Şimdi Ara

PROJEKSİYONA HOPARLÖR BAĞLAMAK (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg pw600g projeksiyonum var . Hoparlor takinca ses çok az geliyor nasıl yapmak lazım yardımcı olurmusunuz? Doğrudan hoparlor jackini takiyorum ve ses az geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hoparlör ile projeksiyonun stereo çıkışı arasında bir amfi olması gerekiyor.
    amfiniz varmı?
    Audio/Video: Amfi:Denon AVR-X3400H, MasterSound Evo 845, Front :PMC Twenty5 23, Monitor Audio Shadow50 /25 -Sub:JL Audio E-112 - Player: Teac NT503 Streamer Dac, Himedia Q10 Pro 4k Medya Player, PlayStation 4 pro, Sony UBP-X700 4K UHD Bluray Player, Proj./Perde : EPSON EH-TW9100W; FULLSCREEN 221x125 cm Fixed Frame Perde TV: Sony 65XF9005 4K UHD Kablo: Vovox İnitio Speaker Cable 2x3,5m - AR Referance 2x5m Speaker Cable, Inakustik Star Speaker Cable - Audioquest Sub-3 Subwofer Cable - Optirius Power Cord ve Silent Wire Seri8 Power Cord - Accuphase ASL-15G - QED Reference Digital Coaxial Audio Cable 3m - Techlink Wires XS ve Wires CR interconnect cable , Monster, Hama, AR, TTAF HDMI digital interconnect cable - Monster HTS-1000 ve AQ Niagara 1000 Akım Korumalı Priz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

aktif hoparlör takmalısınız

Bende katılıyorum, aktif hoparlör işinizi çözecek. Evde kullanım için tasarlanmış aktif hoparlörler olan bir tane soundbar ile bu işi çözebilirsiniz.

Şu an bir projeksiyon ve soundbar almak istiyorum. Eğer laptoptan bir film izlemek istesem bu 3lü arasındaki iletişimde problem olur mu? Projeksiyonu laptop'a laptop sesini de soundbara mı vermek lazım. projeksiyonla soundbar direk konuşabilir mi?

Yardımcı olursanız sevinirim

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Konusu gelmişken ben de sormak isterim.

Şu an bir projeksiyon ve soundbar almak istiyorum. Eğer laptoptan bir film izlemek istesem bu 3lü arasındaki iletişimde problem olur mu? Projeksiyonu laptop'a laptop sesini de soundbara mı vermek lazım. projeksiyonla soundbar direk konuşabilir mi?

Her ikisinde yapabilirsin ister laptoba bağla soundbar ı ister projeksiyona bağla aynı şey olur bu arada soundbar fikri güzelmiş ben de düşünebilirim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OCA

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Konusu gelmişken ben de sormak isterim.

Her ikisinde yapabilirsin ister laptoba bağla soundbar ı ister projeksiyona bağla aynı şey olur bu arada soundbar fikri güzelmiş ben de düşünebilirim :)

Aynen katılıyorum,
    Soundbarı ister dizüstü bilgisayarınıza isterseniz de projeksiyon cihazına bağlayarak ses alabilirsiniz.
    Ek olarak tavsiyem hangisine bağlantı yaptığınızda daha kısa kablo kullanacaksanız onu tercih edin. Analog sinyal kablolarında mesafe arttıkça parazitlenme oluşma ihtimali artacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,

Bende 1 adet LG Projeksiyon ve 1 adet de LG sound bar var, Laptopla Projeksiyonu HDMI ile bağlıyorum, Projeksiyon ile de LG Soundbarı optic kablo üzerinden bağlıyorum, 25 m2 oda için çok ideal bir deneyim. 40 m2 salon için ise soundbar biraz düşük kalıyor.

Projeksiyon: LG PF1000UT
    Soundbar : LG SH7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkanpam -- 8 Haziran 2017; 15:59:10 >

Pf1000ut 'den memnun musunuz? Teşekkürler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eski nick: Kokanche Araç: Egea HB, 1.6 multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802 – 202 -102 - C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Amazon Fire TV Stick 4K Max, Turkcell Tv+, Logitech Harmony 650 Ağ: Zyxel NAS326, Keenetic Extra DSL (KN-2112), Tp-Lİnk Archer C60, Superonline Fiber 1000 Mbit Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess, Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP Receiver, ATS 20+ Receiver, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.