Şimdi Ara

protein tozları zararlı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Youtube'da böyle bir videoya denk geldim, sizlerin yorumu nedir bu konu hakkında ?

protein tozları zararlı mı ?Karatay Sözüyoutube
    Bu tozları sakın vücudunuza almayın: Prof. Karatay spor yapanları tehlikelere karşı uyarıyor! PROF. DR. CANAN KARATAY HALKIN SORULARINI CEVAPLIYOR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ AÇIKLIYOR... 1. Protein tozu nedir? Neden tehlikelidir? 2. Protein yağ olmadan neden işe yaramıyor? 3. Sporcular için, adaleler için protein neden önem arz eder? 4. Protein tozlarında trans yağ nasıl bir risk faktörü? 5. Sporcular protein ihtiyacını en sağlıklı şekilde nasıl temin edebilir? 6. Sporcular sağlıklı beslenmede nelere dikkat etmeli? #canankaratay #sağlık
    https://www.youtube.com/watch?v=qoZR6f3p7l4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yemek de mi yemiyeeaak

İnsanın mudahale ettiği hiçbirşeyi yemeyeceksin. Misal kek yemeyeceksin. Ama balık yiyeceksin. Tavuk yiyeceksin ama tatlı yemeyeceksin. Karpuz yiyeceksin , ama karpuzlu dondurma yemeyeceksin.

Ben protein tozu tüketiyorum bir zararını görmedim

Beta alanin tüketme yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam sana çok kötü bir haberim var o zaman şuan yediğin her şeyde insan müdahalesi ve modifikasyonu var.

Kendi balıgımı kendim vururum.

kendi sebzemi kendim yetiştiririm.

en son yumurta ve tavuk işine de gireceğim

bu yuzden şimdilik yumurtanın ve tavugun organik olanını alıyorum

insan müdahalesi 0 olan canlı yok ama en aza indirmek lazım

• Biraz vaktim vardı ofiste, açtım videoyu izledim.

Önce diyor ki, protein tozlarında yağ olmadığı için faydasızdır, yağsız protein zararlıdır. Sonra diyor ki protein tozunun içinde trans yağ olduğu için zararlıdır. Bütün argümanı, protein tozu işlenmiş olduğu için içinde çok fazla trans yağ olduğu üzerine. Açtım baktım rastgele bir protein tozuna, 100 gramında toplam 4 gram yağ var. Ürün peynir altı suyundan yapılıyor, 100 gram üründe 4 gram yağ olması hammaddede olması gereken minimum yağ oranı... Üstüne de günde bir porsiyonda alacağımız toplamda 1.5 gram yağ var protein tozundan, bu kadarı komple trans yağ olsa, günlük 1.5 gram yağ vücuda ne kadar zarar verebilir?

Bu konuları zamanında çok araştırdım. İşlenmiş ürünlerin hepsi öcü değil, mantıklı kullanılırsa eğer... Önemli olan dengeli beslenme. Dengeli beslenme sonrasında da eksiklerin desteklerle tamamlanmasında herhangi bir sorun göremedim ben. Bu hocamız görmüş gibi konuya başladı, ortaya iki iddia attı, sonra konuyu yumurtaya getirdi... O da pek biliyormuş gibi gelmedi bana...

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Beslenmen nasıl abi Senin yediğine içtiğine önem verir misin. Protein ağırlıklı falan mı oluyor öğünlerin genelde Tatlı vs. yer misin?

Kiloma falan çok dikkat etmem kilolu bile sayılırım. Ama güç gerekiyor tarlada bahçede.Zayıflamak demek benım için güçten taviz vermek demek. Bir ara bundan 10 kg daha hafiftim 90 kg falandım o. Ara 50 kg lik gübre çuvalını bile kaldıramıyordım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 18 Haziran 2026; 12:0:9 >

İyi dedin valla. Hayvan gübrelerini çuval ile kaldırıp tek tek ağaçları gezip kürekle yaymak ve çapa motoru ile ağaçları çapalamak her yiğidin harcı değildir. Güçlü olmak lazım.

ben eßaß gucumu gara kedilerden aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 18 Haziran 2026; 18:1:19 >

Kara kedinin verdiği demonic aura +4 str ve +4 aglity verir.

Balığınına herhangi bir baharat atıyor musun? Hani şu fabrikalarda üretilen.

O sebzeyi yenilebilir hale getirmek için insanlar tarafından kaç yüzyıldır seleksiyon yapılıyor biliyor musun?

Tavuğunu ne ile beslemeyi düşünüyorsun?

Ezcümle protein tozu zararlı değildir.

protein tozları zararlı mı ?Hatay Sandık İçiyoutube
    MALZEMELER 2 litre az yağlı süt 1 adet sulu limon 15 adet yumurta 1 adet muz 1 yemek kaşığı muz oraleti 1 yemek kaşığı kakao 1 çay kaşığı kalorisiz tatlandırıcı YAPILIŞI Öncelikle yumurtaları haşlıyoruz. Kaynamaya başlayınca 10 dakika tutuyoruz ve 10 dakika boyunca pişiriyoruz. Pişen yumurtaların beyazını ayıklayıp kenara alıyoruz. Şimdide 2 litre sütü Kaynatıyoruz. Kaynamaya başlayınca içerisine 1 limonun suyunu sıkıp 2-3 dakika daha kaynatmaya devam ediyoruz. 3 dakika sonunda altını kapatıyoruz. Kesilen süt oda sıcaklığına geldikten sonra suyu ile kesilen loru ayırıyoruz. Lor peynirini bir keseye alıp suyunu iyice sıkıp kenara alıyoruz. Ayrıca peynir altı suyunu 2-3 saat boyunca orta ateşte ara ara karıştıra karıştıra pişiriyoruz. Tüm su buharlaşıp tortu kaldıktan sonra altını kapatıyoruz. Kalan tortu whey protein. Bunuda kenara alıyoruz. Şimdi kurutma makinasına dilim dilim doğanmış muz, whey protein, lor peyniri ve yumurta beyazlarını alıyoruz. 24 saat ile 36 saat arasında koyduğumuz tüm malzemeler kuruyana kadar bekletiyoruz. Kuruyan malzemelerin hepsini baharat makinasından toz haline gelene kadar çekiyoruz. Hepsini bir karıştırma kabına alıyoruz. Üzerine 1 yemek kaşığı kakao, 1 yemek kaşığı muz oraleti ve yine baharat makinasından çekerek toz haline getirdiğimiz tatlandırıcıdan 1 çay kaşığı ekliyoruz. Tüm malzemeleri elekten geçiriyoruz. Elekte kalan parçaları ayırıyoruz. Toz halinde kalan malzeme protein tozu. 3 farklı proteine sahip protein tozumuz hazır. Herkese afiyet olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=UTybc1Ju5M4&feature=youtu.be

• up

Zaten birilerinin diploması iptal edilecekse de, bu sözüm ona bilim kadınınki iptal edilmelidir, hatta yargılanmalıdır. Yaptıklarının yatarı var.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.