Şimdi Ara

Promobil Elektronik Garantisi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 1yıl 1 ay daha garantisi bulunan bir 4s var. Ekranında sadece 1 tane(cidden 1 tane) siyah ekranda zar zor belli olan ölü pixel var. Bunu garantiye yollasam sizce telefonu yenisiyle değiştirirler mi? Yoksa sadece ekran mı değiştirilir? Bu vesileyle batarya sorunumu da halletmek istiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RustInPeace

Arkadaşlar elimde 1yıl 1 ay daha garantisi bulunan bir 4s var. Ekranında sadece 1 tane(cidden 1 tane) siyah ekranda zar zor belli olan ölü pixel var. Bunu garantiye yollasam sizce telefonu yenisiyle değiştirirler mi? Yoksa sadece ekran mı değiştirilir? Bu vesileyle batarya sorunumu da halletmek istiyorum da

Eğer 1 ölü pixeli garanti kapsamında sorun olarak kabul ederlerse direk telefon değiştiriliyor,bence bir şansınızı deneyin.Hakkınızı ararsanız birazda çıkıntı olursanız telefonu değiştirirler
  • Çıkıntılık sorun değil, hep yaparım, yapmazsak zaten tepemize biniyorlar. Ölü pixel telefon açılmadığı sürece garanti kapsamında ondan şüphem yok. Asıl sorun telefon mu değişir yoksa ekran mı, onu merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kesinlikle cihaza müdehaleye izin vermiyor.
    Vereceğiniz yere özellikle ürün değişimi talep ediyorum diye belirtiniz aksi halde bir çakallık yapıp ojrinal olmayan sahte ekran takabilirler.
  • Değişim için sunduğun neden çok hafif duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Başlangıcı Hk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.