Şimdi Ara

Protein Barı (Önerisi) olanlar yazabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben protein barı yapmak istiyorum. Kendimce kullanacağım malzemeler şunlar ;

Badem
    Fıstık ezmesi
    Bal
    Süt
    Yulaf ezmesi

sizlerinde farklı önerileri varsa yazarsanız sevinirim.

• oncelikle sa

Badem
    Fıstık ezmesi
    Bal
    Süt
    Yulaf ezmesi

Bunlar protein acisindan yuksek besinler olmakla beraber gayet lezzetle de yenilebilir bunlarin yaninda yumurtanin beyazini akitarak uzerine de leblebi tozu serperek proteini arttirabirsin saygilarimla :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süt dışındakiler bitkisel protein işe yaramaz anca karbonhidrat bar yaparsın bunlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

süt dışındakiler bitkisel protein işe yaramaz anca karbonhidrat bar yaparsın bunlarla

Hocam peki böyle yapılabilecek farklı bir öneriniz var mı varsa aktarırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanozsahin

quote:

süt dışındakiler bitkisel protein işe yaramaz anca karbonhidrat bar yaparsın bunlarla

Hocam peki böyle yapılabilecek farklı bir öneriniz var mı varsa aktarırsanız sevinirim.

ne gerek var protein bara ye işte tavuğunu öğün atlıcaksan da içersin protein tozunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanozsahin

quote:

Vanilyalı protein tozu kullanarak yaparsan daha iyi. Kuruyemişi az tutmakta fayda var yağlı çünkü.

Yulaf
    Protein tozu
    Badem
    Fındık
    Süt
    Yumurta

Bu şekilde gayet güzel, bal bile koyma bal yerine kuru inciri minik minik parçalara böl koy zaten toz tatlılık verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 29 Ağustos 2013; 16:39:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.