Şimdi Ara

Promacto PRO X09,X10,X11,X12 ve X14 (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.348
Cevap
53
Favori
177.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barış06 B kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüm, ayarlar sekmesinden 3D ayarlar----otomatik uyumluluk sekmesini "Kaynak Değiştir" e getirdiğimiz zaman orjinal blu-ray filmleride izleyebiliyoruz.

  • Merhabalar, X15 PLUS alıp deneyen var mı? Nedir farkı X15 den merak ettim...
    Şimdiden teşekkürler...
  • promacto x10 ve x12 arasında çok fark var mı Işık açısından. Yükseltmeyi düşünüyorum elimdeki cihazı deneme şansı olanlar oldumu acaba? 750 vs 1500 lümen bu kadar farklı mı gerçekten? Birde promactonun çin versiyonu var mı, birebir aynısı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8C320B4D0 -- 30 Ocak 2020; 18:1:6 >
  • Merhaba. PROMACTO X11 cihazım seyretme esnasında aniden kapandı ve bir daha açılmadı. Cihaz 1000 saaatin altındadır kullanım ömrü olarak. Herhangi bir promacto cihaz ile böyle bir durum başına gelen oldu mu?
  • karanlıklarprensesi K kullanıcısına yanıt
    Ben aldım .Donanım farkı var.Sanki ışık biraz daha güçlü gibi geldi bana.Çünkü gündüz performansı çok artmış cihazın.
    Android performansı ve kablosuz bağlantı performansı artmış. Pandemiden sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde televizyon hiç açmadık gibi. İnternetten film izledik. İndirim hızı ve performansı mükemmeldi.


    Görebildiğim farklar bunlar. Daha fazla varsa bilmiyorum.

    X15 X15 PLUS
    8Gb dahili hafıza 16 Gb dahili hafıza
    4.0 android işletim sistemi 6.0 Android işletim sistemi
    Manuel Fokus (Netlik ayarı) Otomatik + Manuel fokus
    Dikey keystone Yatay,dikey, hassas, hızlı,otomatik keystone
  • karanlıklarprensesi K kullanıcısına yanıt
    Gözünüzden kaçtı galiba. Hem daha yüksek hızlı işlemci kullanılmış hem de Ram 2 Gb olmuş X15 Plus da .Tabi ki indirim hızı ve performans daha güzel olur. Muhtemelen işlemcisi de değişmiş.
    Eğer tahmin ettiğim işlemci kullanılmışsa zaten bu cihaz bir nevi android box ve projeksiyon ikilisine döner ki, o zaman evde daha televizyona falan ihtiyaç kalmaz.

    Yalnız bu firma ile ilgili anlayamadığım tuhaf bir şey var. Kardeşim eğer bu cihaza böyle bir özellik kattıysanız, bunu neden internet sitenizde yada başka bir mecrada açıklamaz, yazmaz yada duyurmazsınız? Bu özellik bu cihazı uçurur, cihaza böyle bir özellik koyuyorsunuz ve insanları bilgi vermiyorsunuz. Halbuki bir çok firma cihazına böyle bir özellik koyduğunu her mecrada duyurmaya çalışır. Bunlar her halde cihaz çok satılır diye korkuyorlar?
    Gerçekten ilginç...




  • tekno_faruk kullanıcısına yanıt

     

  • MakineMaden kullanıcısına yanıt

    beslemesi yada anakartı yanmıştır. başıma geldi 2 sene önce 300 tl yaptırmıştım. (servis 1500 lira istedi) Cihazım promaxto x10

  • Merhaba arkadaşlar, x10 kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Bildiğim kadarı ile x10 700lumen, ben 1400 lumenlık x14 geçmeyi düşünüyorum fakat şuan ikinci elde piyasada yok. Yurtdışından bu markanın muadili hangisi acaba, bana bu boyutlarda en az 1280x1024 çözünürlük verecek bir cihaz lazım. Tek istediğim ışık şiddetinin biraz fazla olması. Filimde değil ama Oyunlarda ışık çok silik kalıyor. Monitörde de oynamak istemiyorum. Tv alsam onuda koyacak yer yok evde fikirlerinize açığım, en uygun yollu oyun için projeksiyon öneriniz varsa onada açığım.

