Şimdi Ara

prosonic rca hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün 10 ytl ye prosonic rca aldım arkadaşıma ancak bu rca nın kaç mm kalınlığında olduğu üstünde yazmıyo 1000 rms lik anfiye bağlıycaz satan kişi hiç bi sorun olamaz dedi bi kaç arkadaş güçlü anfin ses kalitesini düşürür bu rca falan dedi bizde emin olalım istedik kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
    http://urun.gittigidiyor.com/OTO-TEYP-VE-AMFI-BAGLANTI-KABLOSU_W0QQidZZ7517741

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 23 Şubat 2008; 18:06:12 >

• a

prosonic rca hakkında yardım
  • Korkma rca kablosunda sorun olmaz ama anfiden woofera giden kablolarda sorun olabilir... Cok ince kablo kullaniminda yanma olabilir veya güç kablolari ince kullanimamalidir... En az 1,00 mm kalinliginda (1 cm) kalinliginda olmali... Tabi kullanicaklarina gore değişir bu...
  • rca kalolarının kalitesinin yanında montajda ses kalitesini etkileyecektir. 1000 watt rms gibi bir gücün çekiceği akımı taşiyacan besleme kabloları çevresine manyetik alan oluşturacaktır. bu durumda rcanızın kalitesi pek de birşeye yaramayacak. TEsisatı çekereken aklınızda olsun güç kabloları rcalardan mümkün olduğunca uzak tutun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

Korkma rca kablosunda sorun olmaz ama anfiden woofera giden kablolarda sorun olabilir... Cok ince kablo kullaniminda yanma olabilir veya güç kablolari ince kullanimamalidir... En az 1,00 mm kalinliginda (1 cm) kalinliginda olmali... Tabi kullanicaklarina gore değişir bu...

rca dan sorun olmaz fakat güç kablosundan ve sub a giden kablolarda sorun olabilir. sub kablosu 4-6mm olmalı (1,00mm 0,1cm esit oldugu için çok ince gelir 1000rms lik sub için en az4-6mm çekilmelidir.)
  • arkadaşlar güç kabloları 2awg kalın aldım ancak bu rca ları f2 500 anfi 2xcvr 15 besliycek rca lar marka olmazsa kalın olmazsa ses kalitesi düşer falan dediler bana bu rca da kalın gibi ama kaç mm bilmiyorum deiştir falan dediler bunu 20ytl ye aldım çiftini cadence nin rca sını almayı düşünüyorum çifti 50 ytl sizce değermi
  • ben boss almıstım 1takımı 30ytl 2.takım25ytl idi.kalınlıkla alakası yok rca alabildigin en kalitelisini alırsan herzaman iyidir egerki kalitesiz alırsan içeri motor sesi alma ihtimali var ve buda tekrardan iş demek.2awg güç kablosu alarak iyi yapmıssın çünkü f2-500 aç bir amfidir alt yapının saglam olması lazım bu sebepten.sub lara giden kabloları da kalın tut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.