Şimdi Ara

Propolis, Ginseng, Ginko, Vitamin, çörek otu 90lı 14,95 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
4
Favori
10.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanoto

dikkat edilecek konu , ginseng bol su ile alınmalı, ve bikaç günde ara verilmesi gerektiğini ömer coşkundan duydum,
    ginko da beyne giden kanı inceltiyor plakları eritiyor ve hafıza beyin iyi çalışıyormuş ancak fazlası zarar olabilir, az almak lazım, burdaki ürün diğerlerinde hiç bişey yok istediğin kadar al günde 2 tane istediğin kadar devam et faydası var zararı yok

Referansınız Ömer Coşkun ise diyecek fazla bir şey yok. Güle güle kullanıl.
  • ben bilgi almak açısından her dokdoru dinledim, kimse bu konuda bilgi vermezken ömer veriyorsu , dikkat Ginseng barsakları bozabilir demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon da propolis ne kadar değerli bir besin ve gramı ne kadar sizin haberiniz var mı? İmkanı yok o fiyata propolis sahibi olamazsınız

• Anladık iki koli almıisınız ve içinizi rahatlatmak ve kendinize destek arıyorsunuz ama öyle bilinçsizce kullanın kullanın birşey olmaz !! demeyi bırakın ...
    İçinde ne olduğunu bilmediğiniz kimyasal bir maddeyi insanlara içirmeye teşvik ediyorsunuz !!
    Yarın buradan duyup alıp kullanan biri herhangi ufak ya da büyük sağlık sorunu yaşar ise vebali sizedir (ki çok büyük bir vebal altına giriyorsunuz) ...
    Bakın ben bu bahsettiğniz hapları en güvenilir laboratuvara götürüp test ettirsem ve tüm analizler sonucu sorun olmadığını öğrensem bile yine de gelip burada "haydi herkes kullansın" demem !!
    Durup duruken insanlara her halukarda kimyasal barındıran komplike bir karışım barındıran şeyi "haydi şeker gibi içelim" demek kusura bakmayın insanlara yarar değil zarar verir ...
  • Mordecaí kullanıcısına yanıt
    propolis enfeksiyonun en iyi ilacıymış ürünleri aldıkdan sonra öğrendim, çok değerli evet zaten açıklamada yazıyor hacim artırıcı var içine azcık eklemişlerdir oda bize yeterli,
    marketde niye satılsın bu zararlı olsa, duyanda sanacakki zararlı şeyler, hayır sağlığı koruyacak şeyler bunlar hayat iksiri gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

propolis enfeksiyonun en iyi ilacıymış ürünleri aldıkdan sonra öğrendim, çok değerli evet zaten açıklamada yazıyor hacim artırıcı var içine azcık eklemişlerdir oda bize yeterli,
    marketde niye satılsın bu zararlı olsa, duyanda sanacakki zararlı şeyler, hayır sağlığı koruyacak şeyler bunlar hayat iksiri gibi

Hala inatla anlayamadığım biçimde ürünleri övmekten, insanlara tavsiye etmekten çekinmiyorsunuz. Zehiri ilaç yapan dozudur. Sizin için şekerden farksız bir ilaç gıda takviyesi bir başkası için sonucu acı bitecek şekilde sonuçlanabilir. Yönetimden konuyu kaldırmaları rica ediyorum.
  • arkadaşlar ben mi çok paranoyağım anlamadım ki. bu konuyu açan arkadaş buram buram firma yetkilisi gibi kokuyor. tek bana mı öyle geldi ?
  • yanlış anlaşılmasın, sadece ginseng cinselliğe iyi gelmiyor, damar açıcı ve hücre yenileyici olarak kullanılıyor, denenmiştir, yaşlının ayak damarlarını açmış buz kesen ayakları ısınmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Cörek otu yagi hepsnden faydali.

9 yildir allerjik riniti olan her gun burnu akan adamin artik burnu akmiyor tavsiye ederim.

Çörek otu yağı ölümden başka her derde devadır bunu peygamber efendimiz söylemiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: eczaci20

Arkadaşlar eczane dışından alacağınız tüm ürünlerde bir sağlık sorunuyla karşılaşırsanız hiç bir hak talep edemezsiniz. Ginseng uzak doğu bitkisidir ve pahalıdır, propolis yine çok parahı bir üründür, balıkyağı Türkiye denizlerindeki balıklardan elde edilmesi çok zordur,az miktarda yağ içerir denizlerimizdeki balıklar ve ağır metal oranları çok yüksektir. Soğuk deniz balıkları yağca zengindir. Tarım ve köy hizmetlerinin başında sağlıktan anlayan 1 tane yetkili yoktur. Bir eczacı olarak halkımızı uyarmam gerekiyor.aldığınız ürünlerin içinde ne olduğunu biliyor musunuz.

Kesinle oyle.. Piyasa fiyatinin bu kadar olmasini baska ne aciklayabilir? Normal piyasa fiyati vardir olmasi gereken o propolisler gayet pahali urunlerdir sayet ginseng de bu kadar ucuza mal edilmesi beni dusundurtturur

• Böylesine büyük bir fiyat düşüşü akla tek birşeyi getiriyor. Son kullanma tarihlerinin yaklaşmış olduğunu. Bu tarz vitamin türü gıda takviyeleri kullanacağım zaman GNC'den alıyorum. Bugüne kadar bir zararını görmedim.
  • Seradonin kullanıcısına yanıt
    gıda zarar için değil yarar görmek için alınır, ben ömer coşkunun 1 yıllık ürünlerinden bile yarar gördüm geçen yıllarda, yabancı ürünleri önermem, kirlilik had safhaya ulaştı yabancı ülkelerde, yerli ürünlerimiz daha temiz etkili

• quote:

Orijinalden alıntı: fairstars

arkadaşlar ben mi çok paranoyağım anlamadım ki. bu konuyu açan arkadaş buram buram firma yetkilisi gibi kokuyor. tek bana mı öyle geldi ?

Yalnız değilsin.

• Bende almıştım bu ürünlerden (hepsinden bir adet) eve gelince biraz araştırdımda içim rahat etmedi. Sabah gidip iade edeceğim sorun çıkartmazlar değil mi? A 101'den ürün alıp iade eden var mı?
  • Bitki ya da bitki özlü olunca zararsızdır demek dünyanın en büyük yanılgısı evvela. Ayrıca bu tip takviyeleri adam gibi markalardan alın. Öyle a101 e falan güvenmeyin. Yerli ürünler daha "temiz" falan da değil, daha denetimsiz. Gergedandan giriyorlar boğadan çıkıyorlar.

Keza Canan Karatay gibi birisine o da her şeyi bilmiyor denip, ahmet maranki, ömer coşkun gibi adamların referans gösterilmesi ayrı bir ironi. a.maranki gibi adamlar dünyaya yuvarlak dese iki kere düşünün. (Müftüoğlu da ticaret adamıdır açıkça.)
  • Birincisi zaten A101 haftalik basliginda yeterince konusuldu bu urunler, yani konusu mevcut, indirimdeki her urun icin ayri baslik acilacak hali yok.

Ikincisi konuyu acan arkadas hem bir sey bilmiyor hem de bilip yazanlara yarim yamalak kulaktan dolma bilgisiyle kendince cevaplar veriyor, belki iyi niyetli ve iyi bir sey yaptigini zannediyor ancak yaptigi isin iyi oldugunu soylemek icin ancak onun gibi bilgisiz olmak lazim.

• ben ginseng alıyım diyorum çok mu kötüdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli olduğu söylenen bu bitkisel ürünleri bu fiyata hiç güvenilir olarak addetmedim.
    yanlış anlaşılmasın pahalısını almak lazım demiyorum ama değerinin bu kadar altına ben şahsen almazdım...

konuyu açan arkadaş bana da firmanın biyerden bişeyi gibi geldi.
  • otolastikciyim firma ile ilgim yok, olsun veya olmasın, hakkında bir tek şikayet bile olmayan bir ürün veya firmayı karalayan suç işlemektedir, istemezsen almazsın,
    Bu fiyata bu değerli ürünler bedava

• Oto lastikçi isen bildiğin konuda konuşacaksın. Bilmediğin ürünler hakkında firma sahibi gibi burada ürünü pazarlamak amacı ile yazmayacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.