  • Hocam elektronikci anakart yanmamış diyor. Sadece adaptörden giren elektrik anakarta gelmeden yok oluyor diyor. Yani arada bir parça varmış sorun orda imiş. Sizinkide mi öyleydi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MakineMaden

    Hocam elektronikci anakart yanmamış diyor. Sadece adaptörden giren elektrik anakarta gelmeden yok oluyor diyor. Yani arada bir parça varmış sorun orda imiş. Sizinkide mi öyleydi?

    benimkinde anakart arızası vardı, elektrik gelmiyordu alete. Besleme denen birşey var sanırım sendeki arıza beslemesi bozulmuş ben sana bir yer tarif edicem, istersen oraya gönder ürüne bakıp fiyatını söylüyorlar işine gelirse yaptırırsın. Serviste 1500-1800 civarı sölenen rakama ben 300 liraya yaptırmıştım. Özel mesaj at bana oradan yardımcı olayım.

  • x14 ünü satmak isteyenler bana pm atabilir. Bende x10 var takasta yapabiliriz. Tek istediğim ışık gücünü biraz arttırmak, yoksa çok memnunum x10 dan.

  • Merhaba arkadaşlar, 2015 yılında yeni çıktığında X11 almıştım, ancak o günden beri hiç yazılım güncellemesi gelmedi, ilk günden beri android arayüzü çok hantal. Firma ile birkaç kez yazışmıştık, henüz yazılım güncellemesi gelmedi demekten başka dönüşte yapmadılar, bu cihaza yazılım güncellemesi geldi mi hiç, hatırlayan uygulayan varmı?

  • Promacto P kullanıcısına yanıt

    Merhaba @Promacto bu mesajınıza rağmen 5 yıl içinde X11 modele hiç günceleme çıkarmadığınız için sormak istiyorum, cihaz çok yavaş çalışıyor, bilinçli olarak mı çıkarmadınız yoksa asıl üretici firma destek vermediği için mi yapamıyorsunuz?

  • merhaba. promacto x11 cihazim en son 2015te guncellendi. simdi de otomatik olarak guncellenmiyor. resmi sitelerinde verilen link calismiyor. son guncellenmeyi nerden bulabilirim? birde benim x11 cihazina netflix gibi uygulamalar indirilebiliyormu?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F13FA8FA -- 13 Aralık 2020; 0:27:58 >
  • Arkadaşlar merhaba. X14 sahibiyim. Playstation ile bağlandığımda fps oyunları güzel fena değil ama pes(futbol oyunu) açtığımda oyuncular, kale, saha, çizgiler vs. hepsinin kalitesi düşüyor. Çizgiler keskin olmuyor. Fps’de tabi tuttuğun silah ekranın yarısını kapladığı için detay sorunu olmuyor. Ama peste tüm sahayı ve futbolcuları ekrana alınca gram zevk vermiyor. Çözümü var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde aynı soru kafama takılmıştı. Yaptığım araştırma sonucu Projeksiyon cihazlarında teknolojileri gereği sabit sürüm kullanılabildiği bu nedenle daha sonra sürüm güncellemesi yapılamadığını öğrenmiştim. Projeksiyon üreticilerinin de yeni donanımlarda sürüm güncellemesi yapabilecek donanım arayışları içerisinde olduklarını tahmin ediyorum.

  • Uzun bir süre X11 kullandım. Daha sonra 65 inç TV ye geçiş yaptım :)

  • FUNKYMAGIC kullanıcısına yanıt

    Ben 2,5 m geniş ekrana alıştım. Kolay kolay projeksiyon zevkini bırakamam diye düşünüyorum. Televizyonla , projeksiyonlar çok ayrı mecralar. Projeksiyon ile film seyrederken ön ışıkları hep söndürürüm. Sinema hissi ayrı bir şey. Televizyonda film izlerken bu sinema ruhunu alamıyorum maalesef.

  • Pro X15 Plus U share uygulaması ile ilgili uygulama problemi çözülmüş.

    http://www.promacto.com/pro-x15

    Bu sayfanın en altından uygulamayı indirip Ushare kullanabilirsiniz.

  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.