Şimdi Ara

Protein zararları var mı? Bakarmısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hergün antreman öncesi sürekli 3 adet amino acid kullanırım Maç olduğu zamanlar c4 extreme adlı proteini kullanıyorum bu protein kollarda karıncalanma falan yapıyor acaip birşey internette okuduğum şeylere göre proteinlerin bazıları kemik erimesi yapıyor kemik kırılması sakatlanmalarına falan yol açıyormuş. Karaciğer, kalp hastalıkları gibi bir çok şeye davetiye çıkarıyormuş. Bu olaylar doğru mu? Proteinlerle çok haşır neşir hatta kardeş gibiyim. Bu proteinlerin spor hayatıma çok etkisi olduğundan dolayı bırakamıyorumda bıraktığımda tekrar eskisi gibi kötü oynamaya başlıyorum falan filan yardım edin zararları varmı? tam birşey bilen usta birisi birşey söylerse sevinirim

dalga geçen şahısları direk olarak admine bildiririm burası alay, dalga geçme forumu değil.

• Burada okuduğum şey psikolojimi bozdu.
    Kemiklerin zayıflaması diye geçiyor;http://multiyasam.com/protein-tozu-zararlari/
  • Cevap yokmu?
  • Karaciğeri zorluyor buna bağlı sivilce , ishal gibi olaylar yaptigini duymustum ama kemik erimesi felan ilk defa duydum ama protein illaki kullanmaya ihtiyac duyuyorsaniz size şunu öneririm 1ay kullanın düzenli 1 hafta vucudunuza izin verin kullanmayin bu şekilde giderseniz zararı minimuma indireceğinizi düsünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.