Şimdi Ara

Protein tozu içmeden bir kez daha düşünün! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doktorun haklı oldugu taraflar kesinlikle var
    günde 5 ölçek protein tozu içen adam var
    ek besin maddesi olmasına ragmen günlük besin olarak kullanan var
    özellikle mass ürünleri yüksek miktarda yag ve şeker içeriyor
    yeterli su icmedigin vakit cigerlere yüklenme yapılıyor
    vucutta sivilcelenme vs belirtileri gösteriyor zaten
    bunları gerçekler
    kürler hakkında söylediklerine girmiyorum bile gayet dogru.

yazının sonuc bölümde anlatmak istedigini anlatıyor adam zaten
  • ağzı olan konuşuyor hemen çamur atması değil öyle bunlar artık haberlere tvlere çıkıp isim yapma çabaları hani nerde kanıt madem ki ortaya bir iddaa atıyorsa belgelerle konuşacak F.D.A amerika beslenme ve gıda örgütü (Food and Drug Administration) tarafından onaylanmış denetlenmis insan sagligina zararli bir maddeye rastlarlarsa o urun kesinlikle piyasaya cikamaz. araştırın fda`yı telefondan uzun uzun yazamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgün beslenip 1-2 ölçek takviye olarak içerseniz kayda değer bir zarar göreceğinizi sanmıyorum.amerikanlar bunu doktor önerileriyle keklere pastalara katıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Emir -- 14 Mart 2015; 23:28:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ravelogy

quote:

İnanır mısın şu an elimde 500 ml süte karıştırılmış 5 ölçek protein tozu var okuya okuya içiyorum

Olceginde 40 gr protein var saysakki bu oran %90 ina denk geliyor 160 gr yapar bide antrenman sonrasinda icsen 320 gr yediklerinde ortalama 50 gr etse 370 cocugum %60 ini zaten tuvalette cikarticaksin bosuna boburlemene gerek yok

40 Gram dedi ya la Bu şimdi birde protein tozunda sadece protein var sanıyordur kesin.

Cocugum bi arastir istersen amix monster siradan bi tozdan bahsetmiyorum ordada yazdim zaten

Konu ne

Protein tozu içmeden bir kez daha düşünün!

• bakkaldan aldığımız kapalı sütler cipsler 20 günlük tavuklar vs ne kadar zararlıysa aynı şekilde proteinde zararlıdır.

en iyisi doğal beslenip spor yapmaktır.

vücut geliştirmek için protein kullanmanıza gerek yok beslenmenize dikkat edip düzenli sporunuzu yaparsanız yine vücut geliştirirsiniz.

sonuçta salonlara gidenler şampiyonaya katılmak için gitmiyor fit bir vücudu olsun istiyor buda protein tozu içmenizi gerektirecek birşey değildir.

doğada doğal yollardan alamadığımız sindiremediğimiz proteini yapay olarak almak ve sindirmek mantıklı gelmemesi lazım. illaki bunun götürüsü olacaktır.
  • Arkadaşlar yıllardır bu sporun içinde biri olarak bir iki şey söylemek isterim. Evet protein tozu kullanıyorum ancak çok kontrollü bir şekilde. Şimdi bu tartışmaların sonuca ulaşması için bilim insanlarının kanıt sunması lazım. Demelilerki biz şu şu incelemeleri yaptık, gözlemlerimiz bunlar, protein tozu kullanımı sonucu vücutta şu hasarların oluştuğunu ispat ettik.

Ben yıllardır makale okur araştırırım daha bir tane ispatlarıyla zararını açıklayan bir yazı görmedim. Aksine yüzlerce zararsız olduğuna dair yazı okudum. Bunun da sebebi şudur. Vücut geliştirme dünyada üzerine en çok bilimsel araştırma yapılan spordur. Çünkü dünyada hemen herkes daha iyi bir vücuda sahip olmak ister ve bireysel olması sebebiyle dünyadaki en popüler spordur.

Bunun yanında protein tozunun zararlarını anlatan adamlar o kadar az veriyle konuşuyorki hayret ederseniz. Şöyleki whey protein, soy protein ve egg protein tozları arasında çok büyük farklar vardır. Tamamen ayrı maddelerden ayrı şekilde üretilirler. Yani biri elma ise diğeri armuttur. Ama bu maddelerin zararlarını anlatan adamlar daha bunların türlerinden bile bahsetmiyor. Bu meyveler zararlıdır demek gibi bir şey. Hangisi arkadaşım?

Daha kötüsü bunları steroidle karıştıranlar, adam öyle bir konuşuyorki hormonlarla vücudun yapısıyla oynadığını idda ediyor. Sen nasıl doktorsun arkadaşım?

