Şimdi Ara

Protein ve Gainer'da MÜTHİŞ indirim >> Tükeniyorr !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , protein ve gainer indirimim sürüyor cok sayıda pm den satın almalar aldım 8 adet proteinden 5 tanesini satacaktım ama yogun talep gelince 8 tane satmaya karar verdim elımde 4 tane protein 1 adet Muschletech mass tec proteinh kalmıştır.

Hardline 3 matrix whey protein 2300 gr. 52 kullanımlık

Piyasa fiyatı 159 tl - ben 100 tl vereceğim 3 lü alımda 90 tl. + Shaker

Muschletech mass tech 3.2kg - 14 Kullanımlık , 2.5 ölçekte 28 kullanımlıktır.

piyasa fiyatı 198tl - ben 150tl ye vereceğim + Shaker

Dymatize superr mass gainer 2 olcekte 16 kullanımlık 1 olcekte 32 kuıllanımlıktır. 2 olcek fazla olacağından 1 ölcek yeterlı olacaktır.

Piyasa fiyatı 178tl - Ben 120 tl ye verceğim. + Shaker

Ürünler alındığı gibi kutusundadır ambalajlıdır orjinal ve 0 dır supplementler.com dan alınmıstır fişide durmaktadır.

Her türlü soru için pm atabilirsiniz.
     Protein ve Gainer'da MÜTHİŞ indirim >> Tükeniyorr !!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbalkaya -- 2 Mart 2014; 23:56:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bir adet aldım kendisinden kargo bekliyorum güzel ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın alıcam inşallah,umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 4 Mart 2014; 22:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratKayaa

Bir adet aldım kendisinden kargo bekliyorum güzel ürünler

Kargon eline geçti demi kardeşim sorun yok ?

• Kardeşim perşembe günü ancak geçer elime oradan buraya kargo 2 günde teslim yapıyor

• quote:

Kardeşim perşembe günü ancak geçer elime oradan buraya kargo 2 günde teslim yapıyor

hadı ya:) tamam kardesım haberdar edersın ıcım rahat olsun:)

• Satıcı 1hafta oyaladı parasını yatırdım gitti başkasına sattı alacak müşterilere duyurulur beni yaktı sizi yakmasın ticaretten zerre anlamayan biri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: groll

Satıcı 1hafta oyaladı parasını yatırdım gitti başkasına sattı alacak müşterilere duyurulur beni yaktı sizi yakmasın ticaretten zerre anlamayan biri.

Benım sana diyecek zerre birşeyim yok tamam ? konusma kayıtlarımız var kendı kendıne gelın guvey olan birisin baskasına soz verdım dıyorum sen söyle böyle diyip tehtit ediyorsun ? kotu referans verıcem dıyen kımdı ? kayıt var ? cocuk gibisin bu msjını düzeltmenden once iyi şeyler yazmıstın ne oldu baskasına soz verdm sana satamam dıyınce mı kotu olduk ? cocuksun gelmişsin tanımadıgın ınsanları kotuluyorsun bu senın ayıbın benden alan arkadaslar benı bılırler referans verınde demem benı bır Allah bılsın o bana yeter ;) senın bana bısey demen umurumda olmaz atıp tutarsn ancak

• quote:

Benım sana diyecek zerre birşeyim yok tamam ? konusma kayıtlarımız var kendı kendıne gelın guvey olan birisin baskasına soz verdım dıyorum sen söyle böyle diyip tehtit ediyorsun ? kotu referans verıcem dıyen kımdı ? kayıt var ? cocuk gibisin bu msjını düzeltmenden once iyi şeyler yazmıstın ne oldu baskasına soz verdm sana satamam dıyınce mı kotu olduk ? cocuksun gelmişsin tanımadıgın ınsanları kotuluyorsun bu senın ayıbın benden alan arkadaslar benı bılırler referans verınde demem benı bır Allah bılsın o bana yeter ;) senın bana bısey demen umurumda olmaz atıp tutarsn ancak

Bana bak akıllı mantıklı konuş az.Satmıycağın malın ödemesini niye yaptırdın bana o zaman çıkar kayıtları koy bakalım görsün herkes yoksa ben koyucam nasıl bir ticaret anlayış olduğunu görsün alıcak kişi ! Sen bana satmıycam dedinde zorla paramı gönderdim sana kıtmısın ? Sanalpazardan ilan açıp ödeme alıyosun sonra ürünü kargoya vermiyosun sonra kalkmış çocuk gibi para bana gelmedi ki niye gönderiyim diyosun.Ticaretin t sinden anlamayan sözünü yiyen birine,karşındakini mağdur eden birine her zaman kötü referans yazarım,yazıcam da kusura bakma.

• quote:

quote:

Bana bak akıllı mantıklı konuş az.Satmıycağın malın ödemesini niye yaptırdın bana o zaman çıkar kayıtları koy bakalım görsün herkes yoksa ben koyucam nasıl bir ticaret anlayış olduğunu görsün alıcak kişi ! Sen bana satmıycam dedinde zorla paramı gönderdim sana kıtmısın ? Sanalpazardan ilan açıp ödeme alıyosun sonra ürünü kargoya vermiyosun sonra kalkmış çocuk gibi para bana gelmedi ki niye gönderiyim diyosun.Ticaretin t sinden anlamayan sözünü yiyen birine,karşındakini mağdur eden birine her zaman kötü referans yazarım,yazıcam da kusura bakma.

ozel mesajları soyle admıne yayınlasın bajkalım ben bu kadar guvenıyorum soyledıgım sozlerın arkasındayım tamam mı kardesm! benden urun alanlar sorun yasamazken sen almadan mı yasıyorsun? ben sana parayı yatır mı dedım?? bana bu sıteden 2 kısı havale yapıpta kargosunu gondermıs adamım onlar benı bılen ınsanlar adamın telını bıle arayp kargonun verıldıgını kargo takp numarasını bıle verdm onlar neden senın gıbı yapmıyrlar? cunku sen ucuza buldugun proteını alamadıgın ıcın ıcın ıcıne sıgmıyor yazık sana! pm den bana yazdıgınıda soylesene ınsanlara! urunu bana satarsan kotu referansımı degıstırrım demedn mı? degıstırmedn mı yazdıgın yazıyı? hadı admıne sor baksn bakalım ben burdaym hodrı meydan? kendını rezıl etmekten baska bısı yapmıyorsun:) ayrıca akılı mantıklı konus dıyene bak satmayacagım degıl sana satmayacagım mal o tm ? gelın guvey olmaktan baska bısı olmadn sen

• Sorunlu alışverişler bölümüne açıldığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.Bütün ö.m larıda orda göstericem.He benim halim vaktim yerinde senin 3 kuruş ucuza malına da muhtaç değilim ben 5tl ye karakterimi satmam senin gibi.Ne b.k olduğun belli olur sorunlu alışverişlerde görelim.
  • quote:

Sorunlu alışverişler bölümüne açıldığında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.Bütün ö.m larıda orda göstericem.He benim halim vaktim yerinde senin 3 kuruş ucuza malına da muhtaç değilim ben 5tl ye karakterimi satmam senin gibi.Ne b.k olduğun belli olur sorunlu alışverişlerde görelim.

sen ne dıyorsan de ne de olsa bırını karalamak cok basıt yalan yalnıs uydurursun bırseyler oldu bıttı bu ısler boyle karalamak basıttır aklanmak zordur. Benım satıs yaptıgım ınsanlar cıkıp sıkayet etsınler ben onlardan kalkar ozrumu dıler geregını yaparım ama onlarn vıcdanı var bos yere karalamıyorlar ınsanı senın gıbı:) urunmn 2,el oldugunu soyledın ya hanı madem 2.el oldugunu dusunuodun neden almaj ıcın cabalıyordun? ben sıparıısını aldıgım urunu baskasına satamam tm bırader? urunlerın 0 oldugunuda alan arkadaslara sorabılırsın:) senle ugrasacak vaktım yok cok sukur.

• Ben senin malına 2.el demedim,ilk mesajını üye olup 2.el bölümüne atığını söyledim.Hakkatten anlamanda sorun var ciddiyim.Sorunlu alışveriş bölümüne açtım konuyu bütün ö.m ları da orada paylaşıcam takdir forum üyelerinin.
  • quote:

Ben senin malına 2.el demedim,ilk mesajını üye olup 2.el bölümüne atığını söyledim.Hakkatten anlamanda sorun var ciddiyim.Sorunlu alışveriş bölümüne açtım konuyu bütün ö.m ları da orada paylaşıcam takdir forum üyelerinin.

o.m lerı senın paylasman ne haddıne ? bırak admın paylassın? oynama yapar bende paylasırım basıttır bırak admın oldugu gıbı paylassn o.m lerı de rezıl ol? bana urunu satarsan kotu referansımı sılerım dedıgınıde paylassın bunu ınkar edıyormsn sen? bana su deıgını " bana satarsan o msjuımı sılerım " dedıgını ınkar edıyormsn?. Sen kendı kendıne benı karala ıstedıgın kadart benım hakkımda atıp tut bu benı ılgılendırmıyor nede olsa.

• 1 Kutu aldım Arkadaşıda Hiç tanımam parayı eft yaptım adam kargosunu gayet güzel gönderdi SORUNSUZ ALIŞVERİŞ İÇİN TŞKLER BEN REFERANS OLURUM Tşk ederim barış kardeşim elinden gelenide yaptı inşallah başka alışverişlerimizde olacak
  • quote:

1 Kutu aldım Arkadaşıda Hiç tanımam parayı eft yaptım adam kargosunu gayet güzel gönderdi SORUNSUZ ALIŞVERİŞ İÇİN TŞKLER BEN REFERANS OLURUM Tşk ederim barış kardeşim elinden gelenide yaptı inşallah başka alışverişlerimizde olacak

Eyvallah kardeşim sağolasın, inşallah :)

• Elden sorunsuz alisveris yaptik tesekkurler :)

• fiyatlar cok iyi msjım bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Elden sorunsuz alisveris yaptik tesekkurler :)

eyvallah kardeşim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.