Şimdi Ara

Projeksiyona Ses Sistemi Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayağı bir baktım ama tam olarak sorumun cevabını bulamadım hatta hiç bulamadım. Şu an Epson Ex7210 kullanıyorum. Buna ses sistemimi nasıl bağlayabilirim acaba? Elimde playvision decoderlerden de var eğer işe yarayacaksa. Xbox'dan ses almak için istiyorum diğer filmleri bilgisayardan izlediğimden sorun çıkmıyor ama Xbox için ses alamıyorum. Nasıl bir yol izlemem lazım acaba?

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=3218035&pid=1218386654828&ep=pv-3.0.4,rc-av,av-0,rk-2

Projeksiyonun özellikleri

Bu da arkasının fotoğrafı

Projeksiyona Ses Sistemi Bağlamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Projeksiyon Cihazına Ses Sistemi Bağlama

Projeksiyon cihazınızı bir ses sistemine bağlayarak, sunumlarınız, filmleriniz veya diğer etkinlikleriniz için daha sürükleyici bir ses deneyimi oluşturabilirsiniz. İşte projeksiyon cihazına ses sistemi bağlama adımları:

1. Projeksiyon Cihazınızın Ses Çıkışını Belirleyin: Projeksiyon cihazınızda genellikle bir HDMI bağlantı noktası, bir VGA bağlantı noktası ve bir 3,5 mm ses jakı bulunur. Ses sisteminize bağlı olarak hangi bağlantı noktasını kullanacağınızı belirleyin.

2. Ses Sistemini Seçin: Projeksiyon cihazınıza uygun bir ses sistemi seçin. Taşınabilir hoparlörlerden tam donanımlı ses sistemlerine kadar çeşitli seçenekler mevcuttur.

3. Bağlantı Kurun: Ses sisteminizin bağlantı tipine bağlı olarak uygun kabloyu kullanarak projeksiyon cihazınızı ses sistemine bağlayın. HDMI kabloları, dijital ses ve video sinyallerini taşır ve en iyi ses kalitesini sağlar.

4. Ses Ayarlarını Yapın: Projeksiyon cihazınızın ve ses sisteminizin ses ayarlarını yapın. Ses seviyelerini, bas ve tiz ayarlarını ayarlayın. Ayrıca, eğer ses gecikmesi yaşıyorsanız gecikmeyi gidermek için ses ayarlarını yapın.

5. Kaynağı Seçin: Projeksiyon cihazınızda, ses kaynağı olarak ses sistemini seçin. Bu genellikle projeksiyon cihazının uzaktan kumandası veya menü ayarları aracılığıyla yapılabilir.

İpuçları:

• Projeksiyon cihazınıza hoparlör bağlamak için bir hoparlör bağlantı kablosuna ihtiyacınız olabilir.
    • Projeksiyon cihazınızın ses çıkış bağlantı noktasının türüne bağlı olarak bir adaptöre ihtiyacınız olabilir.
    • En iyi ses kalitesi için yüksek kaliteli kablolar kullanın.
    • Ses gecikmesini azaltmak için projeksiyon cihazınız ve ses sisteminiz arasındaki kabloları en kısa şekilde tutun.

Projeksiyon cihazınıza bir ses sistemi bağlayarak ses deneyiminizi iyileştirebilir ve sunumlarınızı, filmlerinizi ve diğer etkinliklerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ses sistemin nedir?

Optic çıkışı olmayan bir model galiba...

Projeksiyonundan optic kablo ile playvision'a, ordan da analog ses sistemine bağlantı yapabilirsin...
  • Ses sistemimde optik çıkış yok zaten olsa da ne xbox'da ne de projeksiyonda optik çıkış var dolayısıyla olmasının pek de bir anlamı yok. Sadece audio cable denen çıkışlardan var projeksiyonda kırmızı ve beyaz bunları nasıl 5+1e bağlayacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 7 Ağustos 2013; 15:18:33 >

Orijinalden alıntı: shumin

Arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu? Hangi kablodan almalıyım?

O zaman playvisiona gerek de kalmayabilir...ses sisteminin giriş-çıkışlarının fotosunu ekleyebilir misin bir bakalım

11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xbox larda extra bir aparat takarak optik çıkış alabiliyorsunuz diye biliyorum. Hiç rca ile uğraşma. Görüntüyü de projeksiyonda alırsın.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xbox-360-hdmi-ve-optik-ses-kablo-112132862/pasif-ilan/

• Optik ya da rca ile bağlamam arasında bir fark olmayacak zaten sonuç olarak playvision'a bağlayacağım o 5+1 olarak aktaracak ondan Rca kablosu aldım bakalım. Daha önce görseydim bahsettiğiniz kabloyu alırdım ama kısmet :)

• dostum ne yazık ki projeksiyonun AUDIO OUT 'u yok. Bende ilk araştırdığımda inanamadım ama ne yazık ki projektöre ses sitemi bağlayamazsın. O resimde gördüğün RCA kablosu ile bağlantı AUDIO IN yani projektörün dahili hoperlörlerinden ses almak için. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum şu an. Ama ne yazıkki film izlerken film izlediğin cihazdan oyun oynarkenden oyun oynadığın cihazdan audio out alman lazım.
  • Bu arada bestbuy da ki teknik özellik tablosunda audio out olduğu yazmış. Bende EH-TW480 modeli var kasa ve çıkışlar olarak aynısı ben buna istinaden söyledim. Ama yinede sanmıyorum audio out olduğunu.

donanımhaber forum
    PlayStation 3'e 2+1, 4+1, 5+1 Analog Ses Sistemi Bağlamak » Sayfa 1 - 5
    http://forum.donanimhaber.com/m_24367386/tm.htm

Orijinalden alıntı: shumin

Ya da şu üstteki xbox kablosundan alacağım artık boşuna 16 lira para verdik Rca'ya o zaman tüh

aynı hatayı bende yaptım reiz, 14 TL verdim aldım ama içimde patladı. :/
    kural dışıymışım - psn: shumin-TR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.