Sonuç olarak tercih meselesidir. Çok sağlıklı yaşamayı ve iyi bir vücuda sahip olmayı benimsemiş biriyim. Öyleki hiç bir şekilde tütün ürünü kullanmam, alkol nadiren alırım, her gün en az 7 saat uyumaya çalışırım, her çeşit proteinle sağlıklı bir şekilde beslenmeye çalışırım. Tavuklara çok fazla hormon basıldığı için hindi yemeyi tercih ederim. Öğrenci evimde oturup brokoli, kabak haşlar onları yerim. Sabah ekmek yerine yulaf yerim. Süt ürünlerini bol bol tüketirim. Belirli bir bilince ulaştıktan sonra bu ürünlerin düzenli kullanımda zarar vermeyeceğine inanıyorum. Ancak daha iyi bir vücuda ulaşmak için protein tozu kullanan ve bu bilince sahip olmayan arkadaşlar bunları kullanmasın. Yararı olmaz, aksine zararı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

bu protein tozu kullananlar neden gidip doğal yollardan almaz ki onu anlamam sanırsın vücut geliştirme şampiyonasına hazırlanıyorlar.Protein tozu zararlı değil diyenlerin aklından şüphe ederim arkadaşım bu ürün fabrikada işlenmiş olarak içine kim bilir bilmediğimiz şeyler katıyorlardır sizde alıp içiyorsunuz ne de olsa oran buran şişiyor ya özgüvenin geliyor gidip bi kutu daha alıyorsun. Sonra yaş 40 50 ye dayandı mı vücudun kimyası bozulmuştur artık acısını çekersin. O zaman aklınız başınıza gelir.

Senin marketten aldığın şeyler dalından koparılıp senin önüne geldiğinini sanıyorsun ? Sende gram beyin varsa bende yok.Hayatında protein tozu nedir desen bomba sanacaksın protein tozları proteinden ibaret değil tozu alan adam tamamen protein ihtiyacı için almaz içinde lösini arjinini vs vs çok şeyler var kullanmamışsın atıp tutma zararlı diye hadi yallah şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Bir tarafta bilimle uğraşan belirli bir şeye dayanarak zararlı olduğunu söyleyen insanlar,diğer tarafta spor salonlarında böğürerek ağırlık kaldıran insanlar,kime inanacağınıza siz karar verin.Bu mesajdan vücut geliştirmeye karşı olduğum anlamı çıkarılmasın.

gerçekten haklısın böğüre böğüre ağırlık kaldıran bilimden uzak biridir kendisi. kaldıki birisi dünyaca tanınmış kendini kanıtlamış bir doktor diğeride türkiyede kanıtmış mı dersin sıradan mı dersin... bi araştırıp konusmayı öğrenemediniz birader...

• Dr. Öz ün kendi diyor sabah eşimle beraber tozu içecek yapıp içiyoruz diyo. 10 20 gr. Haberlerde çıkmıştı duymuştum. Aha dayıya sor
  • Çok cahilsiniz keşke ölseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Yav doktorlar nasıl bu kadar cahil olabiliyorlar anlamıyorum. Yazacak çok şey var da değmez.

kıbrısılı bu adam

• Uzun süredir bu sporla ilgilenen biriyim bakın siz daha öğünlerinizde protein alamıyorsunuz gidip protein tozuna para veriyorsunuz ilk önce bi 2-3 ogün beyaz olsun kırmızı olsun et yiyin karbonhidrat yiyin ondan sonra bu besinler sizin protein ihtiyacınızı karşılamıyorsa protein tozu alın protein tozu açık kapatmak için kullanılır bir oyunun protein değerini kapatir yeri gelir 6. Ogün olarak kullanılır ama suç bu endüstride bunlara mecbur değilsiniz git protein tozu yerine creatin al git bcaa al ne bileyim kırmızı et pahalı beef protein al artık sacmalamayin su protein tozu bi mok değil kendinizi kandiriyorsunuz sen 5 ogün yemek yiyebiliyormusun ki yok iste açık var ben o yüzden protein tozu alıyorum hayir sen para harcamaya bayiliyorsun dostum reklamlara ambalajarin parlakligina para veriyorsun ozentisin cunki

Edit:protein tozu zararlıdır diyenler hiç bir veri sunması suana kadar ben görmedim okumadım hep bir doktor çıkar protein tozu öldürür der fenomen olur ismi duyulur bla bla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyzze -- 9 Mart 2016; 17:35:11 >

• Nesalaksacmasorularbunlar kullanıcısına yanıt
    arjinjn için protein tozu alanı ilk defa duyuyorum

•  Protein tozu içmeden bir kez daha düşünün!
    . Protein tozuna ilaç diyen hekim bence boşuna okumuş kusura bakmasin .

• Herakles_Kratos kullanıcısına yanıt
    acetylceholin noradrenalin theobromin den falan bahsetmiş ilaç derken büyük ihtimal ek ilacın başında ek besin var biraz boşuna okumuşsunuz yazıyı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.