Bildirim
Promobil Garantisi Nedir Muhattab Kimdir?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Promobil benim bildigim metro toptancı marketlerinin telefonlar için garanti sağladığı firma,metroyla iletişime geçmek lazım,google aracılıgı ilede Promobil Telefon : 0212 2595757 böyle numara çıkıyor. -
upp -
sen ayvayı yemişsin inş ciddi bir sorun yoktur cihazda. -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
sen ayvayı yemişsin inş ciddi bir sorun yoktur cihazda.
hiç bir sorun yok :) yeni aldığım telefonun garantisi. meraktan soruyorum. -
promobile tlf gönerdim 40 gün geçti hala ses seda yok. alırsanız rezil olursunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: burak11
promobile tlf gönerdim 40 gün geçti hala ses seda yok. alırsanız rezil olursunuz
Dostum senin telefon noldu? benimkide promobil garantiye vermem gereken sorun var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
promobile tlf gönerdim 40 gün geçti hala ses seda yok. alırsanız rezil olursunuz
30 gunu gecince para iadesi hakkiniz var. Nasil 40 gun oldu?
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
quote:
Dostum senin telefon noldu? benimkide promobil garantiye vermem gereken sorun var
benim telefon 45 gün/ 28 iş günü sonra tüketici hakem heyetine dava açacaktım. firma kabul etmiş, para iadesi aldım. 4s aldım ve bitanede hdd aldım. özelden sorabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: farukdanis
quote:
30 gunu gecince para iadesi hakkiniz var. Nasil 40 gun oldu?
46 gün, 26-28 iş günü falan oldu. araya bayram vs girdi. ayrıca 21 iş günü içerisinde tamir edip yollamaları gerekiyor, 30 değil -
quote:
quote:
quote:
benim telefon 45 gün/ 28 iş günü sonra tüketici hakem heyetine dava açacaktım. firma kabul etmiş, para iadesi aldım. 4s aldım ve bitanede hdd aldım. özelden sorabilirsin
demekki güvenilir olmayan bir firma değilmiş aslında
-
quote:
quote:
quote:
quote:
benim telefon 45 gün/ 28 iş günü sonra tüketici hakem heyetine dava açacaktım. firma kabul etmiş, para iadesi aldım. 4s aldım ve bitanede hdd aldım. özelden sorabilirsin
Evet guvenilir ama rezil ediyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Pm attim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
+1
-
Samsung galaxy s3 urunum isiniyor diye promobile gonderdim. Hic bir sorun bulamamalarina ragmen urunu yenisiyle degistireceklerini soylediler yarin kargoya verecdkler cok sasirdim gercekten.
quote:
Orijinalden alıntı: eren1812
Samsung galaxy s3 urunum isiniyor diye promobile gonderdim. Hic bir sorun bulamamalarina ragmen urunu yenisiyle degistireceklerini soylediler yarin kargoya verecdkler cok sasirdim gercekten.
Kardes degisti mi telefonun ona gore yolluycam ben de
Promobil ortaklı bir şirkettir.Baştan söyleyeyim sadece ortaklardan bir tanesini yakından tanırım.Aslında hepiniz bilirsiniz.Telecity -baltürk firmasının sahipleri.Bir tanesi bir ortak ile promobil'i kurmuşlar.Çok iyi çalışan ve kimsenin hakkını yemeyen insanlardır.Gerekli özeni ve itinayı da gösterirler.Açıkçası genpa ve telpa'dan daha iyi oldukları bir gerçek.servis olarakda fiyat olarakda.ama amaçları piyasaya değil büyük marketlere telefon tedarik etmek.dolayısi ile sadece marketlerde bulabilirsiniz promobil'in ithal ettiği telefonları.kendi dükkanlarında bile satmıyorlar bildiğim kadarı ile. -
quote:
Orijinalden alıntı: cbuddy
Promobil ortaklı bir şirkettir.Baştan söyleyeyim sadece ortaklardan bir tanesini yakından tanırım.Aslında hepiniz bilirsiniz.Telecity -baltürk firmasının sahipleri.Bir tanesi bir ortak ile promobil'i kurmuşlar.Çok iyi çalışan ve kimsenin hakkını yemeyen insanlardır.Gerekli özeni ve itinayı da gösterirler.Açıkçası genpa ve telpa'dan daha iyi oldukları bir gerçek.servis olarakda fiyat olarakda.ama amaçları piyasaya değil büyük marketlere telefon tedarik etmek.dolayısi ile sadece marketlerde bulabilirsiniz promobil'in ithal ettiği telefonları.kendi dükkanlarında bile satmıyorlar bildiğim kadarı ile.
Promobil in telefonu ya da adresi var mıdır?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonunu bilmiyorum.ama adresi kadıköy evlendirme dairesi karşındaki dere yanındaki mng kargo (eski adliye) sokağında bir iş merkezinin 2.yada 3.katında diye hatırlıyorum.kusura bakma tam hatırlayamadım ama? oralarda kesin bulursun gibime geliyor. -
Real, Metro gibi büyük marketler de satılıyor genellikle ürünleri. Benim eski telefonum Galaxy s3 de Promobil garantiliydi. Garantiyle ilgili genellikle hep olumlu şeyler duydum.
Benzer içerikler
- iphone tek sim çift sim farkı
- aa/a iphone hangi ülke
- iphone ekran çizik giderme
- ikos k7 nedir
- imei uzatma
- iphone sistem verileri silme
- iphone 18 pro max
- iphone 17
- iphone pdf yapma
- 17 air iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X