Şimdi Ara

PROJELERİME SPONSOR ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir adet fizik(elektrik-elektronik), bir adet de kodlama projem var:
    -Fizik dalındaki projem ile Lise Öğrencileri Proje Yarışması Bölge Sergisinde hâli hazırda 2.lik ödülü almış bulunmaktayım. Projeyi geliştirmek, tamamlamak, patent alıp ticarete dökmek amaçlı sponsor arıyorum. Maksimum 5000₺'ye mâl olacağını düşünüyorum. Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için mesaj atabilirsiniz.
    -Kodlama dalındaki projem için seneye başvuru yapmayı düşünüyorum. Ciddi anlamda Türkiye Birincisi olabilecek kapasitede bir proje. Yalnızca Tübitak'tan değil birçok yerden ödül alabilecek bir proje. Arduino, kartlar, sensörler, malzemeler için sponsora ihtiyacım var. Maksimum ₺5000'ye mâl olur. Sponsor olunması durumunda afişimde ve broşürlerimde de (var ise) marka ve logo kullanacağım sözünü verebilirim. Proje ile ilgili yüzeysel bilgiyi almak için mesaj atabilirsiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim.







  • hayallerinize 5000TL kotası mı vardı? hepsi kotaya takılmış gibi...
    Ayrıca bu işlerde marka olacak kişiler olayın sahibi gibi görünmeye çalışabilirler. Yani bi logoyla yetinmeyebelirler, olayı sizin kontrolünüzden çıkarabilirler.

    Zaten yarışmaya girerek ilan olmuşlarsa lütfen buradan da bizlerle paylaşın....
  • TRT de bir fikrin mi var diye bir program vardı oraya başvur istersen en azından projeni daha çok kişiye anlatmış olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.