Şimdi Ara

Projeksiyon seçimi için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi aksamlar. Ben mümkün oldukça uygun fiyatlı projeksiyon cihazı almak istiyorum. Aslında aradığım çok bir özellikte yok, çünkü evimde gündüz zifiri karanlık yakalayabiliyorum. 3dye hiç gerek duymuyorum, film ve ps3 oynamak için istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Benq mw523 diye bir model buldum ama sizin fikrinizi de almak istiyorum
    Salı günü istanbul'da olucam ordan daha uygun bulabileceğim bir yer varsa ordan da alabilirim ama tabi önce modele karar vermem lazım (bi de eşimi ikna etmem lazım:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matemamca -- 12 Ocak 2014; 1:12:43 >
  • bilgili arkadaşlardan kimse görmedi galiba mesajları..
  • Viewsonic pjd5533w alabilirsiniz, en az hd olmasına dikkat edin

Epson tw550 de olabilir

İstanbul beşiktaşta boyutdijital var

Giderseniz demo yaparak alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi objektif adam -- 12 Ocak 2014; 20:20:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: objektif adam

Viewsonic pjd5533w alabilirsiniz, en az hd olmasına dikkat edin

Epson tw550 de olabilir

İstanbul beşiktaşta boyutdijital var

Giderseniz demo yaparak alabilirsiniz

Sizin tavsiyeniz üzerine boyutdijitale gittim. Viewsonic 5533w modeli oldukca yeterli geldi bana. Hd25 ve epson tw550 modellerini de gosterdiler ama 1300 tl-2000-3000 fiyatlari kadar cok bi fark goremedim. Ama ps3 ten oyun oynarken sesi nasil olacak onu bilemedim. Dijiturkte sorun yasamazsiniz dediler. Bakalim biraz daha dusunup karar vericez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matemamca -- 13 Ocak 2014; 11:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matemamca

Herkese iyi aksamlar. Ben mümkün oldukça uygun fiyatlı projeksiyon cihazı almak istiyorum. Aslında aradığım çok bir özellikte yok, çünkü evimde gündüz zifiri karanlık yakalayabiliyorum. 3dye hiç gerek duymuyorum, film ve ps3 oynamak için istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Ben de PJD5533W yi önerebilirim size. Ben de yeni aldım bu projeksiyon cihazını, oldukça da memnunum. 2D - 3D cihazların fiyatları arasında çok uçurum yok ancak almışken 3D li alırsanız dev ekranda 3D keyfi de yaşarsınız, hem oyunlarda, hem de filmlerde.

Burada gözlük fiyatları pahalı diye Çin'den 2 adet sipariş vermiştim 15 gün önce, bugün elime ulaştı gözlükler. Eğer ihtiyaç duyarsanız bilgi olsun diye yazayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: artemes

quote:

Herkese iyi aksamlar. Ben mümkün oldukça uygun fiyatlı projeksiyon cihazı almak istiyorum. Aslında aradığım çok bir özellikte yok, çünkü evimde gündüz zifiri karanlık yakalayabiliyorum. 3dye hiç gerek duymuyorum, film ve ps3 oynamak için istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Ben de PJD5533W yi önerebilirim size. Ben de yeni aldım bu projeksiyon cihazını, oldukça da memnunum. 2D - 3D cihazların fiyatları arasında çok uçurum yok ancak almışken 3D li alırsanız dev ekranda 3D keyfi de yaşarsınız, hem oyunlarda, hem de filmlerde.

Burada gözlük fiyatları pahalı diye Çin'den 2 adet sipariş vermiştim 15 gün önce, bugün elime ulaştı gözlükler. Eğer ihtiyaç duyarsanız bilgi olsun diye yazayım dedim.

Aslında 3D pek ilgimi çeken bir durum değil. Ben film goruntusunu oldukça beğendim, benim için uygun fiyat çok önemli. Hd olup daha iyi fiyat ve performansta bir cihaz yok galiba. Bir de 3d izlemem ama evde samsung tv var 2 tane 3d gözlük var uyar mı acaba? Arada izleriz belki:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED HESABI İÇİN YARDIM.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aslında 3D pek ilgimi çeken bir durum değil. Ben film goruntusunu oldukça beğendim, benim için uygun fiyat çok önemli. Hd olup daha iyi fiyat ve performansta bir cihaz yok galiba. Bir de 3d izlemem ama evde samsung tv var 2 tane 3d gözlük var uyar mı acaba? Arada izleriz belki:)

TV lerde kullanıla gözlükler projeksiyonlara uymuyor, ayrı gözlüğü var.

Ayrıca dev ekranda izleyeceğiniz 3D tv dekinden çok daha keyifli olur :)

• Anladim:) istanbul bilisimde soyle bir fiyat gordum perde ve tavan aski aparati veriyor yanindahttp://www.istanbulbilisim.com.tr/viewsonic-pjd5533w-hd-perde-ve-aparat-hediyeli-projeksiyon-fiyati,41005.html#ProductTechnicalProperties
    Perde hakkinda detayli bir bilgi yok ama duvara yansitacaktim boyle daha iyi olur heralde ne dersiniz?

• quote:

Merhaba

öncelikle sizin alacağınız projeksiyon cihazının uzun lamba ömrü olması gerekiyor , oyun oynuyorsan saatlerce açık kalabiliyor.. ayrıca biraz da kaliteli görüntü istiyorsan HD olması gerekli...

uygun ve işini gören istersen
    LG PB60G 500 Ansi Lümen 1280x800 Mobil LED Projeksiyon

En Ucuz Dersen Orta Seviye
    Dell 1210S Pro 2500 Ansilümen DLP SVGA 800X600 Projeksiyon

• Alternatif olarak mutlaka BenQ W1070'i değerlendirin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fish-Birds

quote:

Merhaba

öncelikle sizin alacağınız projeksiyon cihazının uzun lamba ömrü olması gerekiyor , oyun oynuyorsan saatlerce açık kalabiliyor.. ayrıca biraz da kaliteli görüntü istiyorsan HD olması gerekli...

uygun ve işini gören istersen
    LG PB60G 500 Ansi Lümen 1280x800 Mobil LED Projeksiyon

En Ucuz Dersen Orta Seviye
    Dell 1210S Pro 2500 Ansilümen DLP SVGA 800X600 Projeksiyon

Alıntıları Göster
    Perde 180x180 mis perde 50 tl ya gelmis oluyor. Almama deger bir perde mi olur? Yoksa boyutdijitalden almak istiyorum acikcasi. 180 genislik az mi? Perde dandik midir onu bilemedim

-edit-

İstanbul bilisime ugradim izmire donmeden once. Storlu perdeymis, ordan alicam yarin. Cunku 12 ye de boluyor ib. Hdmi icin yardimci olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matemamca -- 14 Ocak 2014; 23:37:21 >

• quote:

Perde 180x180 mis perde 50 tl ya gelmis oluyor. Almama deger bir perde mi olur? Yoksa boyutdijitalden almak istiyorum acikcasi. 180 genislik az mi? Perde dandik midir onu bilemedim

-edit-

İstanbul bilisime ugradim izmire donmeden once. Storlu perdeymis, ordan alicam yarin. Cunku 12 ye de boluyor ib. Hdmi icin yardimci olabilir misiniz?

50 Tl ye geliyorsa perdeyi al hocam..
  • quote:

-edit-

O perdenin boyutuna aldanmayın, 180*180 çok da büyük sayılmaz, gerçi kullanacağınız alan ne kadar bilmiyorum ama bir müddet sonra gözünüze küçük gelecektir. Ayrıca gönderikleri perde de çok kaliteli bir perde değil. Ben de İB den aldım, perdeyi de beraber aldım, keşke almasaydım dedim. 240*200 perde aldım daha sonradan.
  • quote:

quote:

-edit-

O perdenin boyutuna aldanmayın, 180*180 çok da büyük sayılmaz, gerçi kullanacağınız alan ne kadar bilmiyorum ama bir müddet sonra gözünüze küçük gelecektir. Ayrıca gönderikleri perde de çok kaliteli bir perde değil. Ben de İB den aldım, perdeyi de beraber aldım, keşke almasaydım dedim. 240*200 perde aldım daha sonradan.

Biliyorum küçük geleceğini ama normalde su anda perde alamayacaktım yanında veriyorlardiye aldım. Acaba arasam farkını verip büyük perdeyle değiştirsem kabul ederler mi? Aynısının 240.200 modeli kotu mu olur kalite acısından?

-edit-

Değişim yapmıyorlarmış. Simdilik idare edicem ya da duvarda kotu gozukmezse duvara yansıtırım artık.
    Şu an çok daha kritik bir sorunum var. Elimde logitech x530 ses sistemi var. Bunu digiturk plus ve ps3 e nasıl bağlarım?? Ya da direk projeksiyona bağlanabilir mi? 5.1 almam sart değil ses gelsin yeter :))

Digital giriş var hem digitürkte hem ps3 te. Bir aparat var mı bağlayabileceğim (surround olmasa da olur)

Son olarak digiturkten tvye bağlanan hdmi yı her seferinde sokmememk için hdmı-hdmı aparatla yeni alacağım hdmı ı ek yapsam göruntu kalitrsi düşer mi? Deneyen var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matemamca -- 15 Ocak 2014; 14:01:20 >

• quote:

quote:

quote:

-edit-

Biliyorum küçük geleceğini ama normalde su anda perde alamayacaktım yanında veriyorlardiye aldım. Acaba arasam farkını verip büyük perdeyle değiştirsem kabul ederler mi? Aynısının 240.200 modeli kotu mu olur kalite acısından?

-edit-

Değişim yapmıyorlarmış. Simdilik idare edicem ya da duvarda kotu gozukmezse duvara yansıtırım artık.
    Şu an çok daha kritik bir sorunum var. Elimde logitech x530 ses sistemi var. Bunu digiturk plus ve ps3 e nasıl bağlarım?? Ya da direk projeksiyona bağlanabilir mi? 5.1 almam sart değil ses gelsin yeter :))

Digital giriş var hem digitürkte hem ps3 te. Bir aparat var mı bağlayabileceğim (surround olmasa da olur)

Son olarak digiturkten tvye bağlanan hdmi yı her seferinde sokmememk için hdmı-hdmı aparatla yeni alacağım hdmı ı ek yapsam göruntu kalitrsi düşer mi? Deneyen var mıdır?

Arada kullanacağınız HDMI aparatı kalitesiz olmamak kaydıyla görüntü kaybına yol açmaz, ondan yana içiniz rahat olsun.

Elinizdeki ses siteminiz de kullanmak için bir aparat almanız gerekiyor. Bende de Creative ses sistemi vardı ama kullanamıyordum. Bu aparatı alınca harika bir ses sistemine döndü. DTS sesleri de çözebiliyor. Ben çok memnunum bu cihazdan. Biraz pahalı ama yeni bir ses sistemi almaktansa elimdeki sistemi kullanmamı sağladı. Aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

http://www.ereyon.com.tr/urun/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder.aspx

• quote:

Merhaba optoma gt750 kullanıcısıyım ps3 baya bi oynadım projeksiyon ile tavsiyem 1080p olsun ve kontrasta önem verin güzel bir perde ideal bir büyüklük ile keyif alırsınız oyunlardan
  • DLP 3d projeksiyon için hangi gözlüğü kullanıyorsunuz? Uygun fiyatlı alabileceğimiz bir yer var mıdır gittigidiyor, sanalpazar vb hariç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 18 Ağustos 2014; 16:57:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.