Şimdi Ara

Protesto Başlamıştır... Twitterdan Ttneti Protesto Ediyoruz. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
5.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben önde gelen 2 forumun muhabbet bölümlerine üyelik alıp konu açtım fakat sözlüklerde üyeliğim yok oraları da birileri idare etsin başlıklarını uplasın lütfen.burada emek veriyor herkes.birbirimize sahip çıkalım twit atmaya devam lütfen !

#DusukHizaHayir

• Bende varım. Ama private hesap benim. Yine gözükür mü?
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • 1 kişinin 100 tweet atmasıyla farklı farklı 100 kişinin birer tweet atmasi arasında dağlar kadar fark var. Gelgelelim tt olmak için 3000-5000 tweet atılmış olmalı en az. TT listesindeki diğer hashtag'lerin yoğunluğuna göre daha fazla da olabilir bu sayı ama daha az olmaz.

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü

iPhone 5s 64GB Gold

Front-End Developer
  • @Myrnin haklı arkadaşlar birçok kişi lazım tek kişinin attığı tweet çok etki etmiyor.Farklı kişilerinde atması lazım.Bende yavaşladım biraz,az sonra devam edicem.

#DusukHizaHayir
  • inciye başlık açtım inş tutar
    Turkish Directioners Love Carrots
    Demet Akalın
    Vedat Gerekmen
    Nisan
    İshak Alaton
    Mecnun
    Sinan Çetin
    Türkçede cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter. bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: oldumu denmez oldu mu denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İngilizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. Türkçede -bilite diye bir ek yoktur, bu tarz yazımlar Türkçeyi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • up

#DusukHizaHayir
    Turkish Directioners Love Carrots
    Vedat Gerekmen
    Mecnun
    L&M
    Demet Akalın
    Doğuş
    İshak Alaton

• Arkadaşlar bilmiyorum ama bende hiç düşüklük olmuyor :S gerçekten olmuyor anlatmıştım DH'de bu durumu yine anlatayım konuyu saptırmadan.
    Kısa ve öz bizim kutucuk bozulmuş hava soğuk kar yağıyor falan arkadaşlar geldi beni aradı bende kar falan filan derken bi nescafe sıcak çikolata tarzı bişi götürdüm eyvAllah falan derken adam santrale gitti ve aradı hızını kaç yapıyım dedi 16 yap dedim ve yapış o yapış hala aynı.16 ilk çıktığından beri hala o hız 14.7 yada 14.2 alıyorum.
    tanıdık varsa santralde ayarlayın bu kadar basit :d

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • bende varım :D

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

neyse ben cevabımı aldım.
    5 kişi sürekli twit attı. arada bir 5-10 kişide öyle tek tük mesaj yazdı. saolsunlar.

ki böyle 10 kişiyle filan ilk 10 'a girmeyi birakın ilk 100 e girmek hayal olur.
    50-100 kişi katılır diye düşündüm ama yanıldım kısacası kimse ugraşmadı...

Ttnet sizin gibi duyarsızlara 1 mbit deil İnşAllah 128 kbit hız verirde ozaman görürsünüz.

artik tivit atamayan baya kisi var, onlari da say. ben yuzu askin tivit attim. artik atmaya calistigimda taslaklara atiyor. 10 kere falan denedim.

mobilde olmasam yeni uyelik alirdim

attıgın hastagı 100 kere de atsan 1000 kerede atsan twitter kullanıcı başına bir kere sayar. dedigin gibi olsaydı makinaya 4 tane farklı tarayıcıdan robot baglayıp 1 saatte istedigim konuyu toptwit yaparım. şirketler de twitter a dünyalar kadar para ödemez bu sayede . boşuna ugraşma

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.