konuyu aslında buraya açmayacaktım çünkü onay gerektiğini biliyorum. Belki bu mesajı okuyamayacaksınız bile. Ama ben biliyorum ki sadece konu dışında değil forumun genelinde yapılan birtakım haksızlıklar ve fevri davranışlar söz konusu. Bu pek çoğumuzu rahatsız etse de yine pek çoğumuz fazla üstelemiyor. Ben bu arkadaşları sonuna kadar destekliyor ve onları haklı buluyorum. Sizden de destek bekliyoruz. Çünkü sadece 2 gününüzü alacağız sizden fazla değil. Hiçbir şey değişmeyecek belki, ama o birilerinin(!), bizim bu yapılanlara sessiz kalmayacağımızı bilmelerini istiyoruz.

Konunun bölümle doğrudan bir alakası yok gibi gözükse de aslında var hatta tüm forumla dolaylı yoldan alakası var. Umarım bu konu malum gerekçelerle silinmez ya da en azından onaya gerek duymadan sizlere ulaşır. 200 kişi okusa 50 kişi katılsa yine iyidir hiç yoktan.

İyi geceler hürmetler ve sevgilerle.

• quote:

3Korner1Penaltı

Bu tarz eylemleri desteklemek isterim.

Konunun başlığını daha can alıcı olacak şekilde değiştirebilirseniz insanların konuya girip bundan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.