Bildirim
PRONET'te çalışan var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
AP -
2 Yıl önce bana da teklif gelmişti ama pek sıcak bakmamıştım aslında anlattıklarına göre saha satış personeli dinamiklerine ve standartlarına göre daha iyi bir vizyon sunuyorlar ama sen gene de bi görüş derim en azından içinde ukte kalmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: ogutcus
2 Yıl önce bana da teklif gelmişti ama pek sıcak bakmamıştım aslında anlattıklarına göre saha satış personeli dinamiklerine ve standartlarına göre daha iyi bir vizyon sunuyorlar ama sen gene de bi görüş derim en azından içinde ukte kalmaz
şuan çalıştığım bi işim var ama memnun değilim şimdi yarın izin alıcam sırf görüşme için, umarım izin almaya değer bi görüşme olur -
Onların yanındaki bir firmada çalıştım 2 ay. Şöyle söyleyeyim. Flatofisin yarısı onların
Altlarında araba oluyor. Geziyorlar. istanbulun heryerinde günde en az 2 tane pronet aracı görüyorduk. Buna istanbulun en doğusundan en batısı dahil
Bende pc donanım için başvurdum ama ses çıkmadı hala. Gidersen bi güzellik yapsana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 16 Mayıs 2013; 15:27:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
Onların yanındaki bir firmada çalıştım 2 ay. Şöyle söyleyeyim. Flatofisin yarısı onların
Altlarında araba oluyor. Geziyorlar. istanbulun heryerinde günde en az 2 tane pronet aracı görüyorduk. Buna istanbulun en doğusundan en batısı dahil
Bende pc donanım için başvurdum ama ses çıkmadı hala. Gidersen bi güzellik yapsana
işe alınırsam terfi ettikten sonra senin için bi girişimde bulunurum
-
Nedense aklıma arpanet geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Biri
Nedense aklıma arpanet geldi.
onoluyo -
quote:
Orijinalden alıntı: beyazçikolata
quote:
onoluyo
ttnetin 98 versiyonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakaniko
tam istediğim iş ha gezmelik böyle oh mis kaçırma başkan nerden başvurdun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyazçikolata
quote:
onoluyo
İnternet in temeli